Open posities
Header_0007_20160107-123253-sanorice-1024x640

On hold
Head of Operations
SanoRice Holding B.V.

25-10-2022 - SanoRice Holding B.V. | VEENENDAAL | Head of Operations |

SanoRice
Sanorice is met haar 600 medewerkers een trots familiebedrijf met een rijke geschiedenis en een mooi toekomstperspectief. SanoRice is ontstaan in Veenendaal, waar het hoofdkantoor en een fabriek staan, en heeft fabrieken in Italië en België. Momenteel wordt in Polen de vierde fabriek gebouwd welke in Q1 van 2023 operationeel zal zijn. De onderneming is financieel gezond en de laatste jaren uitgegroeid tot de grootste private label producent van rijst-, maïs- en meergranenwafels in Europa. Dit succes is mede te danken aan de constante ontwikkeling van nieuwe, kwalitatief hoogstaande en verrassende producten die voldoen aan de hoogste voedselveiligheidstandaarden. De producten worden in meer dan 40 landen geleverd aan A-merken, retailers en distributeurs.

Voor dit goedlopende en ondernemende Nederlandse familiebedrijf zijn wij op zoek naar een gedreven en verbindende Head of Operations die samen met SanoRice de toekomst realiseert en de organisatie aan de top van de markt houdt

De functie
Als Head of Operations draag je in deze nieuwe rol binnen SanoRice zorg voor het leggen van een nieuw fundament en breng je de samenwerking tussen de afdelingen productie en maintenance in alle fabrieken naar een hoger plan. Het verder optimaliseren en verder structureren van de productielocaties is het doel. Vanuit je analyse kom je met verbetervoorstellen ten aanzien van de productieprocessen en onderhoudsvraagstukken en bouw je verder aan de continue verbeterstructuur en cultuur waarbij geleerd mag worden van fouten en waar naar structurele oplossingen gewerkt wordt. 

Middels Continuous Improvement projecten draag je zorg voor de uitrol en implementatie van deze veranderingen inclusief de bijbehorende cultuuromslag waarbij je continue in verbinding staat met alle productielocaties van SanoRice om elkaar te informeren en van elkaar te kunnen blijven leren.

Je bent verantwoordelijk voor de functionele aansturing van Operations Managers in de 4 fabrieken, deze Operations Managers vallen hiërarchisch onder de lokale General Managers. Met jouw leiderschapskwaliteiten ben je in staat de mensen naar een hoger niveau te brengen en te binden aan de organisatie. Hierbij ben je in staat om op een duidelijke manier feedback te geven en daag je je mensen uit hetzelfde te doen waardoor een open cultuur ontstaat waarbinnen men elkaar kan en mag aanspreken.

Profiel
•    Een afgeronde opleiding op hbo of universitair niveau in een technische of bedrijfskundige richting; 
•    Je hebt een certificering in een gangbare verbetermethodiek (bv Lean, Six Sigma, TPM);
•    Ervaring in een procesgerichte (batch)productieomgeving is een voorwaarde; dit kan zowel binnen FMCG, food, pharma als personal care zijn; 
•    Minimaal 10 jaar werkervaring opgedaan in een vergelijkbare leidinggevende Operations functie; 
•    Aantoonbare projectmanagement ervaring en je hebt eerder succesvol verbetertrajecten uitgerold op basis van een gangbare verbetermethodiek;
•    Ervaring met het werken met ERP, OEE en EAM-systemen (Business Central, Patch en Ultimo zijn een pre); 
•    Naast uitstekende kennis van de Nederlandse taal beheers je ook de Engelse taal goed in woord en geschrift;
•    Je beschikt over een daadkrachtige persoonlijkheid met natuurlijk overwicht die samen met teams veranderingen kan realiseren, je bent iemand waar anderen graag mee en voor willen werken.

Lodiers & Partners verzorgt de selectieprocedure. Voor meer informatie of je sollicitatie kun je contact opnemen met Helen Schults via schults@lodiersenpartners.nl.
 

Geslacht
Deel deze actuele positie:
Lodiers-en-parnters-personeel-helen-schults
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Helen Schults via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2023 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden