Open posities
FMCG-31

Innovatief met voeding

Registreer mijn bedrijf

Innovatie, nieuwe (consumenten)trends en verduurzaming spelen een belangrijke rol in de foodsector. De sector is relatief onafhankelijk van economische ontwikkelingen, maar de onderlinge concurrentie is enorm. De totale sector levert een bijdrage van 10% aan economie en werkgelegenheid en is daarmee een grote en aantrekkelijke werkgever.

Food-branche is dynamisch

Enerzijds kiezen consumenten steeds vaker voor gezond eten en duurzaam geproduceerd voedsel. Anderzijds willen consumenten meer gemak: het moet sneller, meer online en met meer service. En het mag niet te veel kosten. Digitalisering biedt daarbij volop nieuwe kansen, maar ook uitdagingen. De ontwikkeling vraagt om innovatie in alle facetten. Schaalgrootte en internationalisering spelen in de sector dan ook een belangrijke rol. Maar ook specialisatie en het zich bewegen in nichemarkten is een optie.

De kracht van de organisatie

Strategie en inzicht zijn in de concurrerende Food-branche bepalend voor het succes van een onderneming. Wij verbinden de behoefte van uw organisatie met geselecteerde kandidaten. Mensen bepalen immers de kracht van een organisatie. Zij maken het verschil en zorgen ervoor dat een onderneming groeit en vooruit gaat.

Lodiers-en-parnters-personeel-karin-benning
Bent u op zoek naar de juiste persoon voor een vacante positie in uw bedrijf? Of bent u op zoek naar een uitdagende baan in de sector Food?

Binnen deze sector hebben wij onlangs samengewerkt met de volgende opdrachtgevers:

Lodiers-en-partners-logo-verstegen-spices-and-sauces

Manager Sales

Lodiers-en-partners-logo-sano-rice

Projectmanager

Logo_Confidential_2021_PMS

Development & Application Director - Bakery Ingredients

Lodiers-en-partners-logo-Heemskerk

Financieel Directeur

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2021 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden