Open posities
20240201-Lodiers&Partners_Guido-Klaassen-by-Etienne-Oldeman-Photography-3Wonbew

‘25 jaar ervaring in werving en selectie’

“Aan de Radboud Universiteit in Nijmegen studeerde ik Arbeids- & Organisatiepsychologie en inmiddels heb ik ruim 25 jaar werving en selectie ervaring opgebouwd. Zo haal ik veel voldoening uit mijn werk, wanneer ik resultaten boek middels het aangaan van hechte en langdurige relaties.”

24/7

Guido’s focus zal liggen op de procesindustrie. Verpakkingen bijvoorbeeld, maar ook farmaceutische bedrijven of de petrochemische sector, waarbij veelal sprake is van volcontinue processen, 24/7. Wij richten ons op kandidaten voor senior management-, directie- en C-level niveau.

Capabele, betrouwbare en gemotiveerde kandidaten vinden

“Wat ik wil bereiken, is dat onze opdrachtgevers tevreden zijn over de hoogwaardige dienstverlening die wij leveren. En dat ik als begeleider van het hele proces, van intake tot plaatsing, van betekenis ben. Onze werkwijze is erop gericht om capabele, betrouwbare en gemotiveerde kandidaten te vinden om uiteindelijk te komen tot de perfecte match.”

Open en heldere communicatie

De geschikte kandidaat vinden, luistert heel nauw, legt Guido uit. “Het hangt af van verschillende factoren; zo is de intake cruciaal. Een goede start van het proces is belangrijk, je wilt inzicht krijgen in de werkomgeving bij de opdrachtgever. Dan start je het search proces naar passende kandidaten en zet je alles op alles om het karakter te doorgronden. En dan is ook de intrinsieke motivatie belangrijk: sluit deze kandidaat echt aan bij de klant? De kandidaat kan van mij een onbevooroordeelde blik verwachten, met heldere en open communicatie en zorgvuldige feedback. Dat begeleiden van het hele proces, van intake tot plaatsing, dat is wat ik het liefste doe.”

20240201-Lodiers&Partners_Guido-Klaassen-by-Etienne-Oldeman-Photography-12Web
Bent u op zoek naar de juiste persoon voor een vacante positie in uw bedrijf? Of bent u op zoek naar een uitdagende baan in de sector Verpakkingsindustrie?

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden