Open posities
323-2022-website-nieuw-beeld-059

‘De procedure voor interim management gaat sneller en is net zo zorgvuldig als voor vaste posities’

“We zijn al jaren succesvol in het invullen van interim vraagstukken bij onze opdrachtgevers en om aan de steeds toenemende vraag te kunnen blijven voldoen, hebben we besloten hier meer focus aan te geven”, vertelt Ivonne Kramer. Ze begon in 2022 als consultant bij Lodiers & Partners en richt zich sinds kort volledig op interim management.

“Bij interim management staat goed en snel schakelen voorop. Interim kandidaten hebben relevante ervaring binnen een vakgebied of sector, waardoor ze direct kunnen inspringen voor opdrachten variërend van reorganisaties en integraties tot het optimaliseren en het neerzetten van een goede structuur binnen een organisatie. De procedures verlopen sneller dan bij vaste functies vanwege de urgente behoefte aan geschikte kandidaten.”

De kandidaten weten wat er van hen verwacht wordt

“Dankzij ons goed onderhouden netwerk van interim managers, met relevante profielen vanuit diverse disciplines, weten we snel wie bij welke opdracht past. Deze interim managers zijn goede teamspelers die flexibel zijn en in staat zijn snel organisaties te doorgronden, waardoor ze binnen afzienbare tijd successen kunnen boeken.”

Belangrijk voorwerk is al gedaan

“Doordat we continu aandacht besteden aan ons netwerk en erin blijven investeren, is het voor ons mogelijk om snel te kunnen schakelen. We betrekken onze opdrachtgevers aan de voorkant van het proces door duidelijk het vraagstuk boven water te krijgen en maken we afspraken over wat we van elkaar mogen verwachten”.

Oprechte betrokkenheid

“Ik ben enthousiast over mijn nieuwe rol bij Lodiers & Partners. Het opzetten van een nieuwe business unit binnen Lodiers & Partners zorgt niet alleen voor groei binnen de organisatie, maar zie ik ook als een kans om mijn talent verder in te kunnen zetten. Lodiers & Partners is een bijzonder prettige en warme organisatie om voor te werken. Alle collega's zijn erop gericht om elkaar elke dag een beetje beter te maken, met Robert Lodiers als drijvende kracht daarachter. Ik vind het vooral leuk om de juiste match te maken tussen een opdrachtgever en een kandidaat, waarbij oprechte betrokkenheid, openheid en eerlijkheid voor mij belangrijke kernwaarden zijn; kernwaarden die leiden tot waardevolle en duurzame relaties”.

Lees verder over Interim Management

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden