Open posities
Lodiers_Mirjam_Marieke_Header

Even voorstellen: onze nieuwe Consultants

Mirjam Jager en Marieke Oosting versterken het team van Lodiers & Partners. Zij hebben allebei ruime ervaring in executive search en zijn per 1 april bij ons begonnen als Consultant. Tijd voor een kennismaking.

Wat gaan jullie doen bij Lodiers & Partners?

Mirjam Jager: “Ik focus me als Consultant op de Energiebranche: een sector in beweging en ontwikkeling. De energietransitie is een actueel onderwerp met grote maatschappelijke impact en waar veel stakeholders bij betrokken zijn. Daar een bijdrage aan leveren spreekt mij heel erg aan.”

Marieke Oosting: “Ik ga me als Consultant voornamelijk richten op Handel & Logistiek. Een breed, dynamisch en divers werkveld, met zowel nationale als internationale spelers.”

Wat willen jullie bereiken?

Mirjam Jager: “Ik wil vanuit mijn rol bijdragen aan de verdere groei van Lodiers & Partners en het matchen van opdrachtgevers en kandidaten in de energiebranche. Tijdens de oriënterende gesprekken heb ik een goed gevoel en beeld gekregen van de open, transparante, prettige en positieve werkcultuur en de mogelijkheden die er zijn. Ik krijg de ruimte en het vertrouwen om zelf verantwoordelijkheid te nemen en mezelf verder te ontwikkelen.”

Marieke Oosting: “Meebouwen aan de toekomst van organisaties en kandidaten: daar wil ik graag een bijdrage aan leveren. Het leuke aan het werk als Consultant is dat je met verschillende opdrachtgevers te maken krijgt met ieder een eigen cultuur en strategie. Hoe maak ik als betrokken Consultant de vertaling naar de best passende mensen? Maar ook: hoe kan ik een kandidaat die ergens niet meer goed op zijn of haar plek zit een duwtje in de goede richting geven? Ik word enthousiast van het contact met mensen en het verder ontwikkelen van organisaties en hun toekomstige medewerkers. De juiste match maken tussen de opdrachtgever en kandidaat: dat is mijn drive.”

Waar hopen jullie over een jaar te staan?

Mirjam Jager: “De eerste periode zal vooral in het teken staan van mezelf inhoudelijk verdiepen in de energiebranche, kennismaken, contacten leggen en mijn netwerk uitbreiden. Ik kijk heel erg uit naar het relatie-evenement op 18 april: een uitgelezen kans om relaties te leren kennen. Voor de lange termijn wil ik graag meehelpen aan de groei van Lodiers & Partners om de positie als sterke partij in executive search verder te verstevigen.”

Marieke Oosting: “De komende tijd ga ik me verdiepen in organisaties die actief zijn in de handel en logistiek, contacten leggen en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Over een jaar hoop ik mijn netwerk zo te hebben uitgebreid dat we nieuwe opdrachtgevers aan Lodiers & Partners hebben weten te binden. Ik kijk er naar uit om samen te werken en te sparren met collega’s. Je voelt hier de energie om met elkaar de organisatie verder te laten groeien en daar wil ik graag onderdeel van zijn.”

Maak nader kennis met Mirjam Jager en Marieke Oosting.

Wilt u graag een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek?

Neem contact op met Mirjam of Marieke

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden