Open posities
B_GRENDiA-EU-Hero-01-md

Vervuld
Sales Director
Mitsubishi Forklift Trucks

25-10-2021 - Mitsubishi Forklift Trucks | Midden Nederland | Sales Director |

Logisnext Benelux

Logisnext Benelux is een lokale dochteronderneming, 100% eigendom van Mitsubishi Logisnext Europe (MLE). Het is een zelfstandig bedrijf verantwoordelijk voor de verkoop en service en heeft als doelstelling om haar leiderspositie als leverancier van oplossingen voor intern transport materieel en logistiek verder te verstevigen. Logisnext Netherlands biedt een compleet programma hef- en magazijntrucks van het merk Mitsubishi Forklift Trucks, alsmede AGV’s (Automatic Guided Vehicles), magazijnstellingen, vloerreinigingsmachines, trekkers en veiligheidsproducten.

Mitsubishi Logisnext is wereldwijd een toonaangevende leverancier van heftrucks, magazijntrucks, logistieke oplossingen en automatisering. Mitsubishi Logisnext is zoals eerder opgemerkt zelf verantwoordelijk voor het ontwerp , productie, distributie en heeft eigen service organisaties in de verschillende landen.

De functie

Als Sales Director Benelux word je eindverantwoordelijk voor het Benelux Sales Team. Het doel is de klanten maximaal te ontzorgen waar het gaat om het intern transportvraagstuk van deze klant. Daartoe verkoopt Logisnext Benelux onder andere (semi) geautomatiseerde systemen en standaard warehouse- en counter balance trucks, maar ook stellingen en veeg- en schrobmachines. Dit doen wij veelal in combinatie met advies op het gebied van procesoptimalisatie en magazijnindeling.

In deze rol is het van belang nauw samen te werken met de andere disciplines binnen Logisnext Benelux zoals supply chain, finance en service om gezamenlijk de verwachting van de klanten waar te maken of zelfs te overtreffen.

Deze functie kent naast het tactisch / operationeel aansturen van de salesafdeling een aantal belangrijke speerpunten, namelijk:

• Groei en retentie van de directe en indirecte business. Met andere woorden, het verder vergroten van het marktaandeel;

• Winstgevende groei van het gehele portfolio;

• Leiderschap vanuit de principes eigenaarschap, betrouwbaarheid en samenwerking;

• Verdere ontwikkeling van de proposities ‘logistic solutions’, verhuur, used equipment, safety trainingen en vegers en schrobbers. Daarnaast geografische expansie in met name België.

Het profiel

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met minimaal 10 jaar relevante werkervaring. Het liefst in een eindverantwoordelijke, leidinggevende, positie binnen een salesafdeling van een technisch, productie of logistiek concern. Je hebt bij voorkeur een afgeronde en relevante HBO+ of (technisch) wetenschappelijke opleiding of bezit ten minste een academisch werk- en denkniveau. Je bent gewend je te bewegen binnen de dynamiek die een groot en internationaal opererende organisatie met zich meebrengt. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring in het succesvol doen groeien van zowel omzet als marge. Je hebt een uitstekend gevoel voor verhoudingen en een goed stel werkende voelsprieten.

Lodiers-en-parnters-personeel-helen-schults
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Helen Schults via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2023 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden