Open posities
Lodiers-website-nieuw-beeld-039

Nieuws en artikelen

Lodiers-Netafim-Peter-van-Steen-004

Hoe voeden we 10 miljard monden in 2050?

Netafim levert een belangrijke bijdrage aan een oplossing voor het wereldvoedselprobleem. Voor de werving en selectie van de nieuwe HR Manager schakelde Netafim Lodiers & Partners in.

Meer lezen
Lodiers-en-Partners-Jan-Schipper-001

'De wereld buiten is aan het veranderen en het werk verandert. Je moet als organisatie mee veranderen, anders mis je de aansluiting.'

‘Maintaining a better world’, is het motto van Stork. Jan Schipper is Director van Stork Asset Management Technology, een van de business units van Stork. “De wereld buiten is aan het veranderen. Je moet als organisatie mee veranderen, anders mis je de aansluiting.”

Meer lezen
323-2023-event-18-april-2023-056

Inspirerend en confronterend!

Op 18 april jl. werd in Theater Maitland in Driebergen het vijfde relatie-evenement van Lodiers & Partners gehouden. Het thema divers en inclusief leiderschap werd belicht aan de hand van de zeven vinkjes van Joris Luyendijk.

Meer lezen
Lodiers_Mirjam_Marieke_Header

Even voorstellen: onze nieuwe Consultants

Mirjam Jager en Marieke Oosting versterken het team van Lodiers & Partners. Zij hebben allebei ruime ervaring in executive search en zijn per 1 april bij ons begonnen als Consultant. Tijd voor een kennismaking.

Meer lezen
323-2023-Karlijn-Bockholts-Advies-011

'Leiderschap is een kunst'

Karlijn Bockholts heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van leiderschapsontwikkeling, coaching en verandertrajecten binnen organisaties. Leef je leiderschap’, is het motto van Karlijn Bockholts van Bockholts Advies. Zij helpt personen en organisaties met strategische ontwikkeltrajecten of veranderprocessen. Lodiers & Partners en Karlijn Bockholts hebben een lange relatie met elkaar. 

Meer lezen
Lodiers-en-Partners-Blog-Robert-Lodiers-Transformationeel-Leiderschap

De transformationele leider

Iedereen kent de wetenschappelijke onderzoeken waarin het verband tussen een prettige (en uiteraard veilige) werkomgeving en output van de werknemer wordt bewezen. ‘De omgeving doet wonderen’ kortgezegd. Maar wat nou als die omgeving verandert en mensen niet meer die gemeenschappelijk omgeving beleven?

Meer lezen
Lodiers-en-partners-Leaseweb-Henk-Witke-2

'Lodiers en Partners onderscheidt zich door de mensgerichte aanpak'

Henk Witke is sinds december Chief Operating Officer bij Leaseweb, een toonaangevend wereldwijd aanbieder van betrouwbare hosting- en clouddiensten. Lodiers & Partners verzorgde het werving- en selectieproces voor deze functie. Hoe heeft Henk Witke het proces ervaren? “Het hele traject had ik het gevoel dat ze naast me stonden.”

Meer lezen
Lodiers-en-partners-Joris-Luyendijk-2

Durft iedereen te dansen op uw feestje?

Journalist, schrijver en antropoloog Joris Luyendijk verzorgt op 18 april een lezing tijdens het jaarlijkse relatie-evenement van Lodiers & Partners. Zijn prikkelende stelling: “Mannen als ik hebben nooit ervaren hoe het is om je ergens te moeten invechten. Die groep wil ik graag aan het denken zetten.

Meer lezen

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2023 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden