Open posities
Bowl JEL_8746klv bewerkt

Financieel Directeur
Heemskerk fresh & easy

06-10-2021 - Heemskerk fresh & easy | Rijnsburg | Financieel Directeur |

Heemskerk fresh & easy is een vooruitstrevend en innovatief bedrijf dat verse groenten, salades en fruit snijdt, wast, verpakt en verspakketten assembleert. Dit familiebedrijf heeft de missie om met de producten de wereld gezonder, fitter en leuker te maken. Om deze ambitie waar te kunnen blijven maken is de organisatie continu bezig met innovatie op het gebied van concepten, processen, producten en medewerkers. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met klanten, strategische partners en medewerkers. Hierbij zijn kwaliteit, verantwoord en duurzaam de belangrijkste pijlers. En dat in een zeer competitieve en dynamische markt. Bij Heemskerk werken ruim 1300 medewerkers in een volcontinu proces, waarbij betrokkenheid, saamhorigheid en ontwikkeling belangrijke kenmerken zijn. Voor deze groeiende en ambitieuze organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren Financieel Directeur die zich goed kan aansluiten bij de dynamiek van dit trotse familiebedrijf.

De functie

De Financieel Directeur is verantwoordelijk voor het financieel management van de organisatie en de communicatie hierover naar de interne en externe stakeholders. Hierbij draag je zorg voor adequate financiële rapportage in overeenstemming met het bedrijfsbeleid en de wettelijke vereisten en praktijken. Door het inrichten van processen, implementatie van beleid en verdere rapportage- en controlemethoden zal de financieel directeur de bedrijfsprocessen ondersteunen en bijdragen aan verdere ontwikkeling van zowel de financiële als de gehele organisatie.

Als Financieel Directeur ben je een verbindende factor binnen een veranderende en ontwikkelende organisatie. In al jouw activiteiten ben je erop gericht om de medewerkers te laten excelleren, zodat zij goed in staat zijn hun functie tot volle tevredenheid uit te voeren. Je begeleidt medewerkers hierbij in hun dagelijks werk, waarbij jezelf de strategisch helikopterview houdt. Je bent in staat om op strategisch niveau de discussie aan te gaan en te sparren op het gebied van het financieel management, waarbij het jouw rol is ook het afdelingsmanagement te betrekken bij de ontsluiting van managementrapportages en (project-)evaluaties. Door zowel de groei en focus op innovaties worden er veel investeringen en projecten opgezet en afgerond, maar schiet een kritische evaluatie met bijbehorende leermomenten er nog wel eens bij in. Het snappen van de balans van voortgang en evaluatie is hierbij cruciaal!

Functie eisen

 • Afgeronde HBO-/WO opleiding, bij voorkeur een bedrijfseconomische richting;

 • Minimaal 10 jaar managementervaring op financieel gebied;

 • Ervaring binnen een vergelijkbare, dynamische industrie (AGF, food Retail, productieomgeving etc.);

 • Ervaring binnen een (groeiend) familiebedrijf is pre;

 • Ervaring met inrichting/ verbetering en beheer van (financieel administratieve) processen/ systemen en interne controlemaatregelen;

 • Ervaring met strategievorming en het vormen en realiseren van beleid;

 • Stevige persoonlijkheid die op basis van inhoud, kennis en ervaring gesprekspartner is;

 • Overtuigend, communicatief vaardig, energiek, informeel, gevoel voor de business en het leuk vinden om er echt ‘in te duiken zonder het overzicht te verliezen’, proactief, praktische instelling, integer en weerbaar;

 • Ervaring met financieringsconstructies, banken en rol van vertrouwenspersoon;

 • Ervaring met BI tools en moderne accounting- en softwaretechnieken en methodieken;

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Paprika JEL_4526 bewerkt
OPI JEL_9484 bewerkt
Salade JEL_5314 bewerkt
Plaatpizza JEL_8112 bewerkt
OPI JEL_9768 bewerkt
Zachte sla JEL-7993 3.0
Productie JEL_8462kl bewerkt
Vrachtwagens bewerkt
Deel deze actuele positie:
Lodiers-en-parnters-personeel-margreet-van-haasteren
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Margreet van Haasteren via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2021 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden