Open posities

Vervuld - Sales Director
Pon Equipment

03-05-2021 - Pon Equipment | Almere | Sales Director |

Pon Equipment, die nu uit ca. 300 fte bestaat, heeft haar hoofdkantoor in Almere en 5 vestigingen verdeeld over het hele land in Beilen, Vuren, Moerdijk, Duiven en Valkenswaard. De omzet verkoop machines bedraagt ca. € 100.000.000,= en de gross profit daarvan ca. 5%. De klanten van Pon Equipment zijn zeer uiteenlopend, van grote concerns als Sita en Boskalis tot middelgrote (familie) bedrijven in het grondverzet als ook eenmanszaken. De afnemers van Pon Equipment hebben gemeenschappelijk dat ze aan de basis staan van het aanleggen van spoorwegen, waterwegen, aan bouw en infrastructuur, overslag, waste en recycling.

Als Sales Director bij Pon Equipment bent u eindverantwoordelijk voor de Nederlandse Sales teams van Caterpillar graafmachines, wielladers en Komptech recyclingmachines. Deze teams zorgen voorde verkoop van nieuwe en gebruikte machines, en Caterpillar Rentals.

Het is een sleutelpositie, waar eigen initiatief, eigenaarschap en ondernemerschap niet alleen gewenst zijn maar een voorwaarde zijn voor een succesvolle functievervulling. De markt is volop in ontwikkeling, hetgeen mogelijkheden biedt om de marktpositie en propositie verder uit te bouwen. Het bijbehorende verkoopproces kent vaak een lange doorlooptijd en heeft een hoge financiële waarde.

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met minimaal 10 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 5 jaar in een eindverantwoordelijke leidinggevende positie binnen een salesafdeling (> 10 fte). U heeft bij voorkeur een afgeronde (technisch)wetenschappelijke opleiding of bezit ten minste het academische werk- en denkniveau.U bent gewend zich te bewegen binnen de dynamiek die een groot familiebedrijf met zich meebrengt en heeft aantoonbare succesvolle ervaring in het doen groeien van zowel omzet als marge binnen de branche. Als u ervaring heeft binnen de bouw/grondverzet machines of agrarische sector geldt dat als een grote pré.

Deel deze actuele positie:
Lodiers-en-parnters-personeel-helen-schults
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Helen Schults via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Follow developments?
© 2022 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden