Open posities
Lodiers-418583208-encor

Vervuld
Algemeen Directeur
Encor

05-12-2022 - Encor | Marum | Algemeen Directeur |

ENCOR Bodemwarmte, onderdeel van Delvest
Onze opdrachtgever Delvest wil marktleider worden van bodemwarmte-systemen in Nederland, Duitsland en België. Als zodanig zal Delvest alles aan kunnen bieden m.b.t. het ontwerpen, het maken van bronnen, het leveren, installeren en onderhouden van warmtepompen en installaties en het exploiteren van warmte. 
ENCOR is de nieuwe naam van Remon Aardwarmte wat twee jaar geleden is aangekocht door Delvest met de bedoeling niet alleen ENCOR verder te professionaliseren en groei te realiseren, maar ook om het samen met andere bedrijven binnen Delvest een vooraanstaande rol te kunnen spelen in de energietransitie binnen Europa.

Lodiers & Partners is gevraagd voor deze ambitieuze en snelgroeiende organisatie een enthousiaste, ondernemende en resultaatgerichte Algemeen Directeur te werven.

De functie
Als Algemeen Directeur bent u verantwoordelijk voor een duurzaam presterende, innoverende en verder groeiende organisatie. Dit bereikt u door het inspireren, ontwikkelen en aansturen van de medewerkers terwijl u maatregelen neemt om het systeem en de processen binnen de organisatie verder te optimaliseren.

ENCOR zit midden in een transitie van familiebedrijf naar een meer professioneel gestuurde organisatie. Dit betekent voor veel medewerkers (en het management) dat er gestructureerder en transparanter gewerkt moet worden en er meer aandacht moet komen voor efficiency en veiligheid. Dit vraagt dagelijkse proactieve aandacht van een hands-on Algemeen Directeur.

Een zeer belangrijke andere verantwoordelijkheid van de functie is de commerciële component. ENCOR loopt momenteel voorop in boortechniek van zg. gesloten bodemwarmtesystemen en verdere groei van het klantenbestand, het aanboren van nieuwe markten, bekendheid van bodemwarmte en innovatie, zijn vereist om die koppositie te behouden en verder uit te breiden.  

Het profiel  
•    Afgeronde WO- of HBO opleiding in een (commercieel) technische richting; 
•    U heeft minimaal 10 jaar ervaring in de uitvoerende civiele aannemerij of de installatietechniek met het aansturen van organisaties (minimaal 50 FTE); 
•    U heeft een hands-on instelling met affiniteit voor commercie, innovatie en de uitvoering van projecten;
•    U heeft bij voorkeur ervaring met transities binnen een familiebedrijf naar een meer professionele, institutionele omgeving; 
•    U heeft een goed onderhouden landelijk netwerk in de installatie-, bouw-, en/of projectontwikkelingsbranche;  
•    U heeft ervaring met het creëren en borgen van een continue verbetercultuur; 
•    U woont binnen een uur van Marum en bent bereid binnen Nederland te reizen;
•    U spreekt naast Nederlands en Engels bij voorkeur ook Duits.

Lodiers & Partners verzorgt de selectieprocedure. Voor meer informatie of uw sollicitatie kunt u contact opnemen met Helen Schults via schults@lodiersenpartners.nl of via tel. 
06 – 82498107.
 

Lodiers-en-parnters-personeel-helen-schults
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Helen Schults via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden