Open posities
323-2022-event-7-april-052

‘Bij ons moet je vol in de wind durven staan’

Kantoren, luchthavens, gezondheidscentra, hotels en tal van andere gebouwen. De innovatieve entreeoplossingen van Koninklijke Boon Edam worden overal toegepast. Boon Edam nam Lodiers & Partners in de arm voor de werving en selectie van een nieuwe Service Manager en een Finance Manager. “Lodiers & Partners neemt de tijd om de cultuur van het bedrijf te doorgronden. Dat is de sleutel om de juiste kandidaat voor de functie te vinden”, zegt Dirk Aldenzee, Managing Director van Boon Edam Nederland.

Wereldwijd marktleider

Koninklijke Boon Edam is wereldwijd marktleider op het gebied van entreeoplossingen, zoals tourniquet- en draaideuren, schuifdeuren en beveiligingsdeuren en -sluizen, doorloopsluizen en toegangspoortjes. Boon Edam heeft wereldwijd meer dan 1.400 werknemers in dienst en productiefaciliteiten in Nederland, de Verenigde Staten en China. Daarnaast heeft het bedrijf twintig internationale dochterondernemingen en exclusieve distributeurs in meer dan 50 andere landen.

Vol in de wind

“We lopen in de wereld voorop op het gebied van draaideuren en beveiligingsdeuren”, zegt Dirk Aldenzee, Managing Director van Boon Edam Nederland. “We hebben ruim 140 jaar ervaring en doen er alles aan om de beste te zijn en te blijven. Ons bedrijf kenmerkt zich door een aantal waarden. We zijn een familiebedrijf, resultaatgericht en een lerende organisatie.”

“Bij ons staan we met zijn allen vol in de wind. Daar bedoel ik mee dat we allemaal verantwoordelijk zijn voor het succes van ons bedrijf. Niemand is meer of minder dan de ander, we doen het met elkaar en helpen elkaar om beter te worden. Ik zeg vaak: als MT staan we in dienst van onze monteurs en verkopers. Zij zorgen er immers voor dat de omzet binnenkomt. Het is een cultuur waar je je als directielid in thuis moet voelen en dat is niet voor iedereen weggelegd.”

Inleven in de cultuur

In de zoektocht naar twee nieuwe MT-leden schakelde Boon Edam Nederland Lodiers & Partners in. “We zochten een partij die goed snapt wat je als bedrijf nodig hebt en zich inleeft in onze cultuur. Dat is een heel sterk punt van Lodiers & Partners. Alleen een uurtje praten met de directie is niet voldoende om een bedrijf te doorgronden; daar is meer voor nodig. Lodiers & Partners neemt de tijd om je te leren kennen en de cultuur te snappen. Om daar een goed beeld van te krijgen, hebben ze gesproken met mensen uit allerlei geledingen van ons bedrijf. Dat helpt enorm bij het vinden van de juiste kandidaat die echt past bij ons bedrijf.”

Ondernemers in loondienst

Lodiers & Partners heeft Boon Edam geholpen met het werven van een Service Manager en een Finance Manager. Naast inhoudelijke expertise, zoekt Boon Edam ook specifieke karaktereigenschappen. Aldenzee: “Mensen die intrinsiek gemotiveerd zijn om het verschil te maken. Eigenlijk ondernemers in loondienst. Ik vraag vaak: ‘Stel dat jij eigenaar zou zijn van het bedrijf, welke beslissing zou jij dan nemen?’ Dat helpt om dieper na te denken over een vraagstuk om zo tot een betere beslissing te komen.”

Lodiers-en-Partners-over-ons-beeld

Menselijke maat

Aldenzee vindt ook andere aspecten belangrijk. “In een werving en selectietraject vertegenwoordigt Lodiers & Partners je als bedrijf. Ze zijn in in feite een verlengstuk van ons bedrijf en ik vind het belangrijk dat daar op een goede manier invulling aan wordt gegeven. Als bijvoorbeeld een kandidaat wordt afgewezen, doen ze dat ook namens ons af en straalt dat ook op ons af. Daarom vinden we het van belang dat hier goed mee wordt omgegaan en dat dat op een nette, correcte wijze gebeurt. Lodiers & Partners snapt dat heel goed en heeft oog voor de menselijke maat.”

Ik wil graag een oriënterend gesprek en uitgebalanceerde begeleiding

Wij gaan graag met u in gesprek. Waarom? Omdat wij vanuit onze passie mensen bij elkaar willen brengen voor een duurzame, professionele relatie. Samen met u als opdrachtgever of kandidaat willen we grenzen verkennen.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden