Open posities
Lodier-FMCG

Fast Moving Consumer Goods: merk en beleving

Registreer mijn bedrijf

De FMCG sector is een dynamische branche met een grote aantrekkingskracht voor mensen. Het is een markt met een verscheidenheid aan producten die we dagelijks gebruiken en een grote zichtbaarheid voor consumenten. Het gaat om merk en beleving en daar hebben we allemaal wel een idee of gevoel bij.

Continu anticiperen

Continu anticiperen in een markt met een sterk bewegend afzetkanaal en een sterke merkbeleving. Digitalisering, hoge omloopsnelheid, globalisering en margedruk zijn enkele kenmerken die continu spelen in deze sector. Het belang van een gedegen omnichannel-strategie neemt toe. Dit alles vraagt om bedrijven, en dus mensen, die in staat zijn zich snel aan te passen en in te spelen op continu veranderende behoeften van de consument. Inzicht in nieuwe trends met focus op zowel lange als korte termijn en slagvaardig handelen zijn daarbij noodzakelijk.

De kracht van het team

De aantrekkingskracht van het consumentenproduct is ook direct het gevaar voor het werven van nieuwe medewerkers in deze sector. Want een goede consument maakt nog geen goede kapitein.

Lodiers-en-parnters-personeel-karin-benning
Bent u op zoek naar de juiste persoon voor een vacante positie in uw bedrijf? Of bent u op zoek naar een uitdagende baan in de sector FMCG?

Binnen deze sector hebben wij onlangs samengewerkt met de volgende opdrachtgevers:

Lodiers-en-partners-logo-verstegen-spices-and-sauces

Manager Sales

Lodiers-en-partners-logo-sano-rice

Projectmanager

Lodiers-en-partners-logo-lodiers-en-partners

Global Regulatory Affairs Manager

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2023 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden