Open posities
Lodiers-en-partners-vacature-overzicht

Lodiers & Partners helpt je naar de juiste plek.

Meld je aan als kandidaat
logo Terracon 280 x 170 px Utrecht, HBO/WO

Operations Manager

Interessante positie bij een grote sterke speler in de civieltechnische markt!
Als Operations Manager draag je zorg voor het leggen van een nieuw fundament, het optimaliseren, verder uitbouwen en structureren van de afdelingen Werkvoorbereiding en Uitvoering. Dit weet je te doen op een zodanige wijze dat er continue wordt voldaan aan de klantverwachtingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, productiviteit, levertijd en kostprijs.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Mourik Botlek Rotterdam, HBO/WO

Commercieel Manager

Internationale positie in (petro)chemische omgeving
De Commercieel Manager is verantwoordelijk voor het structureren en verder professionaliseren van Sales, zowel richting de interne organisatie als richting de internationale klanten. Daarnaast heeft de Commercieel Manager een belangrijke rol in het verder in kaart brengen van huidig en toekomstige marktpotentieel wereldwijd.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-Partners-Valvoline Dordrecht, HBO/WO

EHS Manager Europe

Interesting position with an expanding scope to International
As a European EHS Manager you will provide strategic direction for Valvoline’s environmental, health and safety management system and has responsibility for developing, executing and sustaining EHS compliance, risk management and sustainability programs in Europe. You will also have a leadership role for the onsite EHS activities at Valvoline’s two locations in The Netherlands.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo Driebergen-Rijsenburg, HBO/WO

Executive Search Consultant

Ben jij onze nieuwe enthousiaste collega Consultant?
Wij zoeken bevlogen gesprekspartners! Mensen die ergens voor staan, die nieuwsgierig en daarmee leergierig zijn. En bovenal ook oprecht plezier beleven in het bemiddelen van organisaties en kandidaten! En die gezonde dosis eigenwijsheid, professionaliteit, resultaatgerichtheid en de wil om te blijven ontwikkelen….. Geen probleem, dat hebben wij ook!
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-bam Gouda, HBO/WO

Clustermanager

Interessante positie op snijvlak techniek, bedrijfsvoering en ondernemerschap binnen de Infra!
De Clustermanager is verantwoordelijk voor het mede formuleren en uitvoeren van het strategische beleid en initiatieven van BAM Infraconsult en het aansturen van de 8 Afdelingshoofden (Civiel, Geotechniek, Maritieme Constructies, Rail, Water, Wegen en Technische Installaties) waarbij samenwerking en kennisontwikkeling centraal staat. Voor de verschillende business units van BAM is de Clustermanager het aanspreekpunt en werkt met hen samen aan het gezamenlijke doel: het succesvol uitvoeren van grootschalige infraprojecten, volgens het principe van de 4V’s: veilig, vakkundig, voorspelbaar en vernieuwend.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-dutchview Deventer, HBO/WO

Commercieel Manager

Voor een ambitieuze, teamgerichte Commercieel Manager met strategisch en commercieel inzicht en meer dan een vleugje ondernemerschap!
Als Commercieel Manager ben je binnen de Agile organisatie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een heldere commerciële visie en strategie, die binnen het sales- en marketingteam leeft en gedragen wordt. Deze strategie vertaal je naar concrete activiteiten, die bijdragen aan de groeidoelstellingen van de organisatie en zorg dragen voor het uitvoeren van de taken binnen de Scrum ‘way of working’.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-ventilex-zwart HEERDE, HBO/WO

On hold - Manager Techniek en Innovatie

Een kritische functie waarbij u een wezenlijke bijdrage kunt leveren om Ventilex klaar te maken voor een sterke toekomt.

Als Manager Techniek & Innovatie bent u P&L en budget verantwoordelijk en gaat u van scratch af aan een professionele engineering en development afdeling opbouwen. U bent eindverantwoordelijk voor de technische strategisch productontwikkelingen binnen Ventilex. De Engineering medewerkers zijn al langere tijd in dienst en werken momenteel vanuit een matrix organisatie samen. Met deze nieuwe afdeling maakt u een efficiëntie en professionaliseringsslag in deze samenwerking.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Onyx Rotterdam, Master

CFO

Challenging position towards the new energy transition
The CFO is part of the Dutch management team and together with the Plant Manager, who runs the operation, responsible for PPR. As CFO you have a statutory responsibility and you will be responsible for Finance, Human resources, Procurement and IT The CFO will lead a team of about 8 colleagues and you report directly to the Group CFO of Onyx Power.
Meer over deze vacature
DEF_Sano Rice Logo 2016-300x300px VEENENDAAL, HBO/WO

On hold - Head of Human Resources

Voor een breed georiënteerde HR manager die internationaal wil werken en zowel op operationeel als strategisch vlak het verschil wil maken

Het functioneel aansturen en ondersteunen van de HR afdelingen van de vier fabrieken in het vormgeven en uitrollen van een eenduidige HR policy. Speerpunten zijn Learning & Development en Performance Management.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-foodmate NUMANSDORP, HBO/WO

On hold - After Market Director

Challenging position in a global growth market

As After Market Director you will be responsible for the commercial growth and development of the After Market Organization in order to expand Foodmate’s global footprint.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-lodiers-en-partners Driebergen-Rijsenburg, HBO/WO

Consultant Interim Management

Mooie kans voor enthousiaste Consultant!

Lodiers & Partners biedt, naast vaste posities, ook interim oplossingen en heeft in de loop der jaren een groot bestand opgebouwd van interim kandidaten voor de verschillende functiedisciplines. Gezien de toenemende interim vraag bij bestaande relaties, het marktpotentieel en onze eigen ambitie, willen wij een apart ‘label’ toevoegen aan onze organisatie: Lodiers & Partners Interim Management. Vanuit dit label kunnen wij nog meer focus leggen op interim posities. Om hier daadwerkelijk vorm en inhoud aan te geven zijn wij op zoek naar een Consultant Interim Management.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-verstegen-spices-and-sauces Rotterdam, HBO+

Vervuld - Manager Sales

Als Manager Sales bent u verantwoordelijk voor het realiseren van de commerciële doelstellingen binnen het segment Industrie, namelijk: Het realiseren van de commerciële groei op basis van omzet, marge en rendement; Het professionaliseren van de salesorganisatie op het gebied van mens, proces, systeem en positie t.o.v. klanten en partners.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Walraven Mijdrecht, HBO/WO

Vervuld - Supply Chain Director Europe

The main goal of the position of Supply Chain Director Europe is to achieve the most effective and efficient supply chain for all Walraven companies by reconfiguring the supply chain in Europe aligned with the new strategy. To have products available for their customers at the right moment, at the right place with the right specifications, at the lowest costs and environmental footprint possible.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Avantes-transparant APELDOORN, HBO

Vervuld - Manager HR (24-32 uur)

Als Manager HR ben je verantwoordelijk voor het opstellen en implementeren van het HR-beleid en processen en draag je bij in de verdere professionalisering en groeidoelstellingen van Avantes. Een belangrijke verantwoordelijkheid ligt enerzijds op het gebied van het inrichten en positioneren van HR, anderzijds op het gebied van cultuurverandering en professionalisering op zowel individueel, team, als organisatieniveau.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Dycore Oosterhout, HBO/WO

Vervuld - HR Business Partner (MT)

Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de BU door middel van HR-advies en organisatieontwikkeling, optimalisering van HR-processen met inzet van moderne HR-technieken, en de implementatie van de afgestemde HR-strategie, met als doel de continuïteit, de kwaliteit, efficiëntie, het imago en de ontwikkeling van de BU en haar medewerkers. Je participeert volop in de transitie van de organisatie. Thema’s die een belangrijke rol spelen zijn onder andere employer branding, inclusie en diversiteit, succession planning en duurzame inzetbaarheid.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo_Ottevanger Aalten - Heteren - Moerkapelle, HBO/WO

Vervuld - Managing Director

Eindverantwoordelijkheid (P&L) voor de dagelijkse bedrijfsvoering, het financieel resultaat, de verdere ontwikkeling van het team en klantenkring conform visie en ambitie 2026. Met als belangrijke thema’s het verder vormgeven en implementeren van ‘nieuwe’ organisatiestructuur, waardoor de organisatie nog meer grip krijgt op het algehele operationele proces, het professionaliseren van mens en organisatie met als doel de toekomstige groei en een focus op innovatie.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-van-merksteijn Almelo, HBO

Vervuld - CEO Fences

Als CEO Fences bent u P&L en eindverantwoordelijk in het verder uitbouwen en realiseren van een winstgevende omzetgroei van de Business Unit Fences. Met uw ondernemende instelling bent u een echte leider in het creëren van sterke teams en betrokken medewerkers, weet u de dienstverlening te optimaliseren en bouwt u mee aan sterke klant- en leveranciersrelaties.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Jansens-&-Dieperink Zaandam, HBO/WO

Vervuld - Operationeel Directeur

Als Operationeel Directeur bent u verantwoordelijk voor het optimaliseren en uitbouwen van de operationele organisatie op zodanige wijze dat er continu wordt voldaan aan de klantverwachtingen op het gebied van kwaliteit, levertijd, betrouwbaarheid en veiligheid.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-C-Steinweg-group-onder-blauw-nieuw Rotterdam, HBO

Vervuld - Divisie Manager

Als Divisie Manager Ferroalloys & Minor Metals bent u eindverantwoordelijk voor een correcte uitvoering en opvolging van het gehele customer serviceproces. Om dit te bereiken is het van belang dat u beschikt over ruime ervaring op het gebied van het managen van veranderprocessen en het meenemen van uw team daarin. Daarnaast zal in 2023 de implementatie van SAP plaatsvinden, wat uiteraard de nodige dynamiek met zich mee zal brengen en voor u een belangrijke pijler zal zijn in het transformatieproces.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Alligator-plastic EINDHOVEN, HBO/WO

Vervuld - Algemeen Directeur

Als Algemeen Directeur bent u verantwoordelijk voor het verder optimaliseren en uitbouwen van de onderneming op zodanige wijze dat er continu wordt voldaan aan de klantverwachtingen op het gebied van kwaliteit, levertijd en prijs. Dit alles gepaard gaande met een scherp oog voor een duidelijke visie, de mensen in de organisatie, de markt en innovatie.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-sonneveld PAPENDRECHT, HBO/WO

Vervuld - Directeur Supply Chain & Operations

Als Directeur Supply Chain & Operations bent u verantwoordelijk voor het optimaliseren en uitbouwen van de supply chain en operationele organisatie op zodanige wijze dat er continu wordt voldaan aan de klantverwachtingen op het gebied van kwaliteit, levertijd en prijs. Belangrijke thema’s hierbij zijn: - Het sturen op efficiency/ kostenbeheersing en investeringsprogramma’s; - Change management; het realiseren van een continuous improvement cultuur; - Verdere samenwerking en verbinding tussen de operationele organisatie en andere afdelingen binnen Sonneveld Group, bijvoorbeeld op het gebied van S&OP processen.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-encor Marum, HBO/WO

Vervuld - Algemeen Directeur

Als Algemeen Directeur bent u verantwoordelijk voor een duurzaam presterende, innoverende en verder groeiende organisatie. Dit bereikt u door het inspireren, ontwikkelen en aansturen van medewerkers, terwijl u maatregelen neemt om het systeem en de processen binnen de organisatie verder te optimaliseren. Samen met de operationele en commerciële managers vormt u het team dat leiding geeft aan ENCOR. ENCOR zit midden in een transitie van familiebedrijf naar een meer professioneel gestuurde organisatie. Dit betekent voor veel medewerkers (en het management) dat er gestructureerder en transparanter gewerkt moet worden en er meer aandacht moet komen voor efficiency en veiligheid. Dit vraagt dagelijkse proactieve aandacht van een hands-on Algemeen Directeur.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-C-Steinweg-group-onder-nieuw Amsterdam, HBO

Vervuld - General Manager Amsterdam

Als General Manager Amsterdam bent u verantwoordelijk voor het ontwikkelen en tot stand brengen van een goed renderende, duurzame en stabiele organisatie, zowel op kantoor als binnen de operatie. Om dit te bereiken is het van belang dat u beschikt over zowel een coöperatieve als sturende instelling. U bent in staat uw mensen te inspireren, mee te nemen en waar nodig maatregelen te nemen om systemen en processen binnen de organisatie verder te optimaliseren.
Meer over deze vacature
Lodiers_en_partners_AS_Watson_Benelux_blauw Renswoude, HBO

Vervuld - Head of Corporate Affairs

Het proactief ontwikkelen, borgen en bewaken van organisatiebreed beleid ten aanzien van actuele wet- en regelgeving, kwaliteitsnormen en compliance richtlijnen vanuit ‘de groep’ om te allen tijde te voldoen aan de gestelde normen. Een belangrijke nadruk zal bij aanvang liggen op compliancy m.b.t. vereisten die de overheid aan producten, medicijnen en voedsel oplegt. Naast compliant zijn aan de wet en interne controlemechanismen geeft A.S. Watson Benelux verder invulling aan het nemen van verantwoordelijkheid door proactief ESG (Environment, Social & Governance) te borgen in de business.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-sif-group Roermond, HBO

Vervuld - Manager Compensation & Benefits

Als Manager Compensation & Benefits word je verantwoordelijk voor de opzet en implementatie van een (nieuw) beloningsbeleid. Je geeft hierbij sturing aan een team van drie HR officers en het is jouw doel dit team naar een hoger niveau te begeleiden.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Dolmans-Landscaping-group GOES, HBO

Vervuld - Regio Directeur

In de rol van Regio Directeur Brabant-Zeeland geef je sturing aan een drietal vestigingen, te weten Goes (30 fte), Haaren (60 fte) en Venray (120 fte). Voor de vestiging Venray en Haaren word je hierin ondersteund door twee Vestigingsmanagers. Voor de vestiging Goes heb je een dubbelrol, want hiervoor ben je tevens de Vestigingsmanager.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-spanninga JOURE, HBO/WO

Vervuld - Supply Chain Operations Manager

Als Supply Chain Operations Manager bent u verantwoordelijk voor het optimaliseren en uitbouwen van de operationele organisatie op zodanige wijze dat er continu wordt voldaan aan de klantverwachtingen op het gebied van kwaliteit, levertijd en prijs. Een belangrijk thema is dat Spanninga haar productieorganisatie in Europa wil versterken en uitbouwen om het Europese verkooppotentieel verder te benutten. Het opzetten van een succesvolle supply chain roadmap alsmede de executie ervan is een belangrijk speerpunt in uw functie. Hierbij is het uitgangspunt om het productievolume in China voor de andere marktgebieden op peil te houden.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Bonduelle Eindhoven, WO

Vervuld - Senior Brand Manager (Managerial)

As a Senior Brand Manager you will define and realize the mid and short marketing strategy for the Bonduelle brand in line with the group's vision and strategy. Therefore contributing to and stimulating sustainable growth with positive impact on “people, planet and profit”. You will have a leading role in the overall brand communication and a specific portfolio responsibility on the ambient business (canned and pouch), both in the Netherlands and Belgium.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-yunex-traffic ZOETERMEER, WO

Vervuld - Manager Engineering

Yunex Traffic is een wereldspeler op het gebied van intelligente verkeerssystemen. Ze ontwikkelen, realiseren en onderhouden IT-platformen op het gebied van automatiseringsoplossingen en intelligente systemen voor bruggen, tunnels, keringen, sluizen en (water)wegen teneinde de kwaliteit van leven, de verkeersveiligheid en duurzaamheid te verhogen. Yunex Traffic is opgericht en groot geworden onder de paraplu van Siemens, maar inmiddels uitgegroeid tot een onafhankelijke marktleider op het gebied van innovatieve en complexe projecten in de infrastructuur.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-TenCate-zwart Geesteren, HBO/WO

Vervuld - Procurement Manager

Als Procurement Manager rapporteer je aan de Algemeen Directeur en ben je onderdeel van het leiderschapsteam, bestaande uit de Sales Manager, Financieel Directeur en de Algemeen Directeur. Het betreft een nieuwe positie waarbij de twee huidige teams Product Ontwikkeling en Supply Chain door eenzelfde manager aangestuurd worden.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Aurora Nuenen, HBO/WO

Vervuld - Managing Director

As a Managing Director you will establish a sustainable performing organization by inspiring, developing and managing your people and take measures to further optimize system and processes within the organization.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Sterk-sinds-1882 Bremen, HBO/WO

Vervuld - Vestigingsmanager Duitsland

Als Vestigingsmanager krijg je een mooie kans om vanuit een zelfstandige positie Sterk in Duitsland te verstevigen en de marktpositie te versterken. Je bent als Vestigingsmanager verantwoordelijk voor de commerciële verwerving van projecten alsmede eindverantwoordelijk voor de uitvoering (technisch en financieel) en verantwoordelijk voor de aansturing en bemensing van deze vestiging. Je wordt P&L verantwoordelijk en krijgt de ruimte om het team verder uit te breiden. Om de doelstellingen te bereiken mag je rekenen op veel ruimte en vrijheid om initiatief te tonen en te ondernemen.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Samsung-Climate-Solutions AMSTERDAM AIRPORT SCHIPHOL, HBO/WO

Vervuld - Head of Product Management

Leading, defining and communicating the European product strategy and making sure the products fulfill the latest regulations and match the needs of te European market and profitability targets. Creating a vision with a strong focus on the transfer towards green energy in the airconditioning market, and even more important, the sustainable electrical heating market.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-leaseweb-logo Amsterdam, HBO/WO

Vervuld - COO

As COO you are responsible for being in full control of and overseeing all business operations to generate sustainable growth. In addition, you will be responsible for the implementation of Leaseweb’ s strategies through effective and coaching leadership and the use of all management resources. Subsequently you ensure an effective implementation of strategic planning and business development. The COO reports directly to the CEO and participates in the global MT.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-refresco Bodegraven, HBO/WO

Vervuld - Productie Manager

Als Productie Manager ben je samen met het plant team de stuwende factor voor de veiligheid, kwaliteit en output van je fabriek en je signaleert zelfstandig of met de lijn verbeterprojecten zodat je die kunt vertalen in verbeteringen.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-lodiers-en-partners Zuid-Holland, HBO

Vervuld - Supply Chain Manager

Als Supply Chain Manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, controle en begeleiding van alle werkzaamheden in het magazijn en expeditie, werkvoorbereiding, planning en inkoop. De rol heeft een sterk resultaatgericht en optimaliserend karakter met als doel de supply chain naar een hoger plan te tillen.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-sonneveld PAPENDRECHT, HBO/WO

Vervuld - Commercieel Directeur

In deze positie bent u verantwoordelijk voor de commerciële groei en ontwikkeling van de (verkoop)organisatie in het algemeen en in het bijzonder voor de verdere transitie naar een verkoopstrategie gebaseerd op toegevoegde waarde. Tevens zal de Commercieel Directeur verantwoordelijk zijn voor de beleidsvorming en uitvoering voor de strategische en operationele commerciële zaken die horen bij deze innovatieve onderneming. Belangrijke speerpunten hierin zijn: - Het sturen op toegevoegde waarde; - Verdere professionalisering op het gebied van key accountmanagement en business development; - Verdere samenwerking en verbinding tussen het commerciële team en andere afdelingen binnen Sonneveld Group;

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-mbi-nieuw Aalst, HBO/WO

Vervuld - Plantmanager Aalst

Als Plantmanager bent u verantwoordelijk voor de prestaties van de Plant in Aalst waarbij het gaat om veiligheid, productiviteit, kwaliteit, techniek, onderhoud en investeringen. U heeft een bijzondere focus op leiderschap, een open cultuur en eigenaarschap, om een continu verbeter cultuur op het gebied van kwaliteit en productiviteit te bereiken. Bij de Plant in Aalst gaat dit met name over leiderschap en cultuur.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-ArcelorMittal-kleur Heijningen, WO

Vervuld - CFO

Als CFO bent u binnen ArcelorMittal Projects Europe eindverantwoordelijk voor de financiële zaken en management. Als financieel strategisch leider heeft u een proactief sturende en adviserende rol richting de business. Er wordt van u gevraagd dat u vanuit uw financiële discipline, en daarbuiten, meedenkt en handelt ten behoeve van verdere groei en duurzame positieve resultaten van de organisatie, inclusief proces en efficiency verbeteringen. IT behoort ook tot uw resultaat gebied. U heeft een belangrijke rol in het opstellen van strategische en operationele plannen en weet deze om te zetten in te realiseren financiële doelen en prognoses. U zorgt voor een effectieve leiding aan de gehele financiële afdeling en de groei/ ontwikkeling van het team. Hierbij houdt u toezicht op de realisatie, signaleert u risico’s en neemt u adequate maatregelen. Ook heeft u vanuit uw leiderschapskwaliteiten, kennis, ervaring en krachtige persoonlijkheid een zeer belangrijke rol richting verschillende bedrijven.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-egis-parking-services Amsterdam, HBO/WO

Vervuld - Directeur IT

U bent eindverantwoordelijk voor de IT en Business Information/Improvement afdelingen en bepaalt en levert een bijdrage aan informatiestrategie, beleidsontwikkeling en technische innovaties. Tevens bent u eindverantwoordelijk voor de realisatie van de output, producten, dienstverlening en afdelingsresultaten en vertaald vanuit KPI’s en servicelevel management. Daarnaast bent u medeverantwoordelijk voor de IT-gerelateerde projecten richting de opdrachtgever (Gemeente Amsterdam). Focus ligt met name op data- en IT ontwikkelingen op dit vlak. Een belangrijke taak is de verbinding en aansluiting zoeken vanuit de IT discipline met de andere disciplines binnen Egis Parking Services B.V.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-encor Marum, HBO

Vervuld - Operationeel Manager

Als Operationeel Manager bent u verantwoordelijk voor het optimaliseren en uitbouwen van de operationele organisatie op zodanige wijze dat er continu wordt voldaan aan de klantverwachtingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, levertijd en prijs.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-lodiers-en-partners Breda Area, HBO/WO

Vervuld - IT Manager

This position provides the successful candidate an exciting opportunity to work in a truly international and innovative environment. The role enables accelerated personal growth and our client invests significant time and effort in the development of personal and professional skills. In this position you will act as a business partner to senior representatives of key functional areas within the business unit and provide hands-on IT services within the Global Technology Centre. Elevating the IT support to your internal customers by personalising the service they receive and enabling them to achieve excellence within their roles.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-lodiers-en-partners Breda Area, HBO/WO

Vervuld - Global Regulatory Affairs Manager

In this position you will be part of the newly established Global IP & Regulatory team which is part of the R&D department and you will actively contribute to the growth of a fast-developing technology-led company. This position offers significant growth within the role, giving the opportunity to make a difference in a competitive industry by managing both regulatory protection as well as regulatory opportunities for the business. The company has a collegial working atmosphere an open culture in which it is fun to work and to express your own initiatives.This position provides an outstanding opportunity for the successful candidate to play a critical role in regulatory affairs within a rapidly expanding global playfield in food, feed and alcoholic beverages among others. Besides, this position provides a great role for a Regulatory Manager who has a combination of significant technical knowledge and expertise in the food industry and a thorough understanding of global food law and regulations.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-netafim MAASDIJK, HBO/WO

Vervuld - HR Manager (MT)

Key to success are the people! The HR Manager develops and manages HR policies and services which support the overall strategy of the company. This position involves operational, tactical and strategic matters. Next to all common HR related subjects the HR Manager will focus on further organisational development and leadership development. The HR Manager has a direct report to the Managing Director Netafim North Europe (in Maasdijk) and has a strong dotted line to the People Director of EMEA. The HR Manager is also part of the Global People Team with peers and counterparts supporting other Netafim subsidiaries. The HR Team in the Netherlands consists of 1 HR Officer and 1 HR Assistant. The role includes international HR responsibilities.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-pre-zero Zwolle, HBO/WO

Vervuld - Site Manager

De Site Manager is een zeer belangrijke spil in de groei en ontwikkeling van de locatie Zwolle en is dan ook echt een bouwer, zowel qua organisatie als qua mens en teams! De Site Manager is P&L verantwoordelijk voor de locatie in Zwolle en heeft een belangrijke bijdrage in de ontwikkeling van de site de komende jaren.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo_timmerman Middelburg, HBO

Vervuld - Bedrijfsleider

Als Bedrijfsleider van Timmerman ben je operationeel, financieel en commercieel verantwoordelijk voor het uitzetten van de koers en de dagelijkse aansturing van de vestiging in Middelburg. Daarnaast speel je commercieel een belangrijke rol in het uitbouwen en onderhouden van de klantenportefeuille.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-foodmate Numansdorp, HBO/WO

Vervuld - Sales Director

As Sales Director you will be responsible for the commercial growth and development of the sales organization in order to expand Foodmate’s global footprint.

Meer over deze vacature
DEF_Sano Rice Logo 2016-300x300px VEENENDAAL, HBO/WO

Vervuld - R&D Manager

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen en verbreden van het assortiment van SanoRice.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo_Smit_en_Zoon Weesp, Master

Vervuld - Global Director ESG

Royal Smit & Zoon is looking for a Global Director ESG who will formulate and facilitate the implementation of the global ESG strategy, in order to achieve Smit Group relevance and impact in the leather value chain.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Mitsubishi-forklift-trucks Rijswijk, HBO

Vervuld - Sales Manager West / Zuid Nederland

Als Sales Manager West/ Zuid Nederland ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van het marktaandeel van Mitsubishi Logisnext in Zuid Nederland. Je bent daarnaast direct verantwoordelijk voor een aantal (key)accounts.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-pre-zero Arnhem, .

Vervuld - Director Sales

De Director Sales is verantwoordelijk voor de commerciële groei en ontwikkeling van de sales organisatie in het algemeen en in het bijzonder voor de transitie naar een meer klant gedreven en ‘toegevoegde waarde’ sales cultuur. Tevens zal de Director Sales als Country Board lid verantwoordelijk zijn voor de beleidsvorming en uitvoering voor de strategische en operationele zaken die horen bij deze ambitieuze onderneming.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-MTA-CreatingMechatronics Helmond, HBO/WO

Vervuld - Senior Business Developer & Partnership Manager

De positie van Senior Business Developer & Partnership Manager is een brede rol. U bent verantwoordelijk voor het aanbrengen van nieuwe klanten vanuit opportunity’s, deze om te zetten in concrete projecten én in het kwalitatief managen van het partnership tussen de klant en MTA over de gehele levenscyclus van die projecten. 

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-skf Houten , Bachelor or Master

Vervuld - Finance Country Lead & Business Controller

A finance business partner to the SKF BV Management Team and the RTD Management Team. Enabling RTD management to analyse and understand the financial impact of their decision making. Managing day-to-day financial activities for both RTD as well as SKF B.V.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo_Smit_en_Zoon Weesp, Master

Vervuld - Head of Product Management Wet-End

Royal Smit & zoon is looking for a Head of Product Management for its wet-end leather chemicals division, who can lead the product management team and global wet-end leather technicians. As an inspirational people manager you will lead your team (10 fte) with the ultimate goal to enhance further growth of Royal Smit & Zoon  by renewing the product portfolio and bringing innovations fast and smooth to the tanneries. You are aiming to  further develop Royal Smit & Zoon as a relevant and innovative market player.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Takkenkamp-Groep Aalsmeer en Blokker, HBO/WO

Vervuld - Regiodirecteur

Als Regiodirecteur bent u verantwoordelijk voor de complete organisatie en het functioneren van de regio west. Dit betekent dat u alle werkprocessen en mensen binnen die regio aanstuurt en eindverantwoordelijk bent voor de realisatie en (financiële) resultaten van alle projecten/activiteiten in deze regio. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor de commerciële doelstellingen binnen de regio en bent u het gezicht in de markt. Uiteraard zijn de contacten met (potentiële) klanten en opdrachtgevers een belangrijk onderdeel van uw rol als Regiodirecteur.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-avantes Apeldoorn, Bachelor

Vervuld - Commercial Director

Avantes professional sales team’s success is a function of its responsiveness, pragmatism and industry leading technical know-how.  Avantes sales process is rooted in a high degree of customer intimacy resulting in engineered solutions that meet and exceed our customer’s expectations.  Avantes sales have grown robustly over their history and the new Commercial Director will be responsible for maintaining and accelerating this growth. Of particular importance in this position is the alignment and positioning of Avantes product portfolio across their current and new strategic markets through a combination of sales and marketing activities. The leadership of this position should be aimed at aligning the sales and marketing organization behind Avantes strategic corporate vision. 

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo_Andritz Waddinxveen, HBO

Vervuld - Manager QHSE

Als Manager QHSE ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, coördinatie en het onderhouden van het kwaliteitssysteem van ANDRITZ Gouda. Je adviseert directie en management over het kwaliteitsbeleid van de onderneming en bent (mede) verantwoordelijk voor de uitvoering van dit beleid. De organisatie heeft enige tijd geleden een transformatie ingezet om de ambitieuze groeidoelstellingen te realiseren. Dit vergt zowel op mens, proces en cultuur een verandering, welke daarmee ook impact heeft op de afdeling QHSE.

Meer over deze vacature
DEF_Sano Rice Logo 2016-300x300px Veenendaal, HBO/WO

Vervuld - Operations Manager

Als Operations Manager draag je in deze nieuwe rol binnen SanoRice zorg voor het leggen van een nieuw fundament en breng je de samenwerking tussen de afdelingen productie en maintenance naar een hoger plan. Het verder optimaliseren en verder structureren van de productielocatie is het doel.

Meer over deze vacature
DEF_Sano Rice Logo 2016-300x300px Veenendaal, HBO/WO

Vervuld - Productie Manager

De Productie Manager is verantwoordelijk voor het, op een duidelijke wijze en vanuit een heldere visie, leidinggeven aan de afdeling Productie in Veenendaal. Samen met de Maintenance Manager heeft de Productie Manager een spilfunctie in het productieproces.

De Productie Manager is verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van het gehele productieproces zodat doelstellingen op het gebied van kwaliteit, kwantiteit, kosten en leverbetrouwbaarheid worden behaald. Daarbij hoort het concreet vormgeven van een gezonde en ambitieuze cultuur (houding en gedrag), niet alleen ten aanzien van veiligheid en hygiëne.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Toyota-Material-Handling Ede, HBO

Vervuld - Customer Succes Manager

Het ontwikkelen, initiëren, onderhouden en uitbouwen van intensieve contacten met (potentiële) Nederlandse key accounts in de industriële branche en de verschillende afdelingen binnen Toyota Material Handling Nederland. De wensen van de key accounts staan centraal voor het functioneren van de eigen organisatie. Het is jouw streven via de Toyota Material Handling dienstverlening de klant succesvol te maken.

Meer over deze vacature
DEF_Sano Rice Logo 2016-300x300px Veenendaal, HBO/WO

Vervuld - Supply Chain manager

De Supply Chain Manager is verantwoordelijk voor de deelgebieden warehouse, planning, customer service en new product coordination en hiermee voor het, op een duidelijke wijze en vanuit een heldere visie, leidinggeven aan de afdeling Supply Chain in Veenendaal. Je rapporteert aan de General Manager en maakt onderdeel uit van het Operationeel Management Team. In je team zitten zo’n 30FTE, verdeeld over de teams Supervisor Warehouse (18FTE), Supervisor CS\NPC (8FTE) en Planners (3FTE). Vanuit SanoRice Holding word je functioneel aangestuurd door de Supply Chain Manager Holding.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-heembeton Lelystad, HBO

Vervuld - Manager Sales

Sinds 2018 is Heembeton weer een zelfstandige organisatie binnen De Ruwbouw Groep. In de tussentijd is er gebouwd aan een nieuw MT en zijn er diverse onderwerpen op de agenda gezet. Er moet nu verder gebouwd worden aan een sterke organisatie en een winstgevende toekomst.
Als Manager Sales bent u Commercieel verantwoordelijk voor Heembeton. Daarmee draagt u zorg voor het maken en uitvoeren van het commerciële plan en het succesvol ontwikkelen en bouwen van het team.  

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Fluor-tubing Utrecht, HBO

Vervuld - Finance Manager

Als Finance Manager wordt u naast het aansturen van het finance team, verantwoordelijk voor een juiste en tijdige uitvoering van de financiële administratie, controlling, jaarrekening en consolidatie. 
U heeft tevens een verantwoordelijkheid in het verder professionaliseren van de afdeling finance en de verbinding te maken met andere afdelingen binnen Fluor Tubing.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-BravilorBonamat Heerhugowaard, HBO/WO

Vervuld - Financieel Directeur

De Financieel Directeur is verantwoordelijk voor het financieel management van Bravilor Bonamat en de communicatie hierover naar de interne en externe stakeholders. Hierbij draag je zorg voor adequate financiële rapportage in overeenstemming met het bedrijfsbeleid en de wettelijke vereisten en praktijken. Tevens zal de Financieel Directeur als MT lid verantwoordelijk zijn voor de beleidsvorming en uitvoering van de strategische en operationele zaken op IT en HR gebied.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo_Orion-beton-bv Enschede, HBO

Vervuld - Directeur

Als Directeur bent u strategisch, financieel, commercieel en operationeel eindverantwoordelijk voor Orion Beton. Naast de dagelijkse leiding en aansturing van het bedrijf zijn er op dit moment een drietal pijlers waar u zich concreet voor in gaat zetten:

- Commercie en netwerk: op basis van de verder te ontwikkelen groeistrategie sturen op verdere versterking van marktaandeel, omzet en rendement;

- Mens en Cultuur: het verder professionaliseren van de organisatie, versterken van samenwerking en vergroten van ondernemerschap, dit in samenwerking met HR vanuit de AGAR Holding;

- Productie en installaties: in kaart brengen van productieproces, installaties en efficiency en daaruit voortkomende investeringsplannen.

Meer over deze vacature
Voorbij_pb_groen_RGB (002) Amsterdam, HBO/WO

Vervuld - Manager Operations

Als Manager Operations maakt u onderdeel uit van het MT bestaande uit de Algemeen Directeur, de Controller en de Informatiemanager. Verder wordt u ondersteund door een HR Adviseur. U geeft leiding aan de twee Productieleiders van Woningbouw en Industrie, het Hoofd TD, het Betonlab, KAM, Logistiek en het Molenhuis. U rapporteert aan de Algemeen Directeur en uw standplaats is Amsterdam. U draagt daarbij zorg voor verbinding, optimale samenwerking en ontwikkeling van de medewerkers. Indirect geeft u leiding aan zo’n 80 medewerkers. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor: productie, projectplanning en investeringen, bedrijfsbureau, advisering, kennis en innovatie, netwerk en veiligheid.

 

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Dycore Oosterhout, HBO

Vervuld - Manager Engineering

Als Manager Engineering bent u verantwoordelijk voor het ontwikkelen, opstellen en implementeren van het engineering- en innovatiebeleid van alle producten van Dycore, op zodanige wijze dat er optimale ondersteuning geleverd wordt ten behoeve van het behalen van de bedrijfsdoelstellingen, een zo hoog mogelijk rendement en een hoge klanttevredenheid, binnen de regels van het vakgebied.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Mitsubishi-forklift-trucks Midden Nederland, HBO/WO

Vervuld - Sales Director

Als Sales Director word je eindverantwoordelijk voor het Benelux Sales Team.

Het doel is de klanten maximaal te ontzorgen op het gebied van haar intern transportvraagstuk. En daartoe verkopen zij onder andere (semi) geautomatiseerde systemen, maar ook standaard heftrucks, stellingen, warehousetrucks en AGV systemen. Dit doen zij veelal in combinatie met advies en consultancy op het gebied van procesoptimalisatie en magazijnindeling (solution selling)

 

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-TCI-cleaning Tilburg , HBO

Vervuld - Algemeen Directeur

Als Algemeen Directeur wordt u verantwoordelijk voor de onderneming in al haar facetten; operationeel, financieel, commercieel, logistiek, kwaliteit en veiligheid. U geeft direct leiding aan operations en sales. Indirect heeft u een verantwoordelijkheid over ca. 30 medewerkers. 
U rapporteert aan een toezichthouder namens de grootaandeelhouder. Een belangrijk aspect is het verder optimaliseren en uitbouwen van de onderneming op zodanige wijze dat er continu wordt voldaan aan de klantverwachtingen op het gebied van kwaliteit, levertijd en prijs. Dit alles gepaard gaande met een scherp oog voor zaken op het gebied van duurzaamheid/milieu veiligheid en gezondheid.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-lodiers-en-partners Driebergen-Rijsenburg, HBO

Vervuld - Search Consultant / Office Manager

In deze nieuwe positie ben je dagelijks op zoek naar de juiste kandidaat. Met een kritische en opbouwende blik ondersteun je jouw collega consultants op weg naar de ideale match. Naast jouw search activiteiten vervul je verschillende office management taken.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Spanninga Joure, HBO/WO

Vervuld - Technical Director

Als Technical Director maakt u deel uit van het Global Management Team en geeft 
u leiding aan de gehele technische organisatie van Spanninga, bestaande uit een R&D Manager, Product Designers, Product Engineers, Electrical Engineers en Optical Engineers, totaal zo’n 20 professionals, waarvan een groot deel in China. Uw standplaats is Joure, maar u bezoekt de productie locaties in China en Frankrijk indien gewenst.


Als Technical Director bent u verantwoordelijk voor het initiëren, vertalen en het in executie brengen van Spanninga’s organisatiedoelstellingen op het gebied van het opzetten van innovatie roadmap’s, productontwikkeling en productie- en proces ontwikkelings- programma’s om kwalitatief en kwantitatief constant te voldoen aan de huidige en de toekomstig te verwachte marktvraag. 

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-sif-group Roermond, HBO

Vervuld - Manager Production Engineering

Als Manager Production Engineering wordt u verantwoordelijk voor de maakbaarheid en haalbaarheid van klantorders door het tijdig en compleet opleveren van de voorbereiding van de productieorders ten aanzien van productiemethoden, productie inrichting, routing, tekeningen, instructies, machinebelastbaarheid en productie equipment. Het is uw doel om uw afdeling naar een hoger plan te brengen en invulling te geven aan de toekomstvisie van Sif. Veel van uw tijd besteedt u dan ook aan het sturing geven aan en verder ontwikkelen van uw team. U bent voor hen een inspirator en haalt het beste in hen naar boven. U geeft sturing aan 7 productie engineers, waarvan er 6 in Roermond en één op de Maasvlakte werkzaam is. Uw standplaats is Roermond, maar u bent met enige regelmaat ook op de Maasvlakte.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Ventilex Heerde, HBO of WO

Vervuld - Manager Service & After Sales

- Services een integraal onderdeel van de totale propositie maken richting de klant met data gedreven diensten;
- Realiseren van een uitbreiding van de propositie van de service business;
- Het creëren van een sterk team wat klantgericht denkt en proactief werkt;
- Het realiseren van significante omzetgroei.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-aebischmidt Holten, HBO

Vervuld - Manager After Sales

Als Manager After Sales ben je verantwoordelijk voor de after sales van de organisatie en het is jouw uitdaging om de komende jaren de aftersales te professionaliseren. Dit betekent jouw team begeleiden naar het volgende niveau en processen verder te optimaliseren.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo_bruil Ede, HBO of WO

Vervuld - Business Unit Directeur

Als Directeur Betonmortel bent u commercieel, financieel en operationeel verantwoordelijk voor het bedrijfsresultaat van Bruil Betonmortel. Naast de dagelijkse leiding en aansturing van het bedrijf zijn er op dit moment een drietal pijlers waar u zich concreet voor in gaat zetten:

  1. (Proces)optimalisatie
  2. Changemanagement
  3. Mens en Cultuur (mensen maken het verschil!)

Dit doet u  een concurrerende vechtersmarkt, waarbij verbetering van de marge van de businessline transportbeton met name is te realiseren door efficiency verbetering. Optimalisatie en structurering van de interne processen en werkwijzen vragen hierbij bijzondere aandacht.

Meer over deze vacature
Logo_Confidential_2021_PMS Midden Nederland, HBO

Vervuld - Bedrijfsleider Service & Onderhoud

Voor de afdeling Service & Onderhoud is er de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. In de komende fase wordt het belangrijk om betreffende de groei te stabiliseren en verder te structureren. Om vervolgens zorg te dragen voor een verdere professionalisering en inrichting van de afdeling, op zowel proces-, procedure-, als personeelsniveau. Doel is dat het lerend vermogen nog verder verbetert door efficiëntere uitwisseling van kennis en het hebben van meer inzicht zodat het potentieel van alle medewerkers nog verder wordt benut en daarmee de organisatiedoelstellingen worden bereikt.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-huntsman Netherlands, Bachelor+ / Master Degree

Vervuld - Senior Manager Process & Technology

You are able to lead and develop your new department and team in order to make the difference within a challenging, ambitious and demanding organization. You create a high-performance culture where colleagues are willing to learn with, and from each other. The focus is on continuous improvement from a structural and organizational effective perspective. It is your task to motivate and guide people and the organization on this. You strive for the highest possible quality and safety level. You have an exemplary role and a pro-active attitude when it comes to new initiatives and developments.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-sif-group Roermond en Maasvlakte, WO,

Vervuld - Manager Operations Office

Als Manager Operations Office stuur je de Operations Office (Bedrijfsbureau) aan en je bent daarmee verantwoordelijk voor de uitvoering van de tijdige en juiste voorbereiding en ondersteuning van de realisatie van projecten ten behoeve van een optimaal verloop hiervan. Je zorgt ervoor dat de processen zo verlopen dat doelstellingen gehaald worden terwijl een bijdrage geleverd wordt aan het continu verbeteren van de organisatie als geheel.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-avantes Apeldoorn, HBO

Vervuld - Hoofd Bedrijfsbureau

Het Hoofd Bedrijfsbureau is verantwoordelijk voor het implementeren en behouden van optimale en efficiënte processen om te zorgen voor realistische planningen en complete orders voor de productie binnen de afspraken met de (interne) klant. Daarnaast is het Hoofd Bedrijfsbureau verantwoordelijk voor het bouwen van een efficiënt ingericht magazijn en zorgt voor een adequate en effectieve supply chain. Met als eind doel dat de levertijden worden verkort, productie beter wordt gefaciliteerd en voorraad posities beter worden ingezet.

Meer over deze vacature
Logo_Confidential_2021_PMS Apeldoorn, HBO

Vervuld - Interim opdracht ERP Manager

De opdracht is de volledige implementatie en afronding van het ERP project en het realiseren van de verandering in de organisatie.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-BravilorBonamat Heerhugowaard, HBO

Vervuld - CCO - sollicitaties gesloten

De CCO is verantwoordelijk voor de commerciële groei en ontwikkeling van de sales organisatie in het algemeen en in het bijzonder voor de verandering naar een meer klant gedreven en pro actieve sales cultuur. Tevens zal de CCO als MT lid verantwoordelijk zijn voor de beleidsvorming en uitvoering voor de strategische en operationele zaken die horen bij deze ambitieuze onderneming.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo_RoyalTalens Apeldoorn, HBO

Vervuld - Manager Productie - Interessante uitdaging voor een resultaatgerichte en verbindende manager die een focus heeft op continuous improvement.

De Manager Productie is verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van de productie, onderhoud en de bijbehorende processen. De vier speerpunten hierbij zijn: personeel, productie methoden, machines en het continue verbeteren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor Veiligheid, Arbo en Milieu.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo_Andritz Waddinxveen, HBO of WO

Vervuld - Financieel Directeur - Maak het verschil in deze mooie en uitdagende positie!

Je wordt verantwoordelijk voor het financieel management van de organisatie en de communicatie hierover naar de interne en externe stakeholders. Je zorgt voor een juiste en tijdige uitvoering van de financiële administratie, inclusief de periodieke rapportages en de jaarrekening. Daarnaast houd je je bezig met planning en prognoses. Als onderdeel van het MT ben je medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen van de visie en het opstellen en realiseren van de (financiële) strategie van de organisatie. Je bent de rechterhand van de Managing Director en zult hem waarnemen bij afwezigheid.
De Financieel Directeur zal zorgen voor adequate financiële rapportage in overeenstemming met het bedrijfsbeleid en de wettelijke vereisten en praktijken. Door het inrichten van processen, implementatie van beleid en verdere rapportagemethoden zal de financieel directeur de bedrijfsprocessen ondersteunen en bijdragen aan verdere ontwikkeling van de financiële organisatie.

Meer over deze vacature
Logo A-point Amsterdam Zuidoost, HBO

Vervuld - Commercieel Directeur

De Commercieel Directeur is verantwoordelijk voor de commerciële groei en ontwikkeling van de sales organisatie in het algemeen en in het bijzonder de verandering naar een ondernemende cultuur waarbij de verantwoordelijkheid bij het individu komt te liggen. Tevens zal de Commercieel Directeur als MT lid verantwoordelijk zijn voor de beleidsvorming en uitvoering voor de strategische en operationele zaken die horen bij een ambitieuze onderneming.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-think-project Utrecht, HBO

Vervuld - Business Development Manager Benelux & Nordics – Durf jij het aan?

De Business Development Manager is verantwoordelijk voor het uitbouwen van de huidige afzetmarkt en het aanboren van nieuwe afzetmarkten in de Benelux en Nordics. Je rapporteert  rechtstreeks aan de Managing Director Benelux, die ook standplaats Utrecht heeft. Je werkt nauw samen met Accountmanagement in de acquisitie van strategische klanten en met jouw collega Projectleiders werk je samen op het moment dat je de new business de organisatie binnen brengt. Regelmatig heb je overleg met Field Marketing over leadgeneratie en marktinformatie.  Je zult enkele keren per jaar het hoofdkantoor in Duitsland bezoeken voor technische/product inhoudelijke trainingen en bijeenkomsten.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo_Andritz Waddinxveen, HBO

Vervuld - HR Manager - Uitdagende baan voor een ervaren, hands-on en verbindende HR Manager, in een bedrijf waar op HR vlak veel te doen is

Als HR manager bent u verantwoordelijk voor het opstellen en implementeren van het HR beleid en processen en draagt u bij in de verdere professionalisering en groeidoelstellingen van ANDRITZ Gouda. Een belangrijke verantwoordelijkheid ligt op het gebied van cultuurverandering en professionalisering op zowel individueel, team, als organisatieniveau.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-iqi Amersfoort, HBO

Vervuld - Manager Finance and Control - Brede en verantwoordelijke positie in een internationaal speelveld

U wordt verantwoordelijk voor een juiste en tijdige uitvoering van de financiële administratie, controlling, jaarrekening en consolidatie. Het managen van valuta (FX) posities, verzekeringen en cash planning behoren eveneens tot uw verantwoordelijkheden. Daarnaast heeft u een verantwoordelijkheid in het verder professionaliseren van de afdeling finance and control en de verbinding te maken met andere afdelingen binnen IQI. Risk & Compliance zijn eveneens een belangrijk thema in uw portefeuille. Verder heeft u in uw rol internationale contacten met bijvoorbeeld klanten, verzekeraars en leveranciers. 

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-grain-plastics Leeuwarden, HBO / WO

Vervuld - Een veelzijdige rol als Algemeen Directeur waarin u in de regie bent om de volgende stap te gaan zetten.

Als Algemeen Directeur bent u eindverantwoordelijk voor de totale bedrijfsvoering van GrainPlastics. Focus ligt op het verbeteren van de operatie. Er moet een optimalisatieslag gemaakt worden binnen de productie en aanverwante processen zoals logistiek, planning en productieadministratie. U draagt daarin zorg voor een verbetering van kwaliteit, efficiency en productievolume. Verder heeft het goed begeleiden van de fusie en het integreren van de twee productielocaties hoge prioriteit.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-heras Oirschot, HBO / WO

Vervuld - Mooie commerciële uitdaging als Country Manager Nederland.

Realiseren van winstgevende omzetgroei in de installatie en service business, door middel van verder professionaliseren van de medewerkers, het optimaliseren van de dienstverlening en bouwen aan sterke klantrelaties.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-dura-vermeer Haaften, HBO / WO

Vervuld - Bent u de daadkrachtige Operations Manager die de organisatie naar een hoger niveau kan brengen?

U gaat zorgdragen voor het optimaliseren en professionaliseren van de organisatie.
Het verder bouwen aan een sterk team wat proactief en efficiënt werkt.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-van-aarsen Panheel, HBO+

Vervuld - Aan de slag als Director Sales voor een mooie machinebouwer, familiebedrijf in Limburg?

De Director Sales is eindverantwoordelijk voor de verkoop van machines, projecten en totaaloplossingen ten behoeve van  de feed-industrie. De functie kent hierbij een aantal belangrijke speerpunten, namelijk:
- Het verder uitbouwen van de dienstverlening aansluitend op de wensen van de klant  en hierbij een stijging in zowel omzet als marge realiseren;
- Het (verder) opbouwen en ontwikkelen van de Sales afdeling;
- Het doorontwikkelen naar een sales excellence organisatie;
- Het voortdurend sturen op het uitgangspunt dat de markt bepaalt.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-emerald Rotterdam, Bachelor / Master Degree

Vervuld - Challenging position for enthusiastic Change Manager

The Site Director is responsible to develop and execute the manufacturing strategy for the site as part of the global strategy, in order to meet HSE, Quality, S&OP and Cost & Capital targets,  creating/maintaining a leadership position in cost/ton, by directing and leading the site organization.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-samsung-air-conditioners Schiphol, Amsterdam Area, Bachelor / Master Degree

Vervuld - Are you the international specialist in Supply Chain and Logistics?

Main goal of the Director Operations Center is to achieve the most effective and efficient operation for Demand Planning, Supply Planning, Logistics, Order Management and MIS by reconfiguring the supply chain in Europe aligned with the (commercial) strategy and in cooperation with HQ. Next to leading and coaching the team and running the daily operations.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-presikhaaf Arnhem, HBO

Vervuld - Totaalleverancier van schoolinrichtingen voor buitenschoolse opvang, primair- en voortgezet onderwijs

Als Operations Manager draagt u zorg voor een optimale productie met kwalitatief hoogwaardige producten tegen de juiste kostprijs. Daarin geeft u leiding aan de Groepsleider Expeditie en Magazijn, de Groepsleider Servicedienst, de Teamleider Constructie, de Teamleider Bedrijfsbureau en de drie Afdelingshoofden in de fabriek. Indirect geeft u leiding aan zo’n 200 medewerkers waarvan 70% een arbeidshandicap heeft; lichamelijk en/of verstandelijk.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-pon-equipment Almere, WO

Vervuld - Uitdagende sleutelpositie voor een ervaren Sales Director.

Als Sales Director bij Pon Equipment bent u eindverantwoordelijk voor de Nederlandse Salesteams van Caterpillar graafmachines, wielladers en Komptech recyclingmachines. Deze teams zorgen voor de verkoop van nieuwe en gebruikte machines, en Caterpillar Rentals.

De functie kent naast het tactisch / operationeel aansturen van sales een aantal belangrijke speerpunten, namelijk:

- Het verder ontwikkelen van nieuwe proposities/saleskanalen, verbreden van de customer base, meer retail klanten aantrekken en verkoop low spec machines vergroten.  

- Zorgen voor synergie: de verschillende afdelingen op elkaar afstemmen en een (salesfunnel) strategie bepalen en uitvoeren.

- Doorzetten van verandering van zowel cultuur als gedrag.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Galvano Eindhoven, HBO

Vervuld - Kun jij het logistieke proces naar een hoger niveau tillen?

De Logistiek Manager zal rust en structuur moeten aanbrengen om de geplande doelstellingen te realiseren. Daarnaast signaleert de Logistiek Manager proces- en productiviteitsverbeteringen ter verdere verbetering van de organisatie. In het MT is de
Logistiek Manager verantwoordelijk voor het logistiek beleid en levert buiten zijn eigen discipline ook een strategische bijdrage in de breedte van de organisatie. Voor de toekomst staan er een aantal interessante vraagstukken op de agenda.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-avantes Apeldoorn, WO

Vervuld - Ben jij de ervaren, resultaatgerichte en hands-on Manager R&D onder wiens enthousiaste leiding deze groeiende organisatie zich verder gaat ontwikkelen?

Het belangrijkste doel voor deze functie is het vertalen van de organisatiedoelstellingen naar concrete oplossingen en toepassingen binnen de in de roadmaps gestelde doelstellingen in nauwe samenwerking met de afdelingen Commercie en Productie. Daarbij lettend op het optimaliseren en continue verbeteren van de processen en producten.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-avantes Apeldoorn, HBO

Vervuld - Ben jij onze nieuwe HR Manager en ga je bijdragen in de verdere professionalisering?

Als HR manager ben je verantwoordelijk voor het opstellen en implementeren van het HR beleid en processen en draag je bij in de verdere professionalisering en groeidoelstellingen van Avantes. Een belangrijke verantwoordelijkheid ligt enerzijds op het gebied van het inrichten en positioneren van HR, anderzijds op het gebied van cultuurverandering en professionalisering op zowel individueel, team, als organisatieniveau.

Meer over deze vacature

Mijn juiste plek zit er niet bij, maar ik wil me wel graag inschrijven als kandidaat

Het kan zijn dat je op zoek bent naar een nieuwe functie die hier niet tussen staat. Lodiers & Partners slaat je gegevens graag op in haar databank om zo bij een vrijgekomen positie contact met je op te nemen.

Je CV is toegevoegd
Upload je CV

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2023 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden