Open posities
Luchtfoto met zand en grind boot

Vervuld
Manager Operations
Voorbij Prefab

08-11-2021 - Voorbij Prefab | Amsterdam | Manager Operations |

De organisatie Onze opdrachtgever, Voorbij Prefab, is een toonaangevende en innovatieve producent van duurzame prefab betonproducten met een duidelijke focus op twee markten: woningbouw en industrie.

In 1996 werd de Voorbij Groep ingelijfd door TBI Holdings, één van de grootste vastgoed-, bouw- en techniekondernemingen van Nederland. Door deze overname kregen de onderdelen van de Voorbij Groep een sterkere marktpositie, maar de sfeer en gemoedelijkheid van een familiebedrijf bleef bestaan. In 2015 wordt de fabriek voor woningbouw omgebouwd tot een hightech gerobotiseerde en geautomatiseerde fabriek. Een complete metamorfose waarmee ze een voorsprong hebben op de concurrentie. Sindsdien ligt de focus in de carrousel puur op grondgebonden woningen. De industriehal blijft gefocust op specials waar ze onder andere kwalitatief hoogstaande transformatorstations produceren.

Voorbij Prefab onderscheidt zich door een opvallend hoog kwaliteitsniveau. Voor de woningbouw wordt er gewerkt vanuit BIM (Revit). Voorbij is vaak al in een vroeg stadium actief betrokken bij projecten en kan daarmee de data van de bouwer één-op-één verrijken en doorvertalen naar robotdata. Tevens deelt Voorbij graag hun BIM kennis en ervaring om het voortraject voor betrokken partijen efficiënter te maken. De transformatorstations zijn technische complexe betonelementen met een ongekend hoog afwerkingsniveau.

Als innovatief productiebedrijf houdt Voorbij Prefab de ontwikkelingen binnen de bouwbranche scherp in de gaten. Door producten, toepassingen en samenwerkingsverbanden op deze ontwikkelingen af te stemmen behouden ze hun sterke marktpositie.

Bij Voorbij Prefab werken ongeveer 90 medewerkers en samen realiseren ze een omzet van ongeveer 27 miljoen.

De functie

Als Manager Operations maakt u onderdeel uit van het MT bestaande uit de Algemeen Directeur, de Controller en de Informatiemanager. Verder wordt u ondersteund door een HR Adviseur. U geeft leiding aan de twee Productieleiders van Woningbouw en Industrie, het Hoofd TD, het Betonlab, KAM, Logistiek en het Molenhuis. U rapporteert aan de Algemeen Directer en uw standplaats is Amsterdam. U draagt daarbij zorg voor verbinding, optimale samenwerking en ontwikkeling van de medewerkers. Indirect geeft u leiding aan zo’n 80 medewerkers. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor: productie, projectplanning en investeringen, bedrijfsbureau, advisering, kennis en innovatie, netwerk en veiligheid.

Dit betekent dat u als Manager Operations verantwoordelijk bent voor een optimale inrichting van de totale operationele organisatie teneinde een effectief, efficiënt en flexibel productieproces te realiseren. Dat betekent ook dat u de marktontwikkelingen in de gaten houdt en waar nodig het (productie) proces aanpast aan veranderende omstandigheden. Vanuit uw rol in het MT draagt u bij aan het ondernemingsplan en geeft u invulling uit de daaruit voortkomende activiteiten en borgt u de organisatiecultuur.

Kortom, de positie van Manager Operations bij Voorbij Prefab is een veelzijdige rol waarin u in de lead bent om het verschil te maken binnen een innoverende club waarin ondernemerschap centraal staat.

Het profiel

Voor de positie van Manager Operations herkent u zichzelf in het volgende profiel:

• HBO/WO werk- en denkniveau;

• Daarnaast beschikt u over minimaal 10 jaar werkervaring waarvan minimaal 5 jaar in een leidinggevende rol;

• U heeft ervaring in een productie-omgeving waarin u eindverantwoordelijk bent geweest voor (een deel van) de operatie;

• Het is een pré als u ervaring heeft binnen de bouw of civiele wereld of binnen betonproductie;

• U beschikt over (persoonlijk) leiderschap, standvastigheid en sterke communicatieve vaardigheden;

• Als persoon bent u open en benaderbaar en bent u een sterke verbinder waarmee u zorgt voor een sterk teamgevoel en goede samenwerking tussen de verschillende afdelingen en bedrijfsonderdelen;

• U bent resultaatgericht waarbij u gedreven wordt door kwaliteit;

• Verder bent u analytisch en procesmatig sterk waarmee u snel tot de kern van een probleem kan komen en weet deze op een (pragmatische) wijze, samen met uw team en stakeholders op te lossen.

Waarom Voorbij?

• Een uitdagende operationele sleutelfunctie bij een innoverend bedrijf in prefab beton;

• Werken in een gemotiveerd team met korte lijnen waarin ondernemerschap en samenwerken centraal staat;

• Verder bouwen aan vernieuwing en innovatie binnen de organisatie en het productportfolio;

• Het voordeel van een MKB bedrijf met korte lijnen binnen een groter geheel (TBI) waarin veel kansen zijn je te ontwikkelen en door te groeien.

• Voorbij was vroeger een familiebedrijf en dat voelt dagelijks nog steeds zo;

• Voorbij gaat duurzaam om met elkaar, milieu en materialen; dat zit echt in de genen!

Lodiers-en-parnters-personeel-jeroen-hoekstra
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Jeroen Hoekstra via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden