Open posities
IMG_7628

Vervuld - QHSE Manager (brzo)
HG

29-04-2021 - HG | Almere | QHSE Manager (brzo) |

HG (Almere) ontwikkelt reinigings- en onderhoudsproducten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. Deze aanpak levert de meest effectieve producten op. Alle producten worden ontwikkeld door de eigen afdeling Technology & Research en vervolgens geproduceerd in de eigen fabriek in Almere. HG International B.V. is een puur Nederlands bedrijf met eigen vestigingen in verschillende landen en telt meer dan 200 werknemers. Zowel het hoofdkantoor als de productie en het centrale magazijn bevinden zich op één locatie, in Almere. Vanaf daar worden 300 verschillende HG producten verzonden naar meer dan 45 landen. In Almere zijn ruim 150 medewerkers werkzaam. HG is een BRZO organisatie en hierbij is een belangrijke rol weggelegd voor de Manager QHSE. Vanwege vertrek van de huidige QHSE Manager, zijn wij voor HG op zoek naar een ambitieuze opvolger.

Functie

HG is actief in een zeer dynamische markt, hetgeen ook hoge eisen stelt aan de organisatie. Dagelijks wordt gewerkt aan de ontwikkeling en productie van een groot aantal verschillende producten. Veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit zijn eerste prioriteit bij HG, zowel in relatie tot de mensen als in relatie tot de dienstverlening. De manager QHSE heeft een cruciale rol om dit gedachtengoed in daden om te zetten en verder uit te bouwen.

Aan de hand van de HG strategie en van toepassing zijnde wet- en regelgeving zorgt u voor een adequaat QHSE meerjarenplan. Met dit als basis stelt u concrete jaarplannen op en bent u daarbij verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan binnen de gehele organisatie. U ondersteunt hierbij proactief de afdelingen bij het creëren van een klimaat, waarin de medewerkers zich voortdurend ontwikkelen op veiligheids-, milieu- en kwaliteitsbewustzijn.

Naast uw dagelijkse verantwoordelijkheden op het gebied van QHSE bent u als verandermanager ook de aanjager bij de verdere professionalisering van de QHSE organisatie. U ziet de mogelijkheden tot verbetering, initieert optimaliseringsplannen, doet voorstellen en ziet toe op een adequate implementatie. Alles in het kader van het QHSE toekomstbestendig maken conform de ambities van de organisatie, de veeleisende klant en veranderende wet- en regelgeving. Ook hierin inspireert u uw omgeving en weet u rekening te houden met de verschillende belangen en mogelijke weerstand die ontstaat jegens veranderingen.

Profiel

• Een voltooide opleiding op minimaal hbo niveau, aangevuld met een opleiding tot veiligheidskundige;

• Minimaal 7 jaar relevante werkervaring binnen een productie omgeving;

• Aantoonbare goede en recente kennis van BRZO systematiek;

• Ervaring in samenwerken met overheden;

• Ervaring als verandermanager;

• U bent een gedreven QHSE manager, ondernemend en gericht op optimaliseren. U heeft de juiste mix van empathie, organisatiesensitiviteit en urgentiebesef;

• U bent zeer project/procesmatig, stuurt op processen en u bent pragmatisch in de aanpak en uitvoering. Daarbij bent u goed in staat vanuit de verschillende abstractieniveaus de zaken te bezien;

• Verdere kenmerken van u zijn: stressbestendig, besluitvaardig, communicatief en resultaatgericht. U aarzelt niet de uitdaging aan te gaan.

• Goede beheersing van de Nederlandse taal.

IMG_0970
07_filling_TOTAAL[1]
JBB_5456
JBB_5445
5d91cc2e124e07469b1f8bb1_EvelineBecking
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Eveline Becking via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2023 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden