Open posities
Lodiers-en-partners-vacature-overzicht

Lodiers & Partners helpt je naar de juiste plek.

Meld je aan als kandidaat
Linde_plc_logo_1_CMYK_IsoCV2 klein IJmuiden, HBO/WO

Maintenance Manager

Maintenance to the next step!
The Maintenance Manager is responsible for managing the maintenance department and guide them through current organisational changes and optimalizations according to future Linde Gas guidelines and requirements.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-sonneveld PAPENDRECHT, HBO/WO

HR Director

Strategische en handson HR-sleutelpostie in de dynamiek van foodproductie
De HR Director (lid MT) is verantwoordelijkheid voor het strategisch HR beleid en heeft een bepalende rol heeft in een effectief risicobeheer binnen Sonneveld. Een belangrijke en veelomvattende rol in de verdere professionalisering en positionering van HR om de positie van Sonneveld als aantrekkelijke werkgever, zowel intern als extern, te verstevigen.
Meer over deze vacature
Toyota_Material_Handling_Logo EDE, HBO

Customer Success Manager

Mooie rol voor Key Accountmanager met hart voor logistiek!
Vanuit deze rol initieer je, bouw je en onderhoud je intensief contact met (potentiële) key accounts met als doel een succesvolle klantrelatie en realisatie van sales en service doelstellingen.
Meer over deze vacature
Logo_ExSearch Zuid Holland, Bachelor

Quality & Laboratory Director

Help shape the future of chemistry and the world
The primary responsibility of the role is the ownership of Quality Management Systems that leads to a quality mindset in the hearts and minds of the people at the plant. The other part of the role is managing the laboratory through two supervisors that focusses on the quality of the process (using inline analyses or monsters taking during the process) and the final product.
Meer over deze vacature
Logo Arnhem, HBO

Director Sales

Commerciële sleutelpositie in een dynamisch transformatieproces
De Director Sales is verantwoordelijk voor de commerciële groei en ontwikkeling van de sales organisatie in het algemeen en in het bijzonder voor de transitie naar een meer klant gedreven en ‘toegevoegde waarde’ sales cultuur. Tevens zal de Director Sales mede verantwoordelijk zijn voor de beleidsvorming en uitvoering voor de strategische en operationele zaken die horen bij deze ambitieuze onderneming.
Meer over deze vacature
logo Genemuiden/Nijkerk, HBO

Commercieel Manager

Uitdagende commerciële rol die koers zet naar duurzame groei en succes in de utiliteitsbouw
Als Commercieel Manager draagt u de verantwoordelijkheid voor het actief benaderen van potentiële opdrachtgevers om nieuwe projecten binnen te halen met als focus de logistieke- en industriële markt. Wij zoeken een manager met commerciële ondernemersmentaliteit en die denkt in kansen en oplossingen. Iemand met frisse ideeën en verstand van bouw, onderhoud, renoveren en verduurzamen.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-spanninga JOURE, HBO/WO

Technical Director

Veelomvattende MT rol: teambuilding, techniek, innovatie, productlancering
Als Technical Director ben je verantwoordelijk voor het initiëren, vertalen en het uitvoeren van alle productontwikkelingsprojecten en het op peil houden van de ingezette technologieën. Denk hierbij ook aan het opzetten van technologie- en product roadmaps (in samenwerking met marketing en sales). Ook het proces van “New Product Introduction” (NPI) om kwalitatief en kwantitatief constant te voldoen aan de huidige en de toekomstig te verwachte marktvraag, is een belangrijk aandachtsgebied.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Walraven Mijdrecht, Bachelor

Manufacturing Director

A real bridge builder who manages transformation and change
The Manufacturing Director Europe takes ownership and provides thought leadership in the transformation tot integrated solutions, bringing the manufacturing locations (people, processes and machinery) to the next level.
Meer over deze vacature
Afbeelding1 Vianen, Bachelor

Directeur Integrale Projecten

Leid landelijk succesvolle integrale civiele projecten en inspireer teams naar optimale prestaties
De Directeur Integrale Projecten zorgt landelijk voor het succesvol aannemen en realiseren van grote en complexe projecten met een totale jaarlijkse orderportefeuille van circa € 150 miljoen, is eindverantwoordelijk voor alle voorkomende zaken zoals verwerving, ontwerp, engineering, financiën, risicobeheersing, contractmanagement, uitvoering en oplevering en zorgt ervoor dat projectmanagers, -directeuren en stafmedewerkers het beste uit zichzelf halen.
Meer over deze vacature
IQ logo De Meern, HBO

EHSQ Manager

Interessante EHSQ-positie bij ambitieuze organisatie
Als EHSQ Manager leid en stimuleer je de ontwikkeling, implementatie en voortdurende verbetering van programma’s en systemen die uitmuntendheid op het gebied van kwaliteit, milieu, gezondheid en veiligheid ondersteunen.
Meer over deze vacature
element logo (002) Breda - Antwerpen, HBO/WO

Operations Manager

Challenging management role with highly skilled technical professionals and high standards
The Operations Manager is responsible for coordinating and optimizing operational processes within this laboratory and has the primary mission to uphold the highest standards of quality, efficiency, and industry compliance across all testing and analytical activities.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-sif-group Roermond, HBO

Operations Support Manager

Essentiele rol ten behoeve van optimale productievoorbereiding
Als Operations Support Manager zorg je voor een duidelijke visie op en definitie van de ondersteunende processen en werkwijze voor de operationele disciplines op de sites. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van een tijdige en juiste voorbereiding en ondersteuning, nodig voor de realisatie van de projecten.
Meer over deze vacature
Logo QBuild AMSTERDAM, HBO/WO

Operationeel Directeur Renovatie & Verduurzaming

Voor een ervaren en doortastende directeur, passend binnen een dynamisch familiebedrijf waar de lijnen kort zijn en ambities groot
Als nieuwe Operationeel Directeur (standplaats Amsterdam) van QBuild is het je doel om meer synergie tussen de diverse bedrijfsonderdelen te creëren. Hierbij heb je een sterke focus op het verbeteren van de interne organisatie, het verminderen van faalkosten, het versterken van het projectmanagement en het in gang zetten van een cultuurverandering die samenwerking en efficiëntie bevordert.
Meer over deze vacature
GT_Logo_Genetwister_Technologies WAGENINGEN, Bachelor

Head of Finance (0,6 fte)

Challenging management role for a hands-on finance professional
As Head of Finance you are responsible for the financial department and financial health of Genetwister Technologies. You are part of the Management Team and you will report directly to the CEO. In addition, you supervise the Financial Controller.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo Driebergen-Rijsenburg, HBO/WO

Office Manager/Search Consultant

"Een organisatie is de optelsom van haar mensen. Samen zorgen zij voor groei en vooruitgang"
Gezien de groei van onze organisatie en de toenemende vraag naar gekwalificeerde kandidaten zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven Office Manager/Search Consultant die vanuit ons office management team een bijdrage gaat leveren aan ons search proces.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Mourik Nieuwesluisweg 110 Botlek Rotterdam, HBO

HSEQ Manager

Word de drijvende kracht achter veiligheid en kwaliteit als HSEQ Manager: leid het team en optimaliseer processen in een dynamische, familiale omgeving
Als HSEQ Manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en evalueren van het HSEQ-beleid binnen Mourik Industry. En hiermee het doel de volgende trede op de veiligheidsladder betreden.
Meer over deze vacature
DEF_Sano Rice Logo 2016-300x300px Veenendaal, HBO/WO

HR Manager

Voor een bevlogen HR Manager die in de dynamische wereld van een groeiend bedrijf een belangrijke sleutelrol wil spelen en bijdraagt aan het vormgeven van het HR-beleid
Als HR Manager houd je toezicht op en beheer je alle aspecten van het lokale menselijk kapitaal van SanoRice, met als doel de personeelsbezetting te optimaliseren om de doelstellingen van de organisatie te bereiken. Daarnaast speel je een cruciale rol bij het ondersteunen van het managementteam op het gebied van HR-gerelateerde onderwerpen en kom je met verbeterinitiatieven op het gebied van HR voor de SanoRice Holding.
Meer over deze vacature
Logo combi De Voogd en APK Grijpskerke, HBO

Vestigingsdirecteur

Een uitdagende rol, strevend naar voortdurende optimalisatie en groei
Als Vestigingsdirecteur bent u verantwoordelijk voor het optimaliseren en uitbouwen van de organisatie op zodanige wijze dat er continu wordt voldaan aan de klantverwachtingen op het gebied van kwaliteit, levertijd, betrouwbaarheid en veiligheid. Het bedrijf streeft naar een jaarlijkse groei van 20 procent en wil verder investeren in nieuwe activiteiten.
Meer over deze vacature
logo v2 Dokkum, HBO/WO

Commercieel Directeur

Uitdagende commerciële rol in een groeiende en innovatieve organisatie
Als Commercieel Directeur speelt u een cruciale rol in de organisatie. U krijgt de kans om uw commerciële visie in te zetten voor strategische ontwikkeling en accountplanning. Uw focus zal vanaf de start voornamelijk liggen op Automotive, Shopfitting en Electro. Daarnaast gaat u samen met het Management Team de transitie naar een duurzamer en milieubewustere organisatie inzetten. U krijgt de uitdaging om een positieve impact te hebben, niet alleen op de bedrijfsresultaten, maar ook op het milieu.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-sif-group Roermond, WO

Program Manager Operations

Uitdagende, projectmatige positie gericht op optimalisatie en procesverbetering
De Program Manager Operations vervult een key-rol bij de ondersteuning op en verbetering van bedrijfsprocessen voor de afdeling Operations. De organisatie staat voor een grote uitbreiding en het is cruciaal de totale Operations organisatie hierop aan te passen. Om deze organisatieontwikkeling verder te begeleiden, zijn we op zoek naar een enthousiaste Program Manager Operations.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo Driebergen-Rijsenburg, HBO/WO

Executive Search Consultant

Ben jij onze nieuwe enthousiaste collega Consultant?
Wij zoeken bevlogen gesprekspartners! Mensen die ergens voor staan, die nieuwsgierig en daarmee leergierig zijn. En bovenal ook oprecht plezier beleven in het bemiddelen van organisaties en kandidaten! En die gezonde dosis eigenwijsheid, professionaliteit, resultaatgerichtheid en de wil om te blijven ontwikkelen….. Geen probleem, dat hebben wij ook!
Meer over deze vacature
Logo_ExSearch Zuid Holland, Bachelor

Vervuld - EHS Director

As an EHS Director you will provide strategic direction for the organization’s environmental, health and safety management system and has responsibility for developing, executing and sustaining EHS compliance, risk management and sustainability programs in The Netherlands.

Meer over deze vacature
Logo_ExSearch Zuid Nederland, HBO

Vervuld - Site Director

De Site Director is verantwoordelijk voor het optimaal laten renderen (technisch, operationeel en financieel) van de installaties binnen de gestelde bedrijfsdoelstellingen. De site kent de komende jaren een aanzienlijke investeringsagenda welke veel zal vergen van zowel de bestaande installaties, de medewerkers als de omgeving.

Meer over deze vacature
L-mateco_claim_3c ROTTERDAM - AMSTERDAM, HBO

Vervuld - Regio Manager

De positie van Regio Manager betreft een brede rol. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de jaarlijkse vastgestelde omzet en marge doelstellingen en voor de verdere groei en ontwikkeling van de regio en het team.

Meer over deze vacature
Logo Dantherm Group Nederland, Bachelor

Vervuld - Sales Director Benelux

As Sales Director, you will be responsible for acquiring new clients and distributors as well as managing and expanding existing customers and distributors in the Benelux region. Initially your focus will be on Construction and Water Damage Restoration. You will have direct contact with customers, resellers and distributors.

Meer over deze vacature
Logo JPEG_higher quality (002) BOTLEK ROTTERDAM, Master

Vervuld - Managing Director

As a Managing Director you are ultimately responsible (P&L) for the entire business operations and strategy of Ducor Petrochemicals.

Meer over deze vacature
0051-006_Logo-Van Hattum en Blankevoort_FC Vianen, HBO/WO

Vervuld - Manager Inkoop

De Manager Inkoop is verantwoordelijk voor het voortzetten en verder ontwikkelen van een strategisch inkoopbeleid en speelt een sleutelrol in het vergroten van de toegevoegde waarde van inkoop binnen Van Hattum en Blankevoort.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-lodiers-en-partners Sittard, HBO/WO

Vervuld - Plant Manager

De Plant Manager is verantwoordelijk voor de continuïteit van de fabriek, rekening houdend met het geformuleerde organisatiebeleid, de complexe context en de flexibiliteit die daarvoor nodig is.

Meer over deze vacature
logo Midden-Nederland, HBO/WO

vervuld - Business Development Manager

Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van omzet door het ontwikkelen van bestaande en nieuwe relaties. Je richt je op zowel de verkoop van oplossingen en systemen als op service. Dit is een strategische sleutelpositie waar eigen initiatief, eigenaarschap en leiderschap essentieel zijn voor een succesvolle functievervulling. Zowel de markt als de organisatie zijn volop in ontwikkeling, wat kansen biedt om de marktpositie en propositie verder te versterken.

Meer over deze vacature
Connect logo Dordrecht, HBO

Vervuld - Sales Director

Als Sales Director word je verantwoordelijk voor zowel het verkrijgen van nieuwe als het beheren c.q. uitbreiden van bestaande klanten en leveranciers. Uiteindelijk zul je vanuit de positie van Managing Director P&L verantwoordelijk worden voor de Benelux en hiermee het team in Dordrecht.

Meer over deze vacature
Logo Nieuw-Vennep, HBO/WO

Vervuld - CFO

Als CFO vorm je samen met de CEO en CCO het directieteam van Havatec waarbij je rapporteert aan de CEO. Naast het finance team, ben je tevens verantwoordelijk voor HR en IT. Het team bestaat uit negen collega’s en je standplaats is Nieuw-Vennep.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo Provincie Utrecht, HBO/WO

Vervuld - Manager Procurement

Als Manager Procurement speel je een cruciale rol in het realiseren van zowel de visie als de doelen van de organisatie. Je hebt de unieke kans om met je eigen strategische visie en ervaring een groot succes van deze functie te maken, terwijl je bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van zowel de organisatie als de medewerkers.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo Provincie Utrecht, HBO/WO

Vervuld - Manager QHES

Als Manager QHES ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en handhaven van beleid en procedures op het gebied van kwaliteit, gezondheid, milieu en veiligheid binnen de organisatie. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen en belanghebbenden om te zorgen voor naleving van normen en regelgeving, terwijl je de focus legt op continue verbetering en groei.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-ventilex-zwart Heerde, HBO/WO

Vervuld - Technical Manager, Technical Development | Innovation | MT

Voor Ventilex, een groeiende organisatie in de nichemarkt van de droog- en luchtontvochtigingsoplossingen, zoeken wij een gedreven Technical Manager die een sleutelrol zal spelen in het verwezenlijken van de transitie naar een product en kennis gedreven organisatie. Als Technical Manager krijg je de unieke kans om mee te werken aan het verder concretiseren van de strategie en visie door te innoveren en dit te vertalen naar uniforme processen. Samen met het team ontwikkel je standaardproducten die breder inzetbaar zijn en de productieprocessen sterk vereenvoudigen.

Meer over deze vacature
logo RGB_boal extrusion full dark (2) De Lier, HBO/WO

Vervuld - HR Manager

Voor deze business unit zoeken wij een ondernemende en onafhankelijke HR Manager/Senior HR Business Partner. De HR Manager speelt een cruciale rol als linking pin voor zowel MT-leden als de leidinggevenden en medewerkers binnen BOAL Extrusion. Wij zoeken daarom een verbindende HR professional die energie brengt en het een uitdaging vindt om te bouwen, te ontwikkelen en structuur aan te brengen.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Avantes-transparant Apeldoorn, HBO

Vervuld - Quality & Compliance Manager

Als Quality & Compliance Manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, optimaliseren en het implementeren van een goed kwaliteitsbeleid, ten aanzien van zowel de producten als de processen, in lijn met de groei, eisen en ambities van de organisatie.

Meer over deze vacature
krohne_logo_fc (002) Dordrecht, HBO/WO

Vervuld - Manager Operations

Je zult als Manager Operations verantwoordelijk zijn voor het leiden, coachen en (bij)sturen van de dagelijkse operatie waarbij het uitgangspunt is om tijdig en met de juiste kwaliteit aan de klantvraag te voldoen. Daarnaast richt je je op verder optimaliseren en verder harmoniseren van de productieprocessen binnen de organisatie. Met als ultieme doel een uiterst tevreden klant om daarmee de bedrijfsdoelen te kunnen realiseren.

Meer over deze vacature
krohne_logo_fc (002) Dordrecht, HBO/WO

Vervuld - Manager Operations Support

Je wordt verantwoordelijk voor de maakbaarheid en haalbaarheid van klantorders door het tijdig en compleet opleveren van de voorbereiding van de productieorders ten aanzien van productiemethoden, productie inrichting, routing, tekeningen, instructies, machinebelastbaarheid en productie equipment.

Meer over deze vacature
Logo Rijswijk, HBO/WO

Vervuld - HR Directeur

Als HR Directeur ben je, in samenwerking met jouw mede directieleden, verantwoordelijk voor het maken en implementeren van het corporate HR beleid en je zult bijdragen in de verdere professionalisering en groeidoelstellingen van Teesing. Naast de HR verantwoordelijkheid wordt een actieve bijdrage geleverd op het gebied van Change Management, organisatorische transformatie en wet- & regelgeving (MVO, compliance, etc.).

Meer over deze vacature
costo-is-medium Gorinchem, HBO

Vervuld - Solution Sales Manager

Directe verkoop van producten en diensten door middel van het ontwikkelen, initiëren, onderhouden en uitbouwen van intensieve contacten met klanten en prospects binnen de Benelux.

Meer over deze vacature
Logo Solina Nieuw-Vennep, HBO/WO

Vervuld - Site Operations Manager

Als Site Operations Manager speel je een essentiële rol in het aansturen van de operationele processen van de fabriek. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de magazijnen, productie en onderhoud. Je doel is om de kwaliteit, kosten en leveringen (QCD) te optimaliseren, met het oog op de verdere ontwikkeling van het bedrijf.

Meer over deze vacature
TIB_Logo_2016_FC Meerkerk, HBO/WO

Vervuld - Financieel Directeur

Als Financieel Directeur speel je een cruciale rol als sparringpartner voor het directie- en managementteam. Je speelt met je uitgebreide expertise een cruciale rol bij het vormgeven van de strategische koers, adequate periodieke financiële management rapportages, het stimuleren van verbeteringen in de bedrijfsvoering en het aansturen van verschillende afdelingen binnen de organisatie. Dit alles met als doel om een gezonde, maar ambitieuze, groei te realiseren!

Meer over deze vacature
APK Oosterhout, HBO/WO

Vervuld - Financieel Directeur Nederland

Voor APK Group Nederland, een ambitieuze en snelgroeiende organisatie, zoeken wij een Financieel Directeur. Als Financieel Directeur ben je eindverantwoordelijk voor het opstellen en het uitvoeren van het financiële beleid van de APK Group Nederland. Wij zoeken een hands-on leider die met plezier en energie de inhoud in duikt, om echt te snappen en toegevoegde waarde te kunnen leveren.

Meer over deze vacature
Nezzo Logo_DeLeeuw Boven-Leeuwen, HBO/WO

Vervuld - Directeur De Leeuw Installatietechniek

In verband met het terugtreden van de huidige Directeur van het bedrijf, zoeken wij een waardig opvolger; een mensgerichte Directeur met technisch en financieel bewustzijn, met oprechte interesse en aandacht voor de medewerkers, die relaties met klanten opbouwt, onderhoudt en uitbouwt tot succesvolle samenwerkingen. Een zelfstandige functie waarbij je gebruik kunt maken van de kracht en de kennis van de VDK Groep!

Meer over deze vacature
Strukton_logo_RGB_hr Utrecht, HBO/WO

Vervuld - Compensation & Benefits Manager

Als Compensation & Benefits Manager houd je je bezig met de vormgeving van het brede arbeidsvoorwaardenbeleid van Strukton in Nederland en de uitvoering ervan. Je biedt strategische en operationele ondersteuning aan de organisatie en daarmee heb je een belangrijke verantwoordelijkheid voor het welzijn van de medewerkers, waaronder arbeidsvoorwaarden, pensioen, sociale zekerheid, maar ook gezondheid en vitaliteit.

Meer over deze vacature
Logo dubbel Papendrecht, Master

Vervuld - Manager Finance, IT & Facilities

As Manager Finance, IT & Facilities you will be responsible for the further growth, financial health and development of the organization. This is done by structuring, optimizing and empowering your teams. And further alignment and collaboration with the other Veth Propulsion departments as a strategic business partner.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-bam Gouda, HBO/WO

Vervuld - PMC Manager

Voor BAM Infra zoeken wij een ondernemende manager die samen met de Assetmanagers en het MT, vernieuwing brengt en bouwt aan de duurzame samenwerking bij langlopende infracontracten. Als PMC (Product/Markt Combinatie) Manager heeft u een kwalitatieve en financiële verantwoordelijkheid en stimuleert u samenwerking en ondernemerschap.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-bam Gouda, HBO/WO

Vervuld - Clustermanager

De Clustermanager is verantwoordelijk voor het mede formuleren en uitvoeren van het strategische beleid en initiatieven van BAM Infraconsult en het aansturen van de 8 Afdelingshoofden (Civiel, Geotechniek, Maritieme Constructies, Rail, Water, Wegen en Technische Installaties) waarbij samenwerking en kennisontwikkeling centraal staat. Voor de verschillende business units van BAM is de Clustermanager het aanspreekpunt en werkt met hen samen aan het gezamenlijke doel: het succesvol uitvoeren van grootschalige infraprojecten, volgens het principe van de 4V’s: veilig, vakkundig, voorspelbaar en vernieuwend.

Meer over deze vacature
Logo Arnhem, HBO

Vervuld - Manager Sales Corporate Accounts

De afdeling Sales neemt binnen PreZero een sleutelpositie in. In een markt waar duurzaamheid, milieu en circulair ondernemen een steeds prominentere rol krijgen, is het van wezenlijk belang met maatwerk en innovatie de grondstoffenvraagstukken van haar klant duurzaam op te lossen. Voor het team Corporate Accounts zoeken wij een Manager Sales die op betrokken en enthousiaste wijze leiding geeft aan het team van 16 Key Accountmanagers die klanten adviseren over hergebruik, recycling en het tegengaan van verspilling en tegelijkertijd stuurt op commerciële groei.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Mourik Botlek Rotterdam, HBO/WO

Vervuld - Commercieel Manager

De Commercieel Manager is verantwoordelijk voor het structureren en verder professionaliseren van Sales, zowel richting de interne organisatie als richting de internationale klanten. Daarnaast heeft de Commercieel Manager een belangrijke rol in het verder in kaart brengen van huidig en toekomstige marktpotentieel wereldwijd.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-Partners-Valvoline Dordrecht, HBO/WO

Vervuld - EHS Manager Europe

As a European EHS Manager you will provide strategic direction for Valvoline’s environmental, health and safety management system and has responsibility for developing, executing and sustaining EHS compliance, risk management and sustainability programs in Europe. You will also have a leadership role for the onsite EHS activities at Valvoline’s two locations in The Netherlands.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-dutchview Deventer, HBO/WO

Vervuld - Commercieel Manager

Als Commercieel Manager ben je binnen de Agile organisatie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een heldere commerciële visie en strategie, die binnen het sales- en marketingteam leeft en gedragen wordt. Deze strategie vertaal je naar concrete activiteiten, die bijdragen aan de groeidoelstellingen van de organisatie en zorg dragen voor het uitvoeren van de taken binnen de Scrum ‘way of working’.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Walraven Mijdrecht, HBO/WO

Vervuld - Supply Chain Director Europe

The main goal of the position of Supply Chain Director Europe is to achieve the most effective and efficient supply chain for all Walraven companies by reconfiguring the supply chain in Europe aligned with the new strategy. To have products available for their customers at the right moment, at the right place with the right specifications, at the lowest costs and environmental footprint possible.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Avantes-transparant APELDOORN, HBO

Vervuld - Manager HR (24-32 uur)

Als Manager HR ben je verantwoordelijk voor het opstellen en implementeren van het HR-beleid en processen en draag je bij in de verdere professionalisering en groeidoelstellingen van Avantes. Een belangrijke verantwoordelijkheid ligt enerzijds op het gebied van het inrichten en positioneren van HR, anderzijds op het gebied van cultuurverandering en professionalisering op zowel individueel, team, als organisatieniveau.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Dycore Oosterhout, HBO/WO

Vervuld - HR Business Partner (MT)

Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de BU door middel van HR-advies en organisatieontwikkeling, optimalisering van HR-processen met inzet van moderne HR-technieken, en de implementatie van de afgestemde HR-strategie, met als doel de continuïteit, de kwaliteit, efficiëntie, het imago en de ontwikkeling van de BU en haar medewerkers. Je participeert volop in de transitie van de organisatie. Thema’s die een belangrijke rol spelen zijn onder andere employer branding, inclusie en diversiteit, succession planning en duurzame inzetbaarheid.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Onyx Rotterdam, Master

Vervuld - CFO

The CFO is part of the Dutch management team and together with the Plant Manager, who runs the operation, responsible for PPR. As CFO you have a statutory responsibility and you will be responsible for Finance, Human resources, Procurement and IT The CFO will lead a team of about 8 colleagues and you report directly to the Group CFO of Onyx Power.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo_Ottevanger Aalten - Heteren - Moerkapelle, HBO/WO

Vervuld - Managing Director

Eindverantwoordelijkheid (P&L) voor de dagelijkse bedrijfsvoering, het financieel resultaat, de verdere ontwikkeling van het team en klantenkring conform visie en ambitie 2026. Met als belangrijke thema’s het verder vormgeven en implementeren van ‘nieuwe’ organisatiestructuur, waardoor de organisatie nog meer grip krijgt op het algehele operationele proces, het professionaliseren van mens en organisatie met als doel de toekomstige groei en een focus op innovatie.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-van-merksteijn Almelo, HBO

Vervuld - CEO Fences

Als CEO Fences bent u P&L en eindverantwoordelijk in het verder uitbouwen en realiseren van een winstgevende omzetgroei van de Business Unit Fences. Met uw ondernemende instelling bent u een echte leider in het creëren van sterke teams en betrokken medewerkers, weet u de dienstverlening te optimaliseren en bouwt u mee aan sterke klant- en leveranciersrelaties.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Jansens-&-Dieperink Zaandam, HBO/WO

Vervuld - Operationeel Directeur

Als Operationeel Directeur bent u verantwoordelijk voor het optimaliseren en uitbouwen van de operationele organisatie op zodanige wijze dat er continu wordt voldaan aan de klantverwachtingen op het gebied van kwaliteit, levertijd, betrouwbaarheid en veiligheid.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-C-Steinweg-group-onder-blauw-nieuw Rotterdam, HBO

Vervuld - Divisie Manager

Als Divisie Manager Ferroalloys & Minor Metals bent u eindverantwoordelijk voor een correcte uitvoering en opvolging van het gehele customer serviceproces. Om dit te bereiken is het van belang dat u beschikt over ruime ervaring op het gebied van het managen van veranderprocessen en het meenemen van uw team daarin. Daarnaast zal in 2023 de implementatie van SAP plaatsvinden, wat uiteraard de nodige dynamiek met zich mee zal brengen en voor u een belangrijke pijler zal zijn in het transformatieproces.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Alligator-plastic EINDHOVEN, HBO/WO

Vervuld - Algemeen Directeur

Als Algemeen Directeur bent u verantwoordelijk voor het verder optimaliseren en uitbouwen van de onderneming op zodanige wijze dat er continu wordt voldaan aan de klantverwachtingen op het gebied van kwaliteit, levertijd en prijs. Dit alles gepaard gaande met een scherp oog voor een duidelijke visie, de mensen in de organisatie, de markt en innovatie.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-sonneveld PAPENDRECHT, HBO/WO

Vervuld - Directeur Supply Chain & Operations

Als Directeur Supply Chain & Operations bent u verantwoordelijk voor het optimaliseren en uitbouwen van de supply chain en operationele organisatie op zodanige wijze dat er continu wordt voldaan aan de klantverwachtingen op het gebied van kwaliteit, levertijd en prijs. Belangrijke thema’s hierbij zijn: - Het sturen op efficiency/ kostenbeheersing en investeringsprogramma’s; - Change management; het realiseren van een continuous improvement cultuur; - Verdere samenwerking en verbinding tussen de operationele organisatie en andere afdelingen binnen Sonneveld Group, bijvoorbeeld op het gebied van S&OP processen.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-encor Marum, HBO/WO

Vervuld - Algemeen Directeur

Als Algemeen Directeur bent u verantwoordelijk voor een duurzaam presterende, innoverende en verder groeiende organisatie. Dit bereikt u door het inspireren, ontwikkelen en aansturen van medewerkers, terwijl u maatregelen neemt om het systeem en de processen binnen de organisatie verder te optimaliseren. Samen met de operationele en commerciële managers vormt u het team dat leiding geeft aan ENCOR. ENCOR zit midden in een transitie van familiebedrijf naar een meer professioneel gestuurde organisatie. Dit betekent voor veel medewerkers (en het management) dat er gestructureerder en transparanter gewerkt moet worden en er meer aandacht moet komen voor efficiency en veiligheid. Dit vraagt dagelijkse proactieve aandacht van een hands-on Algemeen Directeur.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-C-Steinweg-group-onder-nieuw Amsterdam, HBO

Vervuld - General Manager Amsterdam

Als General Manager Amsterdam bent u verantwoordelijk voor het ontwikkelen en tot stand brengen van een goed renderende, duurzame en stabiele organisatie, zowel op kantoor als binnen de operatie. Om dit te bereiken is het van belang dat u beschikt over zowel een coöperatieve als sturende instelling. U bent in staat uw mensen te inspireren, mee te nemen en waar nodig maatregelen te nemen om systemen en processen binnen de organisatie verder te optimaliseren.
Meer over deze vacature
Lodiers_en_partners_AS_Watson_Benelux_blauw Renswoude, HBO

Vervuld - Head of Corporate Affairs

Het proactief ontwikkelen, borgen en bewaken van organisatiebreed beleid ten aanzien van actuele wet- en regelgeving, kwaliteitsnormen en compliance richtlijnen vanuit ‘de groep’ om te allen tijde te voldoen aan de gestelde normen. Een belangrijke nadruk zal bij aanvang liggen op compliancy m.b.t. vereisten die de overheid aan producten, medicijnen en voedsel oplegt. Naast compliant zijn aan de wet en interne controlemechanismen geeft A.S. Watson Benelux verder invulling aan het nemen van verantwoordelijkheid door proactief ESG (Environment, Social & Governance) te borgen in de business.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-sif-group Roermond, HBO

Vervuld - Manager Compensation & Benefits

Als Manager Compensation & Benefits word je verantwoordelijk voor de opzet en implementatie van een (nieuw) beloningsbeleid. Je geeft hierbij sturing aan een team van drie HR officers en het is jouw doel dit team naar een hoger niveau te begeleiden.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Dolmans-Landscaping-group GOES, HBO

Vervuld - Regio Directeur

In de rol van Regio Directeur Brabant-Zeeland geef je sturing aan een drietal vestigingen, te weten Goes (30 fte), Haaren (60 fte) en Venray (120 fte). Voor de vestiging Venray en Haaren word je hierin ondersteund door twee Vestigingsmanagers. Voor de vestiging Goes heb je een dubbelrol, want hiervoor ben je tevens de Vestigingsmanager.

Meer over deze vacature
DEF_Sano Rice Logo 2016-300x300px VEENENDAAL, HBO/WO

Vervuld - Head of Human Resources

Het functioneel aansturen en ondersteunen van de HR afdelingen van de vier fabrieken in het vormgeven en uitrollen van een eenduidige HR policy. Speerpunten zijn Learning & Development en Performance Management.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-spanninga JOURE, HBO/WO

Vervuld - Supply Chain Operations Manager

Als Supply Chain Operations Manager bent u verantwoordelijk voor het optimaliseren en uitbouwen van de operationele organisatie op zodanige wijze dat er continu wordt voldaan aan de klantverwachtingen op het gebied van kwaliteit, levertijd en prijs. Een belangrijk thema is dat Spanninga haar productieorganisatie in Europa wil versterken en uitbouwen om het Europese verkooppotentieel verder te benutten. Het opzetten van een succesvolle supply chain roadmap alsmede de executie ervan is een belangrijk speerpunt in uw functie. Hierbij is het uitgangspunt om het productievolume in China voor de andere marktgebieden op peil te houden.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Bonduelle Eindhoven, WO

Vervuld - Senior Brand Manager (Managerial)

As a Senior Brand Manager you will define and realize the mid and short marketing strategy for the Bonduelle brand in line with the group's vision and strategy. Therefore contributing to and stimulating sustainable growth with positive impact on “people, planet and profit”. You will have a leading role in the overall brand communication and a specific portfolio responsibility on the ambient business (canned and pouch), both in the Netherlands and Belgium.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-yunex-traffic ZOETERMEER, WO

Vervuld - Manager Engineering

Yunex Traffic is een wereldspeler op het gebied van intelligente verkeerssystemen. Ze ontwikkelen, realiseren en onderhouden IT-platformen op het gebied van automatiseringsoplossingen en intelligente systemen voor bruggen, tunnels, keringen, sluizen en (water)wegen teneinde de kwaliteit van leven, de verkeersveiligheid en duurzaamheid te verhogen. Yunex Traffic is opgericht en groot geworden onder de paraplu van Siemens, maar inmiddels uitgegroeid tot een onafhankelijke marktleider op het gebied van innovatieve en complexe projecten in de infrastructuur.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-TenCate-zwart Geesteren, HBO/WO

Vervuld - Procurement Manager

Als Procurement Manager rapporteer je aan de Algemeen Directeur en ben je onderdeel van het leiderschapsteam, bestaande uit de Sales Manager, Financieel Directeur en de Algemeen Directeur. Het betreft een nieuwe positie waarbij de twee huidige teams Product Ontwikkeling en Supply Chain door eenzelfde manager aangestuurd worden.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-foodmate NUMANSDORP, HBO/WO

Vervuld - After Market Director

As After Market Director you will be responsible for the commercial growth and development of the After Market Organization in order to expand Foodmate’s global footprint.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Aurora Nuenen, HBO/WO

Vervuld - Managing Director

As a Managing Director you will establish a sustainable performing organization by inspiring, developing and managing your people and take measures to further optimize system and processes within the organization.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Sterk-sinds-1882 Bremen, HBO/WO

Vervuld - Vestigingsmanager Duitsland

Als Vestigingsmanager krijg je een mooie kans om vanuit een zelfstandige positie Sterk in Duitsland te verstevigen en de marktpositie te versterken. Je bent als Vestigingsmanager verantwoordelijk voor de commerciële verwerving van projecten alsmede eindverantwoordelijk voor de uitvoering (technisch en financieel) en verantwoordelijk voor de aansturing en bemensing van deze vestiging. Je wordt P&L verantwoordelijk en krijgt de ruimte om het team verder uit te breiden. Om de doelstellingen te bereiken mag je rekenen op veel ruimte en vrijheid om initiatief te tonen en te ondernemen.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Samsung-Climate-Solutions AMSTERDAM AIRPORT SCHIPHOL, HBO/WO

Vervuld - Head of Product Management

Leading, defining and communicating the European product strategy and making sure the products fulfill the latest regulations and match the needs of te European market and profitability targets. Creating a vision with a strong focus on the transfer towards green energy in the airconditioning market, and even more important, the sustainable electrical heating market.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-leaseweb-logo Amsterdam, HBO/WO

Vervuld - COO

As COO you are responsible for being in full control of and overseeing all business operations to generate sustainable growth. In addition, you will be responsible for the implementation of Leaseweb’ s strategies through effective and coaching leadership and the use of all management resources. Subsequently you ensure an effective implementation of strategic planning and business development. The COO reports directly to the CEO and participates in the global MT.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-refresco Bodegraven, HBO/WO

Vervuld - Productie Manager

Als Productie Manager ben je samen met het plant team de stuwende factor voor de veiligheid, kwaliteit en output van je fabriek en je signaleert zelfstandig of met de lijn verbeterprojecten zodat je die kunt vertalen in verbeteringen.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-lodiers-en-partners Zuid-Holland, HBO

Vervuld - Supply Chain Manager

Als Supply Chain Manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, controle en begeleiding van alle werkzaamheden in het magazijn en expeditie, werkvoorbereiding, planning en inkoop. De rol heeft een sterk resultaatgericht en optimaliserend karakter met als doel de supply chain naar een hoger plan te tillen.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-sonneveld PAPENDRECHT, HBO/WO

Vervuld - Commercieel Directeur

In deze positie bent u verantwoordelijk voor de commerciële groei en ontwikkeling van de (verkoop)organisatie in het algemeen en in het bijzonder voor de verdere transitie naar een verkoopstrategie gebaseerd op toegevoegde waarde. Tevens zal de Commercieel Directeur verantwoordelijk zijn voor de beleidsvorming en uitvoering voor de strategische en operationele commerciële zaken die horen bij deze innovatieve onderneming. Belangrijke speerpunten hierin zijn: - Het sturen op toegevoegde waarde; - Verdere professionalisering op het gebied van key accountmanagement en business development; - Verdere samenwerking en verbinding tussen het commerciële team en andere afdelingen binnen Sonneveld Group;

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-mbi-nieuw Aalst, HBO/WO

Vervuld - Plantmanager Aalst

Als Plantmanager bent u verantwoordelijk voor de prestaties van de Plant in Aalst waarbij het gaat om veiligheid, productiviteit, kwaliteit, techniek, onderhoud en investeringen. U heeft een bijzondere focus op leiderschap, een open cultuur en eigenaarschap, om een continu verbeter cultuur op het gebied van kwaliteit en productiviteit te bereiken. Bij de Plant in Aalst gaat dit met name over leiderschap en cultuur.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-ArcelorMittal-kleur Heijningen, WO

Vervuld - CFO

Als CFO bent u binnen ArcelorMittal Projects Europe eindverantwoordelijk voor de financiële zaken en management. Als financieel strategisch leider heeft u een proactief sturende en adviserende rol richting de business. Er wordt van u gevraagd dat u vanuit uw financiële discipline, en daarbuiten, meedenkt en handelt ten behoeve van verdere groei en duurzame positieve resultaten van de organisatie, inclusief proces en efficiency verbeteringen. IT behoort ook tot uw resultaat gebied. U heeft een belangrijke rol in het opstellen van strategische en operationele plannen en weet deze om te zetten in te realiseren financiële doelen en prognoses. U zorgt voor een effectieve leiding aan de gehele financiële afdeling en de groei/ ontwikkeling van het team. Hierbij houdt u toezicht op de realisatie, signaleert u risico’s en neemt u adequate maatregelen. Ook heeft u vanuit uw leiderschapskwaliteiten, kennis, ervaring en krachtige persoonlijkheid een zeer belangrijke rol richting verschillende bedrijven.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-egis-parking-services Amsterdam, HBO/WO

Vervuld - Directeur IT

U bent eindverantwoordelijk voor de IT en Business Information/Improvement afdelingen en bepaalt en levert een bijdrage aan informatiestrategie, beleidsontwikkeling en technische innovaties. Tevens bent u eindverantwoordelijk voor de realisatie van de output, producten, dienstverlening en afdelingsresultaten en vertaald vanuit KPI’s en servicelevel management. Daarnaast bent u medeverantwoordelijk voor de IT-gerelateerde projecten richting de opdrachtgever (Gemeente Amsterdam). Focus ligt met name op data- en IT ontwikkelingen op dit vlak. Een belangrijke taak is de verbinding en aansluiting zoeken vanuit de IT discipline met de andere disciplines binnen Egis Parking Services B.V.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-encor Marum, HBO

Vervuld - Operationeel Manager

Als Operationeel Manager bent u verantwoordelijk voor het optimaliseren en uitbouwen van de operationele organisatie op zodanige wijze dat er continu wordt voldaan aan de klantverwachtingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, levertijd en prijs.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-lodiers-en-partners Breda Area, HBO/WO

Vervuld - IT Manager

This position provides the successful candidate an exciting opportunity to work in a truly international and innovative environment. The role enables accelerated personal growth and our client invests significant time and effort in the development of personal and professional skills. In this position you will act as a business partner to senior representatives of key functional areas within the business unit and provide hands-on IT services within the Global Technology Centre. Elevating the IT support to your internal customers by personalising the service they receive and enabling them to achieve excellence within their roles.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-lodiers-en-partners Breda Area, HBO/WO

Vervuld - Global Regulatory Affairs Manager

In this position you will be part of the newly established Global IP & Regulatory team which is part of the R&D department and you will actively contribute to the growth of a fast-developing technology-led company. This position offers significant growth within the role, giving the opportunity to make a difference in a competitive industry by managing both regulatory protection as well as regulatory opportunities for the business. The company has a collegial working atmosphere an open culture in which it is fun to work and to express your own initiatives.This position provides an outstanding opportunity for the successful candidate to play a critical role in regulatory affairs within a rapidly expanding global playfield in food, feed and alcoholic beverages among others. Besides, this position provides a great role for a Regulatory Manager who has a combination of significant technical knowledge and expertise in the food industry and a thorough understanding of global food law and regulations.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-netafim MAASDIJK, HBO/WO

Vervuld - HR Manager (MT)

Key to success are the people! The HR Manager develops and manages HR policies and services which support the overall strategy of the company. This position involves operational, tactical and strategic matters. Next to all common HR related subjects the HR Manager will focus on further organisational development and leadership development. The HR Manager has a direct report to the Managing Director Netafim North Europe (in Maasdijk) and has a strong dotted line to the People Director of EMEA. The HR Manager is also part of the Global People Team with peers and counterparts supporting other Netafim subsidiaries. The HR Team in the Netherlands consists of 1 HR Officer and 1 HR Assistant. The role includes international HR responsibilities.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-pre-zero Zwolle, HBO/WO

Vervuld - Site Manager

De Site Manager is een zeer belangrijke spil in de groei en ontwikkeling van de locatie Zwolle en is dan ook echt een bouwer, zowel qua organisatie als qua mens en teams! De Site Manager is P&L verantwoordelijk voor de locatie in Zwolle en heeft een belangrijke bijdrage in de ontwikkeling van de site de komende jaren.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo_timmerman Middelburg, HBO

Vervuld - Bedrijfsleider

Als Bedrijfsleider van Timmerman ben je operationeel, financieel en commercieel verantwoordelijk voor het uitzetten van de koers en de dagelijkse aansturing van de vestiging in Middelburg. Daarnaast speel je commercieel een belangrijke rol in het uitbouwen en onderhouden van de klantenportefeuille.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-foodmate Numansdorp, HBO/WO

Vervuld - Sales Director

As Sales Director you will be responsible for the commercial growth and development of the sales organization in order to expand Foodmate’s global footprint.

Meer over deze vacature
DEF_Sano Rice Logo 2016-300x300px VEENENDAAL, HBO/WO

Vervuld - R&D Manager

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen en verbreden van het assortiment van SanoRice.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo_Smit_en_Zoon Weesp, Master

Vervuld - Global Director ESG

Royal Smit & Zoon is looking for a Global Director ESG who will formulate and facilitate the implementation of the global ESG strategy, in order to achieve Smit Group relevance and impact in the leather value chain.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Mitsubishi-forklift-trucks Rijswijk, HBO

Vervuld - Sales Manager West / Zuid Nederland

Als Sales Manager West/ Zuid Nederland ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van het marktaandeel van Mitsubishi Logisnext in Zuid Nederland. Je bent daarnaast direct verantwoordelijk voor een aantal (key)accounts.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-pre-zero Arnhem, .

Vervuld - Director Sales

De Director Sales is verantwoordelijk voor de commerciële groei en ontwikkeling van de sales organisatie in het algemeen en in het bijzonder voor de transitie naar een meer klant gedreven en ‘toegevoegde waarde’ sales cultuur. Tevens zal de Director Sales als Country Board lid verantwoordelijk zijn voor de beleidsvorming en uitvoering voor de strategische en operationele zaken die horen bij deze ambitieuze onderneming.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-MTA-CreatingMechatronics Helmond, HBO/WO

Vervuld - Senior Business Developer & Partnership Manager

De positie van Senior Business Developer & Partnership Manager is een brede rol. U bent verantwoordelijk voor het aanbrengen van nieuwe klanten vanuit opportunity’s, deze om te zetten in concrete projecten én in het kwalitatief managen van het partnership tussen de klant en MTA over de gehele levenscyclus van die projecten. 

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-skf Houten , Bachelor or Master

Vervuld - Finance Country Lead & Business Controller

A finance business partner to the SKF BV Management Team and the RTD Management Team. Enabling RTD management to analyse and understand the financial impact of their decision making. Managing day-to-day financial activities for both RTD as well as SKF B.V.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo_Smit_en_Zoon Weesp, Master

Vervuld - Head of Product Management Wet-End

Royal Smit & zoon is looking for a Head of Product Management for its wet-end leather chemicals division, who can lead the product management team and global wet-end leather technicians. As an inspirational people manager you will lead your team (10 fte) with the ultimate goal to enhance further growth of Royal Smit & Zoon  by renewing the product portfolio and bringing innovations fast and smooth to the tanneries. You are aiming to  further develop Royal Smit & Zoon as a relevant and innovative market player.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Takkenkamp-Groep Aalsmeer en Blokker, HBO/WO

Vervuld - Regiodirecteur

Als Regiodirecteur bent u verantwoordelijk voor de complete organisatie en het functioneren van de regio west. Dit betekent dat u alle werkprocessen en mensen binnen die regio aanstuurt en eindverantwoordelijk bent voor de realisatie en (financiële) resultaten van alle projecten/activiteiten in deze regio. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor de commerciële doelstellingen binnen de regio en bent u het gezicht in de markt. Uiteraard zijn de contacten met (potentiële) klanten en opdrachtgevers een belangrijk onderdeel van uw rol als Regiodirecteur.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-avantes Apeldoorn, Bachelor

Vervuld - Commercial Director

Avantes professional sales team’s success is a function of its responsiveness, pragmatism and industry leading technical know-how.  Avantes sales process is rooted in a high degree of customer intimacy resulting in engineered solutions that meet and exceed our customer’s expectations.  Avantes sales have grown robustly over their history and the new Commercial Director will be responsible for maintaining and accelerating this growth. Of particular importance in this position is the alignment and positioning of Avantes product portfolio across their current and new strategic markets through a combination of sales and marketing activities. The leadership of this position should be aimed at aligning the sales and marketing organization behind Avantes strategic corporate vision. 

Meer over deze vacature

Mijn juiste plek zit er niet bij, maar ik wil me wel graag inschrijven als kandidaat

Het kan zijn dat je op zoek bent naar een nieuwe functie die hier niet tussen staat. Lodiers & Partners slaat je gegevens graag op in haar databank om zo bij een vrijgekomen positie contact met je op te nemen.

Je CV is toegevoegd
Upload je CV

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden