Open posities
skyscraper-construction_Header

Vervuld - Business Development Manager Benelux & Nordics
thinkproject!

03-06-2021 - thinkproject! | Utrecht | Business Development Manager Benelux & Nordics |

Al sinds 2000 levert thinkproject een online projectsamenwerkings- en informatiemanagementsysteem voor de bouw en constructie. Thinkproject levert state-of-the-art software oplossingen en biedt consultancy en services. Een flexibele, off-the-shelf, gemeenschappelijke Common Data Environment (CDE) voor bouw- en constructieprojecten. Het hoofdkantoor is in Duitsland gevestigd en in totaal zijn er circa 550 fte werkzaam bij de sterk groeiende organisatie. Sinds 2011 is er een Benelux kantoor in Utrecht en van hieruit worden alle Benelux projecten en klanten ondersteund en verder ontwikkeld. Thinkproject Benelux richt zich op de top 30 van organisaties binnen de segmenten bouw, infra en energie. Een team van twintig enthousiaste collega’s dragen bij aan het succes van de Benelux organisatie. Thinkproject kan hierdoor inmiddels zeer gerenommeerde bedrijven tot haar klantenkring rekenen.

De Functie

De Business Development Manager is verantwoordelijk voor het uitbouwen van de huidige afzetmarkt en het aanboren van nieuwe afzetmarkten in de Benelux en Nordics. Deze regio heeft een zeer interessante klantengroep en het is jouw taak deze portefeuille verder uit te breiden. Jouw targets bevinden zich binnen de top 30 van de sector bouw, infra en/of energiemarkt binnen de Benelux en Nordics. Je draagt zorg voor het opbouwen van deze relaties, wat inhoudt dat je veel onderweg bent. Je houdt trends en ontwikkelingen op de markt nauwlettend in de gaten om zodoende nieuwe kansen te identificeren en hierop in te spelen. Om het uitbreiden van de business concreet te bewerkstelligen, heb je direct contact met bestaande afnemers en potentiële nieuwe klanten. Het betreft een veelzijdige en uitdagende functie bij een internationale en ambitieuze organisatie voor dé kandidaat die met veel enthousiasme deze commerciële uitdaging wil aangaan. Daarbij biedt de organisatie, dankzij de groeiverwachting, veel perspectief en mogelijkheden tot verdere carrière stappen.

Profiel

Voor deze functie is het belangrijk dat je een HBO diploma hebt en aantoonbare kennis van en affiniteit met SAAS. Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring in complexe en langdurende verkooptrajecten in bij voorkeur de bouw, infra, olie & gas, ICT en/of energiemarkt. Je hebt ervaring binnen een projectenorganisatie en weet new business op een gestructureerde wijze de organisatie binnen te brengen. Je bent bekend met het afsluiten van grote raamcontracten (tenders en aanbestedingen).

Lodiers-en-parnters-personeel-margreet-van-haasteren
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Margreet van Haasteren via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2023 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden