Open posities
Lodiers-en-partners-vacature-overzicht

Lodiers & Partners helpt je naar de juiste plek.

Meld je aan als kandidaat
Lodiers-en-partners-logo-heembeton Lelystad, HBO,

Manager Sales

Maak het commerciële verschil binnen de nummer 1 betonleverancier binnen de bouw!

Sinds 2018 is Heembeton weer een zelfstandige organisatie binnen De Ruwbouw Groep. In de tussentijd is er gebouwd aan een nieuw MT en zijn er diverse onderwerpen op de agenda gezet. Er moet nu verder gebouwd worden aan een sterke organisatie en een winstgevende toekomst.
Als Manager Sales bent u Commercieel verantwoordelijk voor Heembeton. Daarmee draagt u zorg voor het maken en uitvoeren van het commerciële plan en het succesvol ontwikkelen en bouwen van het team.  

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Fluor-tubing Utrecht, HBO,

Finance Manager

Prachtige kans voor een gedreven en ondernemende financial professional om significant bij te dragen aan de verdere groei en professionalisering van een mooi familiebedrijf

Als Finance Manager wordt u naast het aansturen van het finance team, verantwoordelijk voor een juiste en tijdige uitvoering van de financiële administratie, controlling, jaarrekening en consolidatie. 
U heeft tevens een verantwoordelijkheid in het verder professionaliseren van de afdeling finance en de verbinding te maken met andere afdelingen binnen Fluor Tubing.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-BravilorBonamat Heerhugowaard, HBO/WO,

Financieel Directeur

Een ondernemende en verbindende financial met natuurlijk overwicht die integriteit hoog in het vaandel heeft staan

De Financieel Directeur is verantwoordelijk voor het financieel management van Bravilor Bonamat en de communicatie hierover naar de interne en externe stakeholders. Hierbij draag je zorg voor adequate financiële rapportage in overeenstemming met het bedrijfsbeleid en de wettelijke vereisten en praktijken. Tevens zal de Financieel Directeur als MT lid verantwoordelijk zijn voor de beleidsvorming en uitvoering van de strategische en operationele zaken op IT en HR gebied.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo_Orion-beton-bv Enschede, HBO,

Directeur

Als Directeur bij Orion Beton bent u ondernemer binnen een familiebedrijf!

Als Directeur bent u strategisch, financieel, commercieel en operationeel eindverantwoordelijk voor Orion Beton. Naast de dagelijkse leiding en aansturing van het bedrijf zijn er op dit moment een drietal pijlers waar u zich concreet voor in gaat zetten:

- Commercie en netwerk: op basis van de verder te ontwikkelen groeistrategie sturen op verdere versterking van marktaandeel, omzet en rendement;

- Mens en Cultuur: het verder professionaliseren van de organisatie, versterken van samenwerking en vergroten van ondernemerschap, dit in samenwerking met HR vanuit de AGAR Holding;

- Productie en installaties: in kaart brengen van productieproces, installaties en efficiency en daaruit voortkomende investeringsplannen.

Meer over deze vacature
Voorbij_pb_groen_RGB (002) Amsterdam, HBO/WO,

Manager Operations

Bouwt u als Manager Operations mee aan hét mensgerichte en innovatieve prefab betonbedrijf in Nederland?

Als Manager Operations maakt u onderdeel uit van het MT bestaande uit de Algemeen Directeur, de Controller en de Informatiemanager. Verder wordt u ondersteund door een HR Adviseur. U geeft leiding aan de twee Productieleiders van Woningbouw en Industrie, het Hoofd TD, het Betonlab, KAM, Logistiek en het Molenhuis. U rapporteert aan de Algemeen Directer en uw standplaats is Amsterdam. U draagt daarbij zorg voor verbinding, optimale samenwerking en ontwikkeling van de medewerkers. Indirect geeft u leiding aan zo’n 80 medewerkers. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor: productie, projectplanning en investeringen, bedrijfsbureau, advisering, kennis en innovatie, netwerk en veiligheid.

 

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Dycore Oosterhout, HBO,

Manager Engineering

Bouw jij als Manager Engineering mee aan innovatie en klanttevredenheid?

Als Manager Engineering bent u verantwoordelijk voor het ontwikkelen, opstellen en implementeren van het engineering- en innovatiebeleid van alle producten van Dycore, op zodanige wijze dat er optimale ondersteuning geleverd wordt ten behoeve van het behalen van de bedrijfsdoelstellingen, een zo hoog mogelijk rendement en een hoge klanttevredenheid, binnen de regels van het vakgebied.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Mitsubishi-forklift-trucks Midden Nederland, HBO/WO,

U kunt niet meer solliciteren - Sales Director

Een ondernemende aanvoerder die teams en individuen kan laten excelleren

Als Sales Director word je eindverantwoordelijk voor het Benelux Sales Team.

Het doel is de klanten maximaal te ontzorgen op het gebied van haar intern transportvraagstuk. En daartoe verkopen zij onder andere (semi) geautomatiseerde systemen, maar ook standaard heftrucks, stellingen, warehousetrucks en AGV systemen. Dit doen zij veelal in combinatie met advies en consultancy op het gebied van procesoptimalisatie en magazijnindeling (solution selling)

 

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-TCI-cleaning Tilburg , HBO,

Algemeen Directeur

Ambitie om eindverantwoordelijk te worden als (ondernemend) Algemeen Directeur bij een klein familiebedrijf?

Als Algemeen Directeur wordt u verantwoordelijk voor de onderneming in al haar facetten; operationeel, financieel, commercieel, logistiek, kwaliteit en veiligheid. U geeft direct leiding aan operations en sales. Indirect heeft u een verantwoordelijkheid over ca. 30 medewerkers. 
U rapporteert aan een toezichthouder namens de grootaandeelhouder. Een belangrijk aspect is het verder optimaliseren en uitbouwen van de onderneming op zodanige wijze dat er continu wordt voldaan aan de klantverwachtingen op het gebied van kwaliteit, levertijd en prijs. Dit alles gepaard gaande met een scherp oog voor zaken op het gebied van duurzaamheid/milieu veiligheid en gezondheid.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-lodiers-en-partners Driebergen-Rijsenburg, HBO,

Search Consultant

Uitbreiding van ons mooie team!

In deze nieuwe positie ben je dagelijks op zoek naar de juiste kandidaat. Met een kritische en opbouwende blik ondersteun je jouw collega consultants op weg naar de ideale match. Naast jouw search activiteiten vervul je verschillende office management taken. 

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Heemskerk Rijnsburg, HBO/WO ,

Financieel Directeur

Voelt u zich thuis in de dynamiek van de AGF-branche?

Een interessante en uitdagende positie voor dé kandidaat die naast de ‘daily business’ graag sturing geeft aan verdere optimalisering van processen op het gebied van finance en de organisatie. Als energieke en kundige sparringpartner kun jij het verschil maken!

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-sif-group Roermond, HBO,

Manager Production Engineering

Mensgericht en een hart van staal!

Als Manager Production Engineering wordt u verantwoordelijk voor de maakbaarheid en haalbaarheid van klantorders door het tijdig en compleet opleveren van de voorbereiding van de productieorders ten aanzien van productiemethoden, productie inrichting, routing, tekeningen, instructies, machinebelastbaarheid en productie equipment. Het is uw doel om uw afdeling naar een hoger plan te brengen en invulling te geven aan de toekomstvisie van Sif. Veel van uw tijd besteedt u dan ook aan het sturing geven aan en verder ontwikkelen van uw team. U bent voor hen een inspirator en haalt het beste in hen naar boven. U geeft sturing aan 7 productie engineers, waarvan er 6 in Roermond en één op de Maasvlakte werkzaam is. Uw standplaats is Roermond, maar u bent met enige regelmaat ook op de Maasvlakte.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Spanninga Joure, HBO/WO,

U kunt niet meer solliciteren - Technical Director

Uitdagende globale innovatieve rol in sterk groeiende markt

Als Technical Director maakt u deel uit van het Global Management Team en geeft 
u leiding aan de gehele technische organisatie van Spanninga, bestaande uit een R&D Manager, Product Designers, Product Engineers, Electrical Engineers en Optical Engineers, totaal zo’n 20 professionals, waarvan een groot deel in China. Uw standplaats is Joure, maar u bezoekt de productie locaties in China en Frankrijk indien gewenst.


Als Technical Director bent u verantwoordelijk voor het initiëren, vertalen en het in executie brengen van Spanninga’s organisatiedoelstellingen op het gebied van het opzetten van innovatie roadmap’s, productontwikkeling en productie- en proces ontwikkelings- programma’s om kwalitatief en kwantitatief constant te voldoen aan de huidige en de toekomstig te verwachte marktvraag. 

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Spanninga Joure, HBO/WO,

U kunt niet meer solliciteren - Operations Director

Dynamische globale rol op het vlak van operations en supply chain

Als Operations Director maakt u deel uit van het Global Management Team en geeft u leiding aan de gehele operationele organisatie, bestaande uit 3 Site Managers en Supply Chain (inkoop, planning, logistiek). Uw standplaats is Joure, maar u bezoekt de productie locaties in China en Frankrijk indien gewenst

Als Operations Director bent u verantwoordelijk voor het optimaliseren en uitbouwen van de operationele organisatie op zodanige wijze dat er continu wordt voldaan aan de klantverwachtingen op het gebied van kwaliteit, levertijd en prijs. Een belangrijk thema is dat Spanninga haar productie organisatie in Europa wil versterken en uitbouwen om het Europese verkooppotentieel verder te benutten en de supply chain te optimaliseren. Hierbij is wel het uitgangspunt om het productievolume in China voor de andere marktgebieden op peil te houden.

Meer over deze vacature
HSV-P&I Ede, HBO,

Operations Manager

De volgende stap voor een ambitieuze en gedreven people manager uit een productie organisatie

Als Operations Manager bent u eindverantwoordelijk voor alle operationele processen in Nederland. U bent verantwoordelijk voor het realiseren van de productiedoelstellingen binnen de daarvoor geldende kaders op het gebied van kwaliteit, veiligheid, personeel, productiviteit en kostprijs. Daarbij ligt er een opdracht op het gebied van procesoptimalisatie (LEAN projecten) en het realiseren van een cultuuromslag naar een meer proactieve organisatie.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-aebischmidt Holten, HBO,

Manager After Sales

Service naar top niveau! Durf jij het aan?

Als Manager After Sales ben je verantwoordelijk voor de after sales van de organisatie en het is jouw uitdaging om de komende jaren de aftersales te professionaliseren. Dit betekent jouw team begeleiden naar het volgende niveau en processen verder te optimaliseren.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo_bruil Ede, HBO of WO,

Business Unit Directeur

Een mooie uitdaging als Business Unit Directeur bij een trots en betrokken familiebedrijf waar innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan

Als Directeur Betonmortel bent u commercieel, financieel en operationeel verantwoordelijk voor het bedrijfsresultaat van Bruil Betonmortel. Naast de dagelijkse leiding en aansturing van het bedrijf zijn er op dit moment een drietal pijlers waar u zich concreet voor in gaat zetten:

  1. (Proces)optimalisatie
  2. Changemanagement
  3. Mens en Cultuur (mensen maken het verschil!)

Dit doet u  een concurrerende vechtersmarkt, waarbij verbetering van de marge van de businessline transportbeton met name is te realiseren door efficiency verbetering. Optimalisatie en structurering van de interne processen en werkwijzen vragen hierbij bijzondere aandacht.

Meer over deze vacature
Logo_Confidential_2021_PMS Midden Nederland, HBO,

Bedrijfsleider Service & Onderhoud

Een mooie uitdaging voor een echte people manager die voor rust en nog meer werkplezier gaat zorgen.

Voor de afdeling Service & Onderhoud is er de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. In de komende fase wordt het belangrijk om betreffende de groei te stabiliseren en verder te structureren. Om vervolgens zorg te dragen voor een verdere professionalisering en inrichting van de afdeling, op zowel proces-, procedure-, als personeelsniveau. Doel is dat het lerend vermogen nog verder verbetert door efficiëntere uitwisseling van kennis en het hebben van meer inzicht zodat het potentieel van alle medewerkers nog verder wordt benut en daarmee de organisatiedoelstellingen worden bereikt.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-huntsman Netherlands, Bachelor+ / Master Degree,

Manager Process Engineering

Are you the Process Manager who will improve plant performance through effective leadership?

You are able to lead and develop your new department and team in order to make the difference within a challenging, ambitious and demanding organization. You create a high-performance culture where colleagues are willing to learn with, and from each other. The focus is on continuous improvement from a structural and organizational effective perspective. It is your task to motivate and guide people and the organization on this. You strive for the highest possible quality and safety level. You have an exemplary role and a pro-active attitude when it comes to new initiatives and developments.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-sif-group Roermond en Maasvlakte, WO, ,

Manager Operations Office

Een sterke procesdenker met focus op optimalisatie

Als Manager Operations Office stuur je de Operations Office (Bedrijfsbureau) aan en je bent daarmee verantwoordelijk voor de uitvoering van de tijdige en juiste voorbereiding en ondersteuning van de realisatie van projecten ten behoeve van een optimaal verloop hiervan. Je zorgt ervoor dat de processen zo verlopen dat doelstellingen gehaald worden terwijl een bijdrage geleverd wordt aan het continu verbeteren van de organisatie als geheel.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-MTA-CreatingMechatronics Helmond, HBO / WO,

U kunt niet meer solliciteren - Manager Development & Engineering (MT Rol)

Strategische positie voor een enthousiast leider en verbindende schakel tussen het multidisciplinaire ontwikkelteam en het bruisende Brainport hightech ecosysteem.

Als Manager Development & Engineering bent u verantwoordelijk voor productontwikkeling volgens de V² werkwijze. U bent een verbindend en enthousiast leider met een integrale kijk op het gehele product creatie proces waarin u uw team meeneemt; u geeft richting, faciliteert, begeleidt en stuurt bij waar nodig naar het uiteindelijke doel, een 100% betrouwbaar, hoogwaardig en goed reproduceerbaar product. 

Meer over deze vacature
Logo_Confidential_2021_PMS Netherlands, Bachelor / Master Degree,

U kunt niet meer solliciteren - Development & Application Director

Are you the highly competent Development & Application Director for a Bakery Ingredients division?

In this role you will:

  • lead the development & application function and build a highly-engaged culture of global expertise in especially bakery ingredients and best practice within the global development and application team;
  • lead the product development and deployment agenda and oversee the execution of project processes in line with customer needs;
  • lead the team to set priority for the team to focus on projects that will most impact business success and coach, train and develop competences and skills within your team and throughout the wider regional communities.
Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-lodiers-en-partners Driebergen, HBO of WO,

Consultant Interim Management

Mooie kans voor enthousiaste Consultant!

Lodiers & Partners biedt, naast vaste posities, ook interim oplossingen en heeft in de loop der jaren een groot bestand opgebouwd van interim kandidaten voor de verschillende functiedisciplines. Gezien de toenemende interim vraag bij bestaande relaties, het marktpotentieel en onze eigen ambitie, willen wij een apart ‘label’ toevoegen aan onze organisatie: Lodiers & Partners Interim Management. Vanuit dit label kunnen wij nog meer focus leggen op interim posities. Om hier daadwerkelijk vorm en inhoud aan te geven zijn wij op zoek naar een Consultant Interim Management.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-sano-rice Veenendaal, HBO,

ON HOLD - Supply Chain Manager

Zit continu verbeteren van mensen, systemen en het supply chain proces jou in het bloed?

SanoRice, een trots Nederlands familiebedrijf met een rijke geschiedenis en een mooie toekomst en de grootste producent van  private label mais-, rijst en meergranenwafels ter wereld. Voor de vestiging in Veenendaal zoeken we een ambitieuze en gedreven Supply Chain Manager (MT) voor wie het een feestje is continue bezig te zijn met verbeteringen op zowel mens, proces als supply chain gebied.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-schaeffler Barneveld (NL) en Gent (BE), HBO / WO,

Global Business Development Manager Food & Beverages

Are you the entrepreneurial and enthusiastic business developer with international solution selling experience in the F&B process industry, who will build this start up initiative into a solid and growing department within the Schaeffler organization?

The main goal of the Business Development Manager is to realise long term profitable global growth of Service Solutions in the Food & Beverages Industry. This is done in close cooperation with the local sales teams in the different countries by early engagement, developing, exploiting and maximizing the Food & Beverages producing business areas, i.e. market share growth, white spot closure, developing entrance strategies and long- and medium-term business opportunity development All based on a global I4.0 Service Solutions business strategy.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-DeVoogt Haarlem, HBO / WO,

Manager Projecten

Bouwt u mee aan exceptioneel mooie jachten en het stevig neerzetten van de afdeling Projecten?

Als Manager Projecten bent u verantwoordelijk voor de engineeringsdienstverlening van alle projecten van Van Lent en De Vries. Dit betreft design engineering van de disciplines theoretische scheepsbouw, constructie, WTB en in- en exterieur.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Ventilex Heerde, HBO of WO,

Vervuld - Manager Service & After Sales

- Services een integraal onderdeel van de totale propositie maken richting de klant met data gedreven diensten;
- Realiseren van een uitbreiding van de propositie van de service business;
- Het creëren van een sterk team wat klantgericht denkt en proactief werkt;
- Het realiseren van significante omzetgroei.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-avantes Apeldoorn, HBO,

Vervuld - Hoofd Bedrijfsbureau

Het Hoofd Bedrijfsbureau is verantwoordelijk voor het implementeren en behouden van optimale en efficiënte processen om te zorgen voor realistische planningen en complete orders voor de productie binnen de afspraken met de (interne) klant. Daarnaast is het Hoofd Bedrijfsbureau verantwoordelijk voor het bouwen van een efficiënt ingericht magazijn en zorgt voor een adequate en effectieve supply chain. Met als eind doel dat de levertijden worden verkort, productie beter wordt gefaciliteerd en voorraad posities beter worden ingezet.

Meer over deze vacature
Logo_Confidential_2021_PMS Apeldoorn, HBO,

Vervuld - Interim opdracht ERP Manager

De opdracht is de volledige implementatie en afronding van het ERP project en het realiseren van de verandering in de organisatie.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-BravilorBonamat Heerhugowaard, HBO,

Vervuld - CCO - sollicitaties gesloten

De CCO is verantwoordelijk voor de commerciële groei en ontwikkeling van de sales organisatie in het algemeen en in het bijzonder voor de verandering naar een meer klant gedreven en pro actieve sales cultuur. Tevens zal de CCO als MT lid verantwoordelijk zijn voor de beleidsvorming en uitvoering voor de strategische en operationele zaken die horen bij deze ambitieuze onderneming.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo_RoyalTalens Apeldoorn, HBO,

Vervuld - Manager Productie - Interessante uitdaging voor een resultaatgerichte en verbindende manager die een focus heeft op continuous improvement.

De Manager Productie is verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van de productie, onderhoud en de bijbehorende processen. De vier speerpunten hierbij zijn: personeel, productie methoden, machines en het continue verbeteren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor Veiligheid, Arbo en Milieu.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo_Andritz Waddinxveen, HBO of WO,

Vervuld - Financieel Directeur - Maak het verschil in deze mooie en uitdagende positie!

Je wordt verantwoordelijk voor het financieel management van de organisatie en de communicatie hierover naar de interne en externe stakeholders. Je zorgt voor een juiste en tijdige uitvoering van de financiële administratie, inclusief de periodieke rapportages en de jaarrekening. Daarnaast houd je je bezig met planning en prognoses. Als onderdeel van het MT ben je medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen van de visie en het opstellen en realiseren van de (financiële) strategie van de organisatie. Je bent de rechterhand van de Managing Director en zult hem waarnemen bij afwezigheid.
De Financieel Directeur zal zorgen voor adequate financiële rapportage in overeenstemming met het bedrijfsbeleid en de wettelijke vereisten en praktijken. Door het inrichten van processen, implementatie van beleid en verdere rapportagemethoden zal de financieel directeur de bedrijfsprocessen ondersteunen en bijdragen aan verdere ontwikkeling van de financiële organisatie.

Meer over deze vacature
Logo A-point Amsterdam Zuidoost, HBO,

Vervuld - Commercieel Directeur

De Commercieel Directeur is verantwoordelijk voor de commerciële groei en ontwikkeling van de sales organisatie in het algemeen en in het bijzonder de verandering naar een ondernemende cultuur waarbij de verantwoordelijkheid bij het individu komt te liggen. Tevens zal de Commercieel Directeur als MT lid verantwoordelijk zijn voor de beleidsvorming en uitvoering voor de strategische en operationele zaken die horen bij een ambitieuze onderneming.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-think-project Utrecht, HBO,

Vervuld - Business Development Manager Benelux & Nordics – Durf jij het aan?

De Business Development Manager is verantwoordelijk voor het uitbouwen van de huidige afzetmarkt en het aanboren van nieuwe afzetmarkten in de Benelux en Nordics. Je rapporteert  rechtstreeks aan de Managing Director Benelux, die ook standplaats Utrecht heeft. Je werkt nauw samen met Accountmanagement in de acquisitie van strategische klanten en met jouw collega Projectleiders werk je samen op het moment dat je de new business de organisatie binnen brengt. Regelmatig heb je overleg met Field Marketing over leadgeneratie en marktinformatie.  Je zult enkele keren per jaar het hoofdkantoor in Duitsland bezoeken voor technische/product inhoudelijke trainingen en bijeenkomsten.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo_Andritz Waddinxveen, HBO,

Vervuld - HR Manager - Uitdagende baan voor een ervaren, hands-on en verbindende HR Manager, in een bedrijf waar op HR vlak veel te doen is

Als HR manager bent u verantwoordelijk voor het opstellen en implementeren van het HR beleid en processen en draagt u bij in de verdere professionalisering en groeidoelstellingen van ANDRITZ Gouda. Een belangrijke verantwoordelijkheid ligt op het gebied van cultuurverandering en professionalisering op zowel individueel, team, als organisatieniveau.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-iqi Amersfoort, HBO,

Vervuld - Manager Finance and Control - Brede en verantwoordelijke positie in een internationaal speelveld

U wordt verantwoordelijk voor een juiste en tijdige uitvoering van de financiële administratie, controlling, jaarrekening en consolidatie. Het managen van valuta (FX) posities, verzekeringen en cash planning behoren eveneens tot uw verantwoordelijkheden. Daarnaast heeft u een verantwoordelijkheid in het verder professionaliseren van de afdeling finance and control en de verbinding te maken met andere afdelingen binnen IQI. Risk & Compliance zijn eveneens een belangrijk thema in uw portefeuille. Verder heeft u in uw rol internationale contacten met bijvoorbeeld klanten, verzekeraars en leveranciers. 

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-boon-edam Edam, HBO of WO,

Vervuld - Finance Manager - Interessante positie met zowel operationele als strategische betrokkenheid!

Je wordt verantwoordelijk voor het financieel management van de organisatie en de communicatie hierover naar de interne en externe stakeholders. Daarnaast zorg je voor een juiste en tijdige uitvoering van de financiële administratie, inclusief de periodieke rapportages en de jaarrekening.
Ook heb je een verantwoordelijkheid in het verder professionaliseren van de afdeling en zul je sturing geven aan afdeling overschrijdende projecten in het kader van AO/IC. Als onderdeel van het MT ben je medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen van de visie en het opstellen en realiseren van de strategie van de organisatie.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-van-rens-mobiliteit Helvoirt, HBO,

Vervuld - Voor een commerciële, verbindende en ondernemende Algemeen Directeur die de organisatie naar een hoger niveau kan brengen.

Als Algemeen Directeur bent u eindverantwoordelijk voor de totale bedrijfsvoering met extra aandacht voor commerciële activiteiten. De focus ligt op marktontwikkeling, groei en het verder ontwikkelen van de mensen in de organisatie.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-hulpmiddelencentrum Almere, HBO,

Vervuld - Uitdagende functie voor een gedreven Marketing & Communicatie Manager!

Het neerzetten van een duidelijke profilering van het Hulpmiddelencentrum, zowel intern als extern en het opstellen van een gedegen Marketing en Communicatieplan, zowel voor de korte als de lange termijn, en het realiseren daarvan.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-royal-van-lent Kaag, HBO,

Vervuld - Een uitdagende QHSE baan met veel kansen bij een sterk bedrijf met een mooie historie in luxe jachten!

De Functie van Manager QHSE is nieuw binnen Royal Van Lent. Voorheen waren kwaliteit en HSE onder verschillende afdelingen georganiseerd. Eén van de doelstellingen wordt het organiseren van QHSE onder één afdeling in verbinding met de gehele organisatie, waarbij de medewerkers geholpen moeten worden in deze transitie.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-sano-rice Veenendaal, HBO,

Vervuld - Gaat u ervoor zorgen dat de projecten op pro actieve wijze worden uitgevoerd?

De Projectmanager is verantwoordelijk voor het, op een duidelijke wijze en vanuit een heldere visie, leidinggeven aan de afdeling Projecten in Veenendaal.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-mbi Aalst, HBO / WO,

Vervuld - Mooie uitdaging als Plant Manager!

Als Plantmanager bij MBI bent u verantwoordelijk voor de prestaties van de Plant in Aalst waarbij het gaat om veiligheid, productiviteit, kwaliteit, techniek, onderhoud en investeringen.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-avantes Apeldoorn, WO,

Vervuld - Ben jij de ervaren, resultaatgerichte en hands-on Manager R&D onder wiens enthousiaste leiding deze groeiende organisatie zich verder gaat ontwikkelen?

Het belangrijkste doel voor deze functie is het vertalen van de organisatiedoelstellingen naar concrete oplossingen en toepassingen binnen de in de roadmaps gestelde doelstellingen in nauwe samenwerking met de afdelingen Commercie en Productie. Daarbij lettend op het optimaliseren en continue verbeteren van de processen en producten.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-van-t-hek Zuidoostbeemster, HBO,

Vervuld - Inkoop Manager - Bouwt u aan een professionele inkoopafdeling binnen een vooruitstrevend familiebedrijf?

Als Inkoop Manager bent u eindverantwoordelijk voor het gehele inkoopbeleid en -uitvoering. U draagt zorg voor het professioneel opzetten van inkoop, intern en extern stakeholdermanagement en het inkopen binnen alle categorieën.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-lokhorst Velsen-Noord, HBO,

Vervuld - Uitdaging voor een Financieel Manager binnen een bouwbedrijf in transitie!

Als Financieel Manager bent u Business Partner voor de Algemeen Directeur en ASVB waarin u op strategische en operationeel niveau actief bijdraagt aan de visievorming, informatievoorziening en advisering. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor het gehele financieel beheer van Lokhorst met alle projecten en daaruit voortvloeiende relevante rapportages. Uiteraard bent u verantwoordelijk voor een adequate projectadministratie en risicomanagement. Tot slot gaat u de koers uitzetten voor de inrichting van een stevige en goede Financiële afdeling.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-Galvano Eindhoven, HBO,

Vervuld - Kun jij het logistieke proces naar een hoger niveau tillen?

De Logistiek Manager zal rust en structuur moeten aanbrengen om de geplande doelstellingen te realiseren. Daarnaast signaleert de Logistiek Manager proces- en productiviteitsverbeteringen ter verdere verbetering van de organisatie. In het MT is de
Logistiek Manager verantwoordelijk voor het logistiek beleid en levert buiten zijn eigen discipline ook een strategische bijdrage in de breedte van de organisatie. Voor de toekomst staan er een aantal interessante vraagstukken op de agenda.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo_wereldhave Schiphol, WO,

Vervuld - Veelzijdige baan als Head of HR binnen een organisatie in transitie!

Als Head of HR bent u, in samenwerking met het Nederlandse managementteam en Holding Directie, verantwoordelijk voor het maken en implementeren van het HR beleid en draagt u bij in de verdere professionalisering en groeidoelstellingen van onze opdrachtgever. Een belangrijke verantwoordelijkheid ligt op het gebied van change management en organisatorische transformatie, op zowel individueel als teamniveau.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-van-nieuwpoort-groep Kampen, HBO,

Vervuld - Neemt u als Continuous Improvement Manager de lead om procesverbeteringen te realiseren binnen de drie fabrieken in Kampen?

Als Continuous Improvement Manager bent u in de lead om structurele procesverbeteringen te realiseren binnen de drie fabrieken in Kampen. Hierbij gaat het om het realiseren van een efficiënte procesflow, het probleemvrij functioneren van de machines en het voorkomen van fouten en het opzetten van planmatig preventief onderhoud.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-epi Houten, HBO,

Kun jij als Finance Manager de afdeling verder professionaliseren?

Je wordt verantwoordelijk voor een juiste en tijdige uitvoering van de financiële administratie,
inclusief jaarrekening en consolidatie. Daarnaast heb je een verantwoordelijkheid in het verder professionaliseren van de afdeling en organisatie. Als financieel sparringpartner van de Algemeen Directeur weet jij de volgende groeifase van EPI in juiste banen te leiden.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-dura-vermeer Haaften, HBO / WO,

Vervuld - Bent u de daadkrachtige Operations Manager die de organisatie naar een hoger niveau kan brengen?

U gaat zorgdragen voor het optimaliseren en professionaliseren van de organisatie.
Het verder bouwen aan een sterk team wat proactief en efficiënt werkt.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-van-wijnen Dordrecht, HBO of WO,

Vervuld - Manager Logistiek - Een verbindende ambitieuze People Manager die op logistiek vlak de Materieeldienst naar de volgende fase gaat brengen.

Van Wijnen Materieel B.V. is een zelfstandige entiteit binnen de Van Wijnen Groep en verzorgt het materieel voor geheel Nederland. Dit gaat in goede samenwerking met de collega’s op de bouw. Van Wijnen Materieel bestaat uit een hechte club mensen werkend vanuit de drie vestigingen in Dordrecht, Deventer en Gorredijk. Als gevolg van een organisatiewijziging en ter uitbreiding van het team van Van Wijnen Materieel zijn zij op zoek naar een gedreven en verbindende Manager Logistiek die de organisatie naar een hoger niveau kan brengen, zowel op mens als proces niveau, en veranderingen kan initiëren en doorvoeren. Het betreft een nieuwe functie binnen de organisatie.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-verstegen-spices-and-sauces Rotterdam, HBO+,

Vervuld - Bouw jij als Manager Sales mee aan de volgende fase in groei en duurzaamheid van dit mooie familiebedrijf binnen de voedingsmiddelenindustrie?

Als Manager Sales bent u verantwoordelijk voor het realiseren van de commerciële doelstellingen binnen het segment Industrie, namelijk: Het realiseren van de commerciële groei op basis van omzet, marge en rendement; Het professionaliseren van de salesorganisatie op het gebied van mens, proces, systeem en positie t.o.v. klanten en partners.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-thermologistics Alphen aan den Rijn, HBO,

Vervuld - Een gedreven Commercieel Directeur die dit bedrijf naar de volgende groeifase gaat brengen.

De Commercieel Directeur is verantwoordelijk voor de commerciële groei en ontwikkeling van de organisatie in het algemeen en de productielijn van de EcoCoolBox in het bijzonder. Tevens zal de Commercieel Directeur als mede-directielid verantwoordelijk zijn voor de beleidsvorming en uitvoering voor de strategische, technische en operationele zaken die horen bij een ambitieuze startup onderneming.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-HG Almere, HBO,

Vervuld - Als QHSE Manager bent u een BRZO kenner pur sang!

Als Manager QHSE bent u verantwoordelijk voor het opstellen, optimaliseren en (laten) uitvoeren van het QHSE beleid van de onderneming. Dit beleid zal leiden tot een optimalisering van het operationele proces van de organisatie. U brengt QHSE naar een hoger plan en realiseert een hoger veiligheidsbewustzijn bij de medewerkers.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-ahak Tricht, HBO / WO,

Vervuld - Een brede rol als Business Development Director bij een Nederlands familiebedrijf

De Business Development Director is voor A.Hak Pipelines & Facilities, Electron en Infranet verantwoordelijk voor het verwerven van nieuwe opdrachtgevers, het aanboren van nieuwe markten en het ontwikkelen van nieuwe proposities en innovaties op het gebied van nieuwe energie, waarbij de organisatie als preferred ketenpartner dan wel hoofdaannemer optreedt.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-kaak-group Terborg, WO,

Vervuld - Een ervaren CFO en sparringpartner voor de directie.

Als CFO bent u het financieel geweten van de Kaak Group en bent daarmee eindverantwoordelijk voor de financiële zaken binnen de groep en hebt u een sturende en adviserende rol richting de bedrijven die daaronder vallen, welke allemaal een eigen P&L hebben.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-qbuild IJsselstein, HBO,

Vervuld - We zoeken een ambitieuze manager die opgegroeid is op de werkvloer en de volgende stap wil zetten!

De Operationeel Directeur is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de vestigingen van QBuild Reco Herstel B.V. U begeeft zich regelmatig daadwerkelijk op de werkvloer, weet wat er speelt en houdt contacten op alle lagen van de organisatie en u geeft hierin het goede voorbeeld naar de teamleiders en Operationeel Directeur om vooral hetzelfde te doen.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-think-project Utrecht, HBO / WO,

Vervuld - Customer Succes Manager - Verantwoordelijk voor optimale dienstverlening en maximale klanttevredenheid.

Een interessante functie voor de kandidaat met goede kennis van ICT, bij voorkeur affiniteit met de bouw en ervaring in een dienstverlenende rol.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-pon-equipment Almere, WO,

Vervuld - Uitdagende sleutelpositie voor een ervaren Sales Director.

Als Sales Director bij Pon Equipment bent u eindverantwoordelijk voor de Nederlandse Salesteams van Caterpillar graafmachines, wielladers en Komptech recyclingmachines. Deze teams zorgen voor de verkoop van nieuwe en gebruikte machines, en Caterpillar Rentals.

De functie kent naast het tactisch / operationeel aansturen van sales een aantal belangrijke speerpunten, namelijk:

- Het verder ontwikkelen van nieuwe proposities/saleskanalen, verbreden van de customer base, meer retail klanten aantrekken en verkoop low spec machines vergroten.  

- Zorgen voor synergie: de verschillende afdelingen op elkaar afstemmen en een (salesfunnel) strategie bepalen en uitvoeren.

- Doorzetten van verandering van zowel cultuur als gedrag.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-grain-plastics Leeuwarden, HBO / WO,

Vervuld - Een veelzijdige rol als Algemeen Directeur waarin u in de regie bent om de volgende stap te gaan zetten.

Als Algemeen Directeur bent u eindverantwoordelijk voor de totale bedrijfsvoering van GrainPlastics. Focus ligt op het verbeteren van de operatie. Er moet een optimalisatieslag gemaakt worden binnen de productie en aanverwante processen zoals logistiek, planning en productieadministratie. U draagt daarin zorg voor een verbetering van kwaliteit, efficiency en productievolume. Verder heeft het goed begeleiden van de fusie en het integreren van de twee productielocaties hoge prioriteit.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-van-aarsen Panheel, HBO+,

Vervuld - Aan de slag als Director Sales voor een mooie machinebouwer, familiebedrijf in Limburg?

De Director Sales is eindverantwoordelijk voor de verkoop van machines, projecten en totaaloplossingen ten behoeve van  de feed-industrie. De functie kent hierbij een aantal belangrijke speerpunten, namelijk:
- Het verder uitbouwen van de dienstverlening aansluitend op de wensen van de klant  en hierbij een stijging in zowel omzet als marge realiseren;
- Het (verder) opbouwen en ontwikkelen van de Sales afdeling;
- Het doorontwikkelen naar een sales excellence organisatie;
- Het voortdurend sturen op het uitgangspunt dat de markt bepaalt.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-avantes Apeldoorn, HBO,

Vervuld - Ben jij onze nieuwe HR Manager en ga je bijdragen in de verdere professionalisering?

Als HR manager ben je verantwoordelijk voor het opstellen en implementeren van het HR beleid en processen en draag je bij in de verdere professionalisering en groeidoelstellingen van Avantes. Een belangrijke verantwoordelijkheid ligt enerzijds op het gebied van het inrichten en positioneren van HR, anderzijds op het gebied van cultuurverandering en professionalisering op zowel individueel, team, als organisatieniveau.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-huntsman South Holland, Bachelor / Master Degree,

Vervuld - Senior Operations Manager - Operating on directors level!

The Senior Operations Manager will be responsible for the definition and delivery of long-term site operational strategy and the implementation of a new organisational structure across the site. Through effective direct leadership of Plant and Training teams across multiple assets, you will also be a key part of the European S&OP group to improve plant performance, drive OTIF targets and develop a progressive and agile culture on site to achieve strategic site and business goals.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-mbi Veghel, HBO,

Vervuld - Bent u de nieuwe Directeur Productie met een hart voor techniek?

Als Directeur Productie & Techniek bent u verantwoordelijk voor de prestaties van de vier fabrieken (ongeveer 200 fte) waarbij het gaat om veiligheid, productiviteit, kwaliteit, techniek, onderhoud, innovatie en investeringen (2019: 10 mln), waarbij er een bijzondere focus is op productiviteit, en onderhoud en de daarbij behorende investeringen.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-suez-environment Arnhem, HBO+,

Vervuld - Heeft u als Director Technology de focus op industrialisatie en optimalisatie?

Vanuit uw rol bent u er verantwoordelijk voor de industrialisatie niveau van de plants te versterken en daarmee de effectiviteit van de installaties (OEE) te verhogen en de kosten per ton verwerking te verlagen.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-raab-karcher Nederland, HBO,

Vervuld - Logistiek Manager één van de belangrijkste toeleveranciers van bouwmaterialen in Nederland.

Als Logistiek Manager Nederland bent u verantwoordelijk voor de gehele logistieke organisatie van Raab Karcher in Nederland. U geeft hierbij direct leiding aan zes regionale logistiek managers en een manager Leanworks en indirect aan ca. 200 medewerkers, verdeeld over planners, logistieke backoffice, chauffeurs en magazijnmedewerkers.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-suez-environment Rotterdam of Helmond, HBO+,

Vervuld - Als Sales Manager werken voor de specialist in afval- en grondstoffenmanagement?

Als Sales Manager wordt u verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en positioneren van de sales op zowel strategisch als operationeel niveau en dit te implementeren, binnen de kaders van de SUEZ Groep.

Meer over deze vacature
Logo_Confidential_2021_PMS Breda Area, HBO / WO,

Vervuld - Pro-active, culture- , organizational sensitive expert who believes regulatory affairs is an opportunity.

In this role as Head of Regulatory Affairs you will provide strategical and tactical direction and functional leadership to the regulatory network within the company in a multi-sited,-cultural and-product group environment. You will also ensure robust internal regulatory systems, legislative compliance and to share best practices.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-megamix Amsterdam, Gouda en Assen, HBO,

Vervuld - Oog voor de wensen uit de markt en een dynamische bedrijfsvoering?

Als Algemeen Directeur bent u strategische, commercieel, financieel en operationeel eindverantwoordelijk voor Megamix Randstad B.V. 

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-wila Lochem, HBO,

Vervuld - Gaat u het HR beleid in goede banen leiden?

Als HR Manager bent u, in samenwerking met de directie en het managementteam, verantwoordelijk voor het verder vormgeven en implementeren van het HR beleid en bijdragen in de verdere professionalisering en groeidoelstellingen van Wila.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-heras Oirschot, HBO / WO,

Vervuld - Mooie commerciële uitdaging als Country Manager Nederland.

Realiseren van winstgevende omzetgroei in de installatie en service business, door middel van verder professionaliseren van de medewerkers, het optimaliseren van de dienstverlening en bouwen aan sterke klantrelaties.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-presikhaaf Arnhem, HBO,

Vervuld - Totaalleverancier van schoolinrichtingen voor buitenschoolse opvang, primair- en voortgezet onderwijs

Als Operations Manager draagt u zorg voor een optimale productie met kwalitatief hoogwaardige producten tegen de juiste kostprijs. Daarin geeft u leiding aan de Groepsleider Expeditie en Magazijn, de Groepsleider Servicedienst, de Teamleider Constructie, de Teamleider Bedrijfsbureau en de drie Afdelingshoofden in de fabriek. Indirect geeft u leiding aan zo’n 200 medewerkers waarvan 70% een arbeidshandicap heeft; lichamelijk en/of verstandelijk.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-samsung-air-conditioners Schiphol, Amsterdam Area, Bachelor / Master Degree,

Vervuld - Are you the international specialist in Supply Chain and Logistics?

Main goal of the Director Operations Center is to achieve the most effective and efficient operation for Demand Planning, Supply Planning, Logistics, Order Management and MIS by reconfiguring the supply chain in Europe aligned with the (commercial) strategy and in cooperation with HQ. Next to leading and coaching the team and running the daily operations.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-emerald Rotterdam, Bachelor / Master Degree,

Vervuld - Challenging position for enthusiastic Change Manager

The Site Director is responsible to develop and execute the manufacturing strategy for the site as part of the global strategy, in order to meet HSE, Quality, S&OP and Cost & Capital targets,  creating/maintaining a leadership position in cost/ton, by directing and leading the site organization.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-boon-edam Edam, HBO,

Vervuld - Procesgerichte Manager met hart voor service

Als Manager Service en Onderhoud draagt u zorg voor het opstellen en realiseren van doelstellingen op het gebied van kwaliteit en productiviteit ten aanzien van service en onderhoud. Het doel is om de afdelingen als de best geoliede machine te laten functioneren. Alles onder het motto: “First time right”.

Meer over deze vacature
Lodiers-en-partners-logo-strukton-worksphere Son, WO,

Vervuld - Regiodirecteur Zuid - Wij zoeken een ervaren, commerciële en verbindende directeur, met technische achtergrond en ervaring.

Voor onze opdrachtgever Strukton Worksphere zijn op zoek naar een ervaren, commercieel gedreven Regiodirecteur voor de Regio Zuid. Strukton Worksphere is een landelijk opererend technologiebedrijf met als missie: het creëren van prettige en gezonde werk- en verblijfsomgevingen voor iedereen. Door de combinatie van Bouw, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde is de organisatie in staat als brede partner totaaloplossingen aan te bieden op het gebied van ontwerp, bouw én onderhoud en beheer. 

Meer over deze vacature

Mijn juiste plek zit er niet bij, maar ik wil me wel graag inschrijven als kandidaat

Het kan zijn dat je op zoek bent naar een nieuwe functie die hier niet tussen staat. Lodiers & Partners slaat je gegevens graag op in haar databank om zo bij een vrijgekomen positie contact met je op te nemen.

Je CV is toegevoegd
Upload je CV

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2021 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden