Open posities
Lodiers-en-partners-dutchview-1

Vervuld
Commercieel Manager
Dutchview IT

19-04-2023 - Dutchview IT | Deventer | Commercieel Manager |

Dutchview IT is een snel groeiend en innovatief bedrijf, waar elke dag wordt gewerkt aan het verbeteren van de softwareproducten Ed Controls en FlexWhere. Met deze gebruiksvriendelijke applicaties wil Dutchview IT zoveel mogelijk mensen helpen om hun dagelijkse werk makkelijker en leuker te maken. 
Bij Dutchview IT wordt er gewerkt als één team. Er wordt Agile gewerkt, samen geleerd en gegroeid en iedereen daagt elkaar uit om tot nog betere oplossingen te komen. Er wordt gewerkt met een internationaal team (vanuit Nederland, Duitsland en India) waar ruimte is voor diverse culturen, waar authenticiteit en nieuwsgierigheid gekoesterd worden en waar persoonlijke ontwikkeling en groei wordt gestimuleerd. De belangrijkste kernwaarden binnen Dutchview IT zijn: teamwork, integriteit, innovatie, creativiteit en proactiviteit. 
Dutchview IT telt op dit moment rond de 60 medewerkers en de organisatie groeit nog steeds. Wegens deze aanhoudende groei is er voor gekozen om te gaan verhuizen naar een grotere locatie binnen Deventer. Deze staat gepland voor maart dit jaar.  


De functie
Als Commercieel Manager ben je verantwoordelijk voor het opstellen, hanteren en bewaken van commerciële plannen met betrekking tot alle klant activiteiten, waarbij de focus ligt op het realiseren van groei. Jouw kerntaken hierin bestaan uit het uitbouwen van commerciële activiteiten, nationaal en internationaal, het bedenken van creatieve sales- en marketingstrategieën en -acties en het proactief adviseren van je klanten over relevante product- en marktontwikkelingen, om daarmee de marktpositie verder te optimaliseren.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van het talent binnen het marketing- en salesteam. Dit doe je door je team te inspireren, motiveren, coachen en enthousiasmeren. Je stimuleert je collega’s om groeidoelstellingen te behalen en je zorgt ervoor dat de processen, gericht op klantrelaties, integraal goed en efficiënt verlopen en dat klanten maximaal tevreden zijn. Het ontwikkelen, verbeteren en bewaken van salesprocessen spelen hierbij een belangrijke rol. Daarbij sta je zelf ook nog graag met de voeten in de klei en ben je commercieel actief bij belangrijke keyaccounts. 

Het profiel
Je beschikt over goede sociaal communicatieve vaardigheden en je weet op een heldere en bondige manier te communiceren, gericht op tastbaar resultaat.  
Je bent een strategische denker en levert resultaat op basis van de gekozen richting. Je hebt inlevingsvermogen, tact, creativiteit en overtuigingskracht. Schakelen tussen de operationele en strategisch/tactische aspecten van de functie is voor jou geen probleem. Je bent resultaatgericht, daadkrachtig, gedreven en denkt in oplossingen, met een klantgerichte commerciële instelling. 
Door je motiverend leiderschap weet je je mensen te motiveren en stimuleren om de juiste actie te nemen, waarbij je organisch en op een losse, niet directieve wijze leidinggeeft.
Je bent vriendelijk, toegankelijk en je weet je team te inspireren als meewerkend voorman, waarbij je door te luisteren en richting te geven je team laat groeien. Op een natuurlijke wijze weet je om te gaan met de nuchtere ‘hands-on’ mentaliteit binnen de organisatie. Als persoon ben je nuchter, integer en betrouwbaar en weet je dat je alleen samen met het team successen boekt.

Daarnaast heb je:

  • afgeronde hbo- of universitaire opleiding;
  • minimaal 3-5 jaar ervaring in een leidinggevende commerciële rol;
  • ruime hands-on ervaring in sales en marketing;
  • gedegen kennis van de markt van het bedrijf is een pré;
  • ervaring met SaaS: kennis van bouwsector is gewenst;
  • bekend met Agile werkomgeving;
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift;
  • kennis Duitse taal is een pré.

Contact
Lodiers & Partners verzorgt de selectieprocedure. Voor meer informatie of uw sollicitatie kunt u contact opnemen met Marieke Oosting via 06 - 10 26 20 71 of oosting@lodiersenpartners.nl.

Lodiers-en-partners-personeel-ivonne-kramer
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Ivonne Kramer via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden