Open posities
Lodiers-en-partners-verpakkingen

We pakken samen in!

Registreer mijn bedrijf

Interactieve tools, personalisatie, verduurzaming: het zijn slechts enkele trends in de verpakkingsindustrie. Innovatie en het ontwikkelen van nieuwe concepten zijn aan de orde van de dag.

Focus op creativiteit, effectiviteit en duurzaamheid

De verpakkingsindustrie innoveert continu. De ontwikkeling van slimme, interactieve verpakkingen en luxe gepersonaliseerde verpakkingen zijn actuele thema’s. Ook verduurzaming, en het ontwikkelen van optimaal recyclebare verpakkingen zijn belangrijke speerpunten. Deze thema’s zorgen ervoor dat de verpakkingsproducenten steeds meer te maken krijgen met specifiekere volumes en eisen. Daardoor moet het productieproces continu worden aangepast. Deze ontwikkelingen bieden uitdagingen én kansen en vragen om visie en leiderschap.

Creatief ambitieus

Via ons netwerk kijken naar kandidaten voor management- en directiefuncties die die uitdagingen zien en ambitieus aan de slag willen gaan. Mensen die verder kijken dan de verpakking van vandaag en oog hebben voor de vragen van morgen.

Lodiers-en-partners-personeel-maurice-oomens
Bent u op zoek naar de juiste persoon voor een vacante positie in uw bedrijf? Of bent u op zoek naar een uitdagende baan in de sector Verpakkingsindustrie?

Binnen deze sector hebben wij onlangs samengewerkt met de volgende opdrachtgevers:

Lodiers-en-partners-logo-thermologistics

Commercieel Directeur

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2023 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden