Open posities
Lodiers-website-nieuw-beeld-039

Nieuws en artikelen

323-2024-l-Leon-Torque-r-Peter Nieuwenhuijze

Gas- en oliebedrijf ONE-Dyas schakelt voor het eerst Lodiers & Partners in

Peter Nieuwenhuijze is Chief Operating Officer bij ONE-Dyas en omschrijft het bedrijf als dynamisch en familiair, met veel denkvrijheid en uitdaging in het werk. “ONE-Dyas is een Nederlands olie- en gasexploratie- en productiebedrijf, en wij zien gas nog steeds als transitiebrandstof. Of we het nu willen of niet, we hebben de komende jaren gas gewoon nodig: er is nut en noodzaak voor.”

Meer lezen
323-2022-website-nieuw-beeld-014

Accu al opgeladen?

Het weer in Nederland, en dan met name de zon, was de afgelopen maand weinig voorspelbaar. Het weer ging mee met het politieke klimaat, de onzekerheid die mensen voelen over de toekomst en de welvaart die voor de één als zeer ongunstig wordt beleefd en voor de ander hoogtijden biedt.

 

 

 

 

Meer lezen
323-2024-Ivonne-Kramer

De match vinden tussen organisatie en Interim Manager

Bij een interim vraag heeft Lodiers & Partners de expertise en betrokkenheid om snel te kunnen schakelen en de juiste kandidaat te kunnen presenteren. Volgens Ivonne Kramer, consultant Interim Management, is vooral betrokkenheid de sleutel.

Meer lezen
323-2024-Sanorice-Witte-van-Cappellen-010-small

SanoRice versnelt groei door nieuwe werkwijze en innovatie

SanoRice is een van oorsprong Nederlands familiebedrijf dat in 25 jaar is uitgegroeid tot 's werelds grootste producent van rijst-, maïs- en meergranenwafels onder private labels. Witte van Cappellen is de CEO van het bedrijf.

Meer lezen
323-2024-EVENT-14-MEI-2024-035

Inspirerend: Marcel Levi over leiderschap

Zet de professional in de lead. Geef ruimte aan ideeën van specialisten. Wees jezelf als leider. Gastspreker Marcel Levi wist de bezoekers van het drukbezochte relatie event van Lodiers & Partners te inspireren met prikkelende stellingen en anekdotes uit de praktijk.

Meer lezen
323-2024-Solina-Oscar-Bakker-006

‘We make food matter for people and the planet’

Oscar Bakker is Operations Manager Central Europe bij Solina, een wereldwijd opererend bedrijf in de voedselindustrie. Oscar is verantwoordelijk voor 10 locaties, in Nederland, Duitsland, België en een deel van Frankrijk.

Meer lezen
323-2024-Mourik-Arnold-Frinks-009

‘Als interim manager moet je snel en effectief ingrijpen waar nodig’

Arnold Frinks is via Lodiers & Partners aangesteld bij Mourik Global als interim algemeen directeur. Mourik Global houdt zich onder andere bezig met het onderhoud van raffinaderijen wereldwijd. Als interim algemeen directeur is hij verantwoordelijk voor de (re)organisatie, de winstgevendheid van het bedrijfsonderdeel en het toekomstbestendig maken. 

Meer lezen
Lodiers_Beeld_EDM_Marcel_Levi_V1

‘Zet de professional in de lead en hak knopen door’

Op 14 mei organiseren we ons jaarlijkse evenement voor relaties. Wij zijn enorm trots dat Marcel Levi onze speciale gastspreker zal zijn. Zijn visie op leiderschap en manier van leidinggeven in een veranderende organisatie is verfrissend, inspirerend en effectief.

Meer lezen
1

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden