Open posities

Vervuld - Financeel Manager
Lokhorst

29-04-2021 - Lokhorst | Velsen-Noord | Financieel Manager |

Lokhorst Bouw en Ontwikkeling, valt onder de paraplu van Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB), een netwerk van 20 bedrijven die gezamenlijk een sterk netwerk van innovatieve en volledig zelfstandig opererende ondernemingen in bouw en vastgoed vormen. ASVB is actief in de woning- en utiliteitsbouw en bedrijfshuisvesting in Nederland, België en Duistland. De omzet over 2018 bedroeg ruim € 742 miljoen met een winst na belastingen van € 21 miljoen. Lokhorst is een ontwikkelende bouwer en voornamelijk actief in Noord-Holland met een omzet van ongeveer € 35 miljoen. Op een innovatieve wijze realiseert zij, samen met en voor haar klanten, duurzame vastgoed oplossingen voor de gehele levenscyclus van woning, winkel, school of kantoor. Haar kennis en kunde is gebaseerd op ruim 80 jaar ervaring waarin kwaliteit & veiligheid voorop staan. Na een aantal moeilijke jaren, mede ingegeven door de crisis in de bouwsector heeft Lokhorst een aantal strategische keuzes gemaakt die bijdragen aan het herstel uit deze moeilijke periode. In deze fase vraagt de organisatie om mensen met een ondernemend karakter die mee willen bouwen aan een stevig fundament voor de toekomst. Hierin is ruimte voor ondernemerschap, innovatie en ambitie.

Functie

Als Financieel Manager bij Lokhorst Bouw en Ontwikkeling bent u onderdeel van het MT en rapporteert u aan de Algemeen Directeur. Functioneel rapporteert u ook aan de CFO van ASVB. U geeft leiding aan de financiële afdeling bestaande uit een Hoofd Debiteuren en ICT en een Hoofd Administratie met in zijn portefeuille Crediteuren, Projectadministratie, Inkoopfacturatie en Urenregistratie. Het totale team bestaat uit 4,5 fte. De standplaats is Velsen-Noord.

Als Financieel Manager bent u Business Partner voor de Algemeen Directeur en ASVB waarin u op strategische en operationeel niveau actief bijdraagt aan de visievorming, informatievoorziening en advisering. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor het gehele financieel beheer van Lokhorst met alle projecten en daaruit voortvloeiende relevante rapportages (maandelijkse bedrijfsrapportages, liquiditeitsprognoses en ad-hoc rapportages) richting alle betrokken partijen (projectleiders, managementteam, directie, ASVB). U draagt zorg voor verbinding met de Project Managers en het creëren van de informatiestroom ter ondersteuning van de financiële onderbouwing van de projecten. Daarbij verzorgt u sturingsinformatie, zodanig dat financiële risico’s bij de onderneming en projecten gesignaleerd en afgedekt zijn. Ook draagt u actief bij aan de visievorming van Lokhorst op strategisch en operationeel niveau en de totstandkoming van en het mede bewaken van de realisatie van het financieel jaarplan. Tot slot gaat u de koers uitzetten voor de inrichting van een stevige en goede Financiële afdeling.

Functie eisen

Voor de positie van Financieel Manager zoeken we u, als u zich herkent in onderstaand profiel:

  • U beschikt over een relevant diploma op minimaal HBO-niveau in een financieel, economische richting;
  • U beschikt over minimaal vijf jaar financiële ervaring binnen een projectenorganisatie, bij voorkeur binnen de bouw;
  • Ook beschikt u over leidinggevende ervaring;
  • U heeft ervaring met automatiserings- en risicobeheersingssystemen, bij voorkeur Navision;
  • Affiniteit met of kennis van juridische kwesties in een bouwomgeving is een pré;
  • Als manager weet u mensen te inspireren, bent u stijlflexibel en heeft u ervaring met het naar een hoger niveau brengen van een afdeling of bedrijf;
  • U bent ondernemend en beschikt over leiderschap en besluitvaardigheid;
  • Tot slot bent u een stevig strategisch gesprekspartner voor ASVB en andere stakeholders.
Lodiers-en-parnters-personeel-jeroen-hoekstra
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Jeroen Hoekstra via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2023 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden