Open posities
Lodiers-website-nieuw-beeld-039

Nieuws en artikelen

Lodiers-en-partners-Joris-Luyendijk-2

Durft iedereen te dansen op uw feestje?

Journalist, schrijver en antropoloog Joris Luyendijk verzorgt op 18 april een lezing tijdens het jaarlijkse relatie-evenement van Lodiers & Partners. Zijn prikkelende stelling: “Mannen als ik hebben nooit ervaren hoe het is om je ergens te moeten invechten. Die groep wil ik graag aan het denken zetten.

Meer lezen
Lodiers-en-Partners-Giving-Back-2

Doe mee aan onze eindejaarsactie en steun Giving Back

Doet u mee aan onze eindejaarsactie? Lodiers & Partners doneert voor elke wens die op ons LinkedIN-bericht wordt geplaatst, een bedrag aan de Stichting Giving Back. Wij hopen op deze manier bij te dragen aan het goede doel van de stichting en tegelijkertijd onze online community te betrekken bij het steunen van dit geweldige initiatief.

Meer lezen
Lodiers-en-Partners-Mitsubishi-6

‘De perfect fit’

Elk warehouse is een wereld op zich. Logisnext Benelux is specialist op het gebied van interne logistiek en warehouse oplossingen. Lodiers & Partners heeft een nieuwe Commercial Director geworven voor Logisnext Benelux.

Meer lezen
Lodiers-en-Partner-Foodmate-Francois-van-der-Ree-2

‘Je onderscheiden door gewoon je werk te doen’

Foodmate ontwikkelt en produceert machines voor de pluimveeverwerkende industrie. De machines vinden vanuit Numansdorp wereldwijd hun weg. Om de internationale groeiambities verder vorm te geven, is het managementteam versterkt met een Sales Director. Foodmate schakelde Lodiers & Partners in voor de werving en selectie. “Soms kun je je onderscheiden door gewoon je werk goed te doen. Lodiers & Partners doet dat.”

Meer lezen
Lodiers-en-partners-executive-search-referentiecontrole

De drie C's: Corona, Crises, Cultuur

Dat de wereld in de brand staat, letterlijk en figuurlijk, zal niemand ontgaan. Iedereen die het nieuws volgt, wordt direct geconfronteerd met een bijna onuitputtelijke stroom problemen, crises en uitdagingen. Voor velen van ons een nieuwe situatie of één die echt ‘in huis komt’. De optimisten zullen direct zeggen dat dit kansen biedt, want ‘zonder crisis geen vooruitgang’ en ‘elke tegenslag biedt een kans’! Of is dit te makkelijk?

Meer lezen
323-2022-event-7-april-052

‘Bij ons moet je vol in de wind durven staan’

Boon Edam nam Lodiers & Partners in de arm voor de werving en selectie van een nieuwe Service Manager en een Finance Manager. Meer weten? Lees hier het gehele artikel. 

Meer lezen
323-2022-event-7-april-050

‘Robert Lodiers is een sparringpartner die mij aan het denken zet’

Om nieuwe inzichten op te doen, is het heel waardevol om soms een stapje terug te doen van de dagelijkse bezigheden.

Meer lezen
lodiers-en-partners-event-7-april-045

‘Om topprestaties te leveren moet het werkklimaat goed zijn’

MTA Group uit Helmond ontwikkelt en bouwt mechatronische machines en systemen. Het bedrijf uit Helmond onderscheidt zich met een innovatieve werkwijze, waarin de Manager Product Creation een belangrijke rol speelt.

Meer lezen
1

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2023 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden