Open posities
323-2021--Kantoorbeeld-016

"Dit is een prachtig vak"

Lodiers-en-parnters-personeel-margreet-van-haasteren

Margreet van Haasteren, consultant

Margreet van Haasteren is ruim tien jaar in dienst bij Lodiers & Partners. Een duurzame relatie die haar wortels kent kort na de start van de organisatie. Natuurlijk is er veel veranderd in het vakgebied waarin Lodiers & Partners actief is, maar, zo stelt Margreet: "Wat blijft is de passie om mens en organisatie bij elkaar te brengen."

"Ons vak is de juiste mensen naar de juiste plek te krijgen. In de huidige, dynamische arbeidsmarkt vraagt dat steeds meer van alle betrokken partijen, wat echter niet altijd wordt erkend. Verdere globalisering en automatisering, duurzaamheid en schaarste, zijn enkele impactvolle ontwikkelingen te noemen. Het aantal stakeholders in ons proces en daarmee de verschillende en de soms uiteenlopende belangen, is daarbij toegenomen. Je zult met alle partijen continu in gesprek moeten zijn en blijven.

Begrijpen wat een ieders uitganspunt en belang is. Begrijpen wat de wens is en aanvoelen wat de werkelijke vraag behelst. Met als doel een duurzame relatie te realiseren, die zowel voor opdrachtgever als voor kandidaat leidt tot het gewenste resultaat. Het gaat bij ons niet alleen om de korte termijn, maar we kijken ook naar de stip op de horizon die onze opdrachtgever stelt en de kandidaat ambieert. We denken mee en dragen bij aan de oplossing voor nu en de lange termijn. Het feit dat we op deze manier te werk gaan, maakt in mijn ogen Lodiers & Partners succesvol en misschien wel uniek.

Met onze passie, drive en respect voor alle partijen, brengen wij de juiste persoon naar de juiste plaats. Het gaat om interesse in mensen en door meerwaarde te bieden, voorzien in de behoefte van zowel de kandidaat als de organisatie. Dat maakt ons vakgebied mooi en iets om trots op te zijn. Voor mij was dat reden om te gaan werken voor Lodiers & Partners en evenzogoed is dat ook de reden om er na ruim tien jaar nog steeds enthousiast over te zijn."

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden