Open posities
20230209_Strukton_Jason_013_9612

On hold
HR Business Partner
Strukton Groep

21-07-2023 - Strukton Groep | Utrecht | HR Business Partner |

Onze opdrachtgever Strukton, heeft in zijn 100-jarig bestaan een sterke basis opgebouwd in Nederland, Italië, Zweden, Denemarken en België. Het bedrijf bouwt voort op die basis, met een focus op duurzame infrastructuur: spoor, kunstwerken, wegen. Voor het ontwerpen, aanleggen, vernieuwen en onderhouden van duurzame infra combineren de vakmensen en specialisten van Strukton hun praktijk gedreven ervaring en vakmanschap met technische, digitale en procesinnovaties. Met altijd oog voor veiligheid & gezondheid. Strukton stelt zichzelf scherpe duurzame doelen: in 2030 geen schadelijke uitstoot en restafval meer op de werklocaties, circulair ontwerpen, hoogwaardig hergebruiken van materiaal en bouwen met duurzame en circulaire materialen. Ook moeten alle projecten in 2030 bijdragen aan verbetering van een vitale bodem en biodiversiteit. Uiteindelijk is de operatie in 2035 klimaatneutraal.

De functie
Als HR Business Partner bij SIS (Strukton Infra Specials) ben je een waardevolle adviseur en sparringpartner op alle niveaus binnen de verschillende deelbedrijven. Of het nou de directie en management betreft of de medewerkers op kantoor of in de uitvoering; gevraagd en ongevraagd geef jij advies over de verschillende HR-thema’s. Denk hierbij onder andere aan in-, door- en uitstroom, talentontwikkeling, strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid en performancemanagement. Samen met de HR-organisatie wordt er gekeken welke thema’s opgepakt gaan worden, om van daaruit te helpen om de organisatie kwalitatiever en professioneler te maken. Het is daarom belangrijk dat je de business begrijpt en vanuit daar de vertaling kunt maken naar HR. 
Je zal hierbij voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Maarssen gaan werken. Kortom, een brede hands-on HR-rol, op operationeel en tactisch niveau, waarmee jij als HR Business Partner iedere dag het verschil kan maken, voor en met de organisatie. Hierbij is er volop ruimte voor eigen inbreng en ideeën.

Het profiel
In deze functie kun je het beste van jezelf laten zien, want jij bent een echte deskundige binnen jouw vakgebied. Je hebt een duidelijke visie, je bent communicatief sterk en je bent creatief, er zijn immers meerdere wegen die naar Rome leiden. Als persoon ben je van nature overtuigend en weet je op verschillende niveaus op een tactvolle manier te beïnvloeden en te communiceren. 

Verder:

  • heb je minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding richting HRM;
  • heb je enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • kent de (actuele) wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht, verzuim- en arbeidsvoorwaarden voor jou geen geheimen;
  • is het een grote pre als je kennis hebt van de cao Bouw & Infra.

Contact
Lodiers & Partners verzorgt de selectieprocedure. Voor meer informatie of je sollicitatie kun je contact opnemen met Ivonne Kramer via 06 - 23 98 53 62 of kramer@lodiersenpartners.nl.
 

Geslacht
Deel deze actuele positie:
Lodiers-en-partners-personeel-ivonne-kramer
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Ivonne Kramer via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2023 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden