Open posities
Lodiers-website-nieuw-beeld-039

Nieuws en artikelen

Lodiers-Fabianne-Onderwater

Hoe speel je als leider in op de uitdagingen van deze tijd?

Fabianne Onderwater is Investment Director bij FIELDS Group. In die rol is ze onder meer sparringpartner voor CEO’s en directieteams. “Je moet als leider een visie hebben en transparant kunnen uitleggen waarom je iets doet.”

Meer lezen
323-2023-SIF-Group-Frank-Kevenaar-016

Bouwen aan een stevig fundament

“Ik vind het belangrijk dat een executive search bureau zoveel mogelijk in één keer raakschiet met de kandidaten die ze voordragen. Ik wil wat te kiezen hebben, maar voel er weinig voor om zelf uit een groot aanbod te moeten shiften. Lodiers & Partners is heel sterk in werving en selectie voor managementposities.”

Meer lezen
Lodiers-en-partners-Ottevanger-Aalten-Ard-Zweep

6 Trends in de machinebouw

Ard Zweep is Managing Director van Ottevanger Milling Engineers. Ard heeft ruim 30 jaar internationale ervaring in industrie en machinebouw. Welke trends ziet hij?

Meer lezen
Lodiers-2023-Barbara-Huysman-1

‘Durf het onbekende te omarmen’

Hoe zorg je ervoor dat je op deze krappe arbeidsmarkt medewerkers voor je wint en bindt? Barbara Huysman is HR Manager Europe bij Walraven Europe, een wereldwijd actieve organisatie in de installatiebranche: “Je moet er voor open durven staan om iets anders te omarmen dan wat je kent.”

Meer lezen
323-2023-Rob-Bombeek-2

‘Always change a winning team’: 5 stellingen over leiderschap

Rob Bombeeck van Bombeeck Human Capital Management heeft ruime ervaring in organisatieverandering, Human Resource Management en leiderschapsontwikkeling en -begeleiding. Rob reageert op een aantal stellingen over leiderschap.

Meer lezen
323-2021-medewerkers-046

Druk, hoe bedoel je?

In onze moderne wereld lijken we altijd maar druk. Of we nu aan het werk zijn, thuis of onderweg, we hebben altijd iets te doen of er is iets dat onze aandacht vraagt. Het lijkt soms alsof we vergeten zijn hoe belangrijk het is om rust te nemen en even stil te staan.

Meer lezen
323-2023-Martijn-Hurkmans-4

Medewerkers binden en boeien: hoe doe je dat?

Martijn Hurkmans is HR Director bij Koninklijke Ahrend. Hoe kun je als organisatie in deze krappe arbeidsmarkt medewerkers aan je binden en boeien? “Je moet méér bieden dan alleen die leuke vrijdagmiddagborrel.”

Meer lezen
323-2023-Hielkje-Reindersma-8

‘Als directeur kun je niet élke beslissing nemen’

Leiderschapsstijlen: ze zijn er in vele vormen. Hielkje Reindersma, Algemeen Directeur van Pluggerz, over de ontwikkelingen die zij ziet en hoe ze daarop inspeelt. “Ik geloof in faciliterend management.”

Meer lezen
1

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2023 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden