Open posities
Lodiers-en-partners-sanorice-004

HR Manager
SanoRice Netherlands B.V.

02-02-2024 - SanoRice Netherlands B.V. | Veenendaal | HR Manager |

SanoRice werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in Veenendaal en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste private labelproducent van gepofte rijst-, maïs- en meergranenwafels ter wereld. Deze snelgroeiende organisatie heeft de focus op ontwikkeling op zowel mens als proces niveau. Continue verbeteren, groei van rendement, efficiency verbeteren, meer werken volgens afgesproken processen en procedures en elkaar durven aanspreken om van elkaar te kunnen leren zijn thema’s waar je direct mee te maken krijgt.

Functie
Als HR Manager ben jij verantwoordelijk voor het naadloos implementeren van strategische doelen. In jouw rol als strategische partner in het managementteam verstrek je zowel gevraagd als ongevraagd advies over korte en langetermijndoelen. Daarnaast heb je een intensieve samenwerking met de HR-afdelingen van de andere landen, waarbij je internationale projecten gaat uitrollen.

Met een focus op het aantrekken, selecteren en aannemen van het juiste talent, zorg je ervoor dat de organisatie beschikt over het juiste talent om de doelen van de organisatie te bereiken. Jouw aandacht gaat ook uit naar het soepele verloop van het onboardingproces voor nieuwe teamleden en het beheer van het offboardingproces.

In de wereld van training en ontwikkeling ben jij de drijvende kracht achter het identificeren van trainingsbehoeften en het implementeren van effectieve programma's om de vaardigheden van het personeel te verbeteren. Daarnaast speel je een essentiële rol in het prestatiemanagement, waarbij je beoordelingsprocessen implementeert en leidinggevenden begeleidt om de bijdrage van medewerkers aan het succes van de organisatie te optimaliseren.

Naleving van arbeidswetten en bedrijfsbeleid is vanzelfsprekend, waarbij je voortdurend op de hoogte blijft van wijzigingen in regelgeving om juridische risico's te minimaliseren. Als betrouwbare adviseur voor interne communicatie waarborg je effectieve en impactvolle communicatie in lijn met de normen en waarden.

Als manager van het HR-team streef je naar optimale prestaties, waarbij je een positieve werkomgeving bevordert door open communicatie en teamwork te stimuleren. Jouw rol als 'ogen en oren' op de locatie stelt je in staat om behoeften en belangen vast te leggen, en deze informatie effectief te communiceren naar het hoofdkantoor. Zo kunnen strategische beslissingen nauwkeurig worden afgestemd op lokale realiteit en behoeften, wat de stabiliteit binnen de afdeling bevordert.

Profiel
Als HR Manager ben je de drijvende kracht achter verschillende HR-functies, waarbij je uitblinkt in verschillende essentiële competenties. Je aanpassingsvermogen komt tot uiting in je vermogen om soepel met veranderingen om te gaan, terwijl je met uitmuntende communicatieve vaardigheden zorgt voor heldere en effectieve interactie met alle betrokkenen.

Jouw rol omvat niet alleen het oplossen van conflicten met bedachtzaamheid, maar ook het toepassen van creatief probleemoplossend vermogen om innovatieve HR-oplossingen te vinden. Met een empathische benadering luister je actief naar de behoeften en ideeën van het diverse team en fungeer je als bemiddelaar om coöperatieve relaties op te bouwen.

In je dagelijkse taken staat mensgerichtheid centraal, waarbij je de individuele ontwikkeling van teamleden aanmoedigt. Jouw conceptuele denkvermogen komt tot uiting in je vermogen om abstracte concepten te begrijpen en om te zetten in praktische HR-initiatieven.

Met gestructureerd werken beheer je efficiënt HR-processen, terwijl je een proactieve houding aanneemt om vernieuwing in de HR-praktijken te stimuleren. Als een sociaal en spontaan individu draag je bij aan een positieve werksfeer waarin het team gedijt.

Daarnaast beschik je over:

  • een afgeronde opleiding op hbo/wo niveau op het gebied van bijvoorbeeld Psychologie, Pedagogiek, Commerciële Wetenschappen;
  • minimaal vijf jaar werkervaring; 
  • kennis van/ervaring met verandermanagement en situationeel Leiderschap;
  • kennis van MS Office-toepassingsprogramma's;
  • uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
  • kennis van lokale sociale wetgeving, Recruitment & Talent Acquisition, Ethiek & Cultureel Bewustzijn, Inclusief & Divers Denken.

Contact
Lodiers & Partners verzorgt de selectieprocedure. Voor meer informatie of je sollicitatie kun je contact opnemen met Ivonne Kramer via 06 - 23 98 53 62 of kramer@lodiersenpartners.nl 

Geslacht
Deel deze actuele positie:
Lodiers-en-partners-personeel-ivonne-kramer
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Ivonne Kramer via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden