Open posities
Lodiers_Sonneveld_afbeelding

Vervuld
Directeur Supply Chain & Operations
Sonneveld Group BV

24-01-2023 - Sonneveld Group BV | PAPENDRECHT | Directeur Supply Chain & Operations |

Onze opdrachtgever Sonneveld Group is een wereldwijd actieve producent van bakkerijgrondstoffen en is met ongeveer 250 medewerkers dagelijks business partner voor de bakkende ondernemer, zowel ambachtelijk als industrieel. Sonneveld Group is van oorsprong een familiebedrijf en opgericht in 1956. Sinds 2010 maakt Sonneveld Group deel uit van het Noorse beursgenoteerde Orkla en is daarmee onderdeel van de business unit Orkla Food Ingrediënts (OFI). 

Het hoofdkantoor, European Bakery Innovation Centre is gevestigd in Papendrecht, alsook één van de drie productielocaties. Daarnaast zijn er productielocaties in Waddinxveen, Duiven en een centraal magazijn in Sliedrecht. Tevens is Sonneveld Group lokaal aanwezig in België, Engeland, Frankrijk, Hongarije, China en Scandinavië. Daarnaast worden producten ook verkocht in Oost-Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië. 

Naast het innovatieve karakter is Sonneveld Group een echte mensenorganisatie waar sfeer en cultuur een belangrijke pijler zijn onder het succes: ondernemerschap en samenwerking gaan hand in hand. Om de afdelingen Supply Chain & Operations de komende jaren verder te professionaliseren, zijn wij namens Sonneveld Group op zoek naar een Directeur Supply Chain & Operations. 


De functie 
Als Directeur Supply Chain & Operations bent u verantwoordelijk voor het optimaliseren en uitbouwen van de supply chain en operationele organisatie op zodanige wijze dat er continu wordt voldaan aan de klantverwachtingen op het gebied van kwaliteit, levertijd en prijs. 
Belangrijke thema’s hierbij zijn:  
-    Het sturen op efficiency/kostenbeheersing en investeringsprogramma’s; 
-    Change management; het realiseren van een continuous improvement cultuur;
-    Verdere samenwerking en verbinding tussen de operationele organisatie en andere afdelingen binnen Sonneveld Group, bijvoorbeeld op het gebied van S&OP processen.

U maakt deel uit van het Management Team en u bent eindverantwoordelijk voor de gehele supply chain en operationele organisatie van Sonneveld Group. U geeft direct leiding aan 3 Plant Managers, een Supply Chain Manager, een QESH Manager en een Continuous Improvement Manager. U staat tevens in nauw contact met de Maintenance Manager die functioneel voor het investeringsportfolio aan u rapporteert. Uw gehele team bestaat uit zo’n 150 collega’s. U rapporteert aan de CEO. 


Het profiel 

  • u heeft een afgeronde HBO/WO opleiding in een Technische en/of bedrijfskundige richting;
  • u heeft minimaal 10 jaar leidinggevende werkervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie en ervaring binnen een MT;
  • u heeft een gedegen kennis op het vlak van supply chain en operations en de wil om daarin vernieuwend bezig te zijn; 
  • u heeft een sterk strategisch inzicht; u bent in staat om operatie strategieën te vertalen naar (lokale) actieplannen tot en met de executie;  
  • u heeft ervaring met het op basis van Lean/Six Sigma/ 5S/TPM methodieken creëren en borgen van een continue verbetercultuur; 
  • u heeft ervaring in change management en duurzaamheid;
  • u kunt uitstekend samenwerken met alle geledingen in een organisatie en biedt hun de helpende hand;
  • uw stijl van leidinggeven is gebaseerd op een duidelijke visie, consistentie, sterk teamwerk, eigenaarschap en een duidelijke mensgerichte aanpak met het vermogen mensen te enthousiasmeren, te ontwikkelen en te faciliteren;
  • overige competenties van u zijn: gestructureerd, conceptueel, doelbewust, praktisch en resoluut;
  • u heeft uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels.


Procedure 
Voor meer informatie of uw sollicitatie kunt u contact opnemen met Maurice Oomens via 06-23907446 of oomens@lodiersenpartners.nl
 

Lodiers-en-partners-personeel-maurice-oomens
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Maurice Oomens via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2023 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden