Open posities
Lodiers-website-nieuw-beeld-039

Nieuws en artikelen

Lodiers_Beeld_EDM_Marcel_Levi_V1

‘Zet de professional in de lead en hak knopen door’

Op 14 mei organiseren we ons jaarlijkse evenement voor relaties. Wij zijn enorm trots dat Marcel Levi onze speciale gastspreker zal zijn. Zijn visie op leiderschap en manier van leidinggeven in een veranderende organisatie is verfrissend, inspirerend en effectief.

Meer lezen
323-2024-Sonneveld-Peter-Verhagen-003

‘We proberen altijd in oplossingen te denken’

Eind 2014 werd Peter Verhagen aangesteld als algemeen directeur bij de Sonneveld Group. Het bedrijf maakt bakkerijgrondstoffen en is tegenwoordig onderdeel van Orkla Food Ingredients (OFI).

Meer lezen
323-2022-website-nieuw-beeld-059

‘De procedure voor interim management gaat sneller en is net zo zorgvuldig als voor vaste posities’

“We zijn al jaren succesvol in het invullen van interim vraagstukken bij onze opdrachtgevers en om aan de steeds toenemende vraag te kunnen blijven voldoen, hebben we besloten hier meer focus aan te geven”, vertelt Ivonne Kramer. Ze begon in 2022 als consultant bij Lodiers & Partners en richt zich sinds kort volledig op interim management.

Meer lezen
20240201-Lodiers&Partners_Guido-Klaassen-by-Etienne-Oldeman-Photography-6w

Guido Klaassen is op 1 februari bij ons begonnen als consultant. Graag stellen wij hem aan u voor.

“Aan de Radboud Universiteit in Nijmegen studeerde ik Arbeids- & Organisatiepsychologie en inmiddels heb ik ruim 25 jaar werving en selectie ervaring opgebouwd. Zo haal ik veel voldoening uit mijn werk, wanneer ik resultaten boek middels het aangaan van hechte en langdurige relaties.”

 

Meer lezen
323-2024-Teesing-Dick-de-Jongste-010-klein

Van prijsvechten naar verbinden: er is een verandering gaande in de machinebouw

“We gaan steeds meer de samenwerking aan met onze klanten. We noemen onze klanten en toeleveranciers ook niet meer zo, maar partners. We leveren namelijk steeds meer samenstellingen en systemen in plaats van losse componenten”, vertelt Dick de Jongste van Teesing B.V."

Meer lezen
323-2023-Costo-Erik-Koudijs-002

‘Grondig te werk gaan, is de modus operandi van Lodiers & Partners’

“Door mijn positieve ervaringen met Lodiers & Partners, heb ik besloten om hen ook voor mijn huidige bedrijf in te zetten. Wij waren namelijk op zoek naar een zwaargewicht als nieuwe salesmanager”, vertelt Erik Koudijs, CEO en mede-eigenaar van Costo Intralogistics.

Meer lezen
Lodiers-en-Partners-eindejaar-2023-13

Een unieke view maakt het verschil!

Laat de bingo-ballen maar rollen. Altijd prijs, want met uw getallencombinatie steunt u symbolisch Stichting Giving Back. Hoe het werkt? Heel eenvoudig, u kijkt en wij doneren.

Meer lezen
thumbnail_image002

Anticyclisch durven investeren

U vraagt het zich vast ook af, hoe wapenen wij ons in deze dynamische en zeer uitdagende tijden? Hoe houd ik mijn organisatie op niveau en blijven wij een goede werkgever? Goed werkgeverschap is niet slechts een agendapunt van nu, maar zou een vanzelfsprekendheid moeten zijn en komt voort uit goed leiderschap! En goed leiderschap, dat vergt visie en topsportmentaliteit.

Meer lezen
1

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden