Open posities
Lodiers-en-Partners-Mitsubishi-3

'De perfect fit’

Elk warehouse is een wereld op zich. Logisnext Benelux is specialist op het gebied van interne logistiek en warehouse oplossingen. Lodiers & Partners heeft een nieuwe Commercial Director geworven voor Logisnext Benelux.

“Vanwege een aantal trends, zoals verdere digitalisering en een toenemende vraag naar intralogistieke oplossingen, wordt een consultative sales approach steeds belangrijker. Wij zochten een Commercial Director die dat in zich heeft en eigenlijk hier al ervaring mee heeft. De kandidaat die Lodiers heeft voorgedragen is in de praktijk de perfect fit.”

Lodiers-en-Partners-Mitsubishi-1

Wat doet Logisnext Benelux?

Logisnext Benelux levert intralogistieke oplossingen voor onder andere warehouses. Logisnext Benelux is gespecialiseerd in de inrichting van deze warehouses, analyseert hoe werkprocessen hier beter en efficiënter kunnen en levert hef- en magazijntrucks van het merk Mitsubishi Forklift Trucks. Zowel elektrisch als verbranding. Om projecten turn-key te kunnen opleveren, voorziet het bedrijf ook in veeg- en schrobmachines, stellingen en veiligheidstrainingen. Daarnaast geeft het advies over energievoorzieningen en kan men helpen met de financiering.

Lodiers-en-Partners-Mitsubishi-4

Complete inrichting van een warehouse

In de wereld waarin Logisnext Benelux opereert gebeurt veel, vertelt Martijn Huuskes, Managing Director van Logisnext Benelux. “Twee belangrijke thema’s zijn de elektrificering van material handling equipment en automatisering van logistieke processen in warehouses. Dat is behoorlijk kennisintensief en daarom vragen klanten steeds vaker om een totaaloplossing. Die bieden wij. Wij hebben alle expertise in huis om het volledige projectmanagement te kunnen doen. Van advies over de inrichting van een magazijn tot de levering van stellingen en het equipment. Ons doel: een zo’n efficiënt mogelijke operatie tegen de laagst mogelijke kosten. Wij bedienen verschillende marktsegmenten zoals food & pharma, de verpakkingsindustrie en retail. Ook voor zwaardere industriële- en productieomgevingen hebben we goede oplossingen in huis.”

Processen snappen en doorgronden

“Wij willen klanten maximaal ontzorgen. Om deze oplossing te kunnen bieden, moet je de business en processen van de klant goed snappen en kunnen doorgronden. In de markt waarin wij actief zijn, is een consultative sales approach daarom steeds belangrijker. Wij zochten een Commercial Director die dat in zich heeft en daarvoor hebben we Lodiers & Partners ingeschakeld.”

Praktisch, pragmatisch en no-nonsens

Naast een kandidaat die inhoudelijk geschikt is voor de functie, moet hij of zij uiteraard ook matchen met de bedrijfscultuur. Huuskes: “Praktisch, pragmatisch, no-nonsens, laagdrempelig: dat zijn waarden die ons kenmerken. Ook hebben we lange termijn relaties met onze klanten en partners in de keten. We zochten een kandidaat die enerzijds de sales-drive heeft om kansen te benutten om ons verder te laten groeien, maar óók een persoon is die oog heeft voor bestaande relaties en deze koestert.”

Lodiers-en-Partners-Mitsubishi-5

Duidelijk proces en professioneel

“Toen we het traject ingingen, zijn we met Robert Lodiers en Helen Schults (consultant) om tafel gegaan. De werkwijze van Lodiers & Partners kenmerkt zich door een duidelijk proces en professionaliteit. Ze snappen wat de dilemma’s zijn, denken met je mee en geven advies. Niet alleen over het proces: het is fijn om ook inhoudelijk te kunnen sparren met Robert en Helen. Bovendien heeft Lodiers & Partners een goed netwerk. Alle kandidaten die werden voorgedragen, voldeden aan het profiel. Uiteindelijk heeft het traject ertoe geleid dat we de positie hebben kunnen invullen met een geschikte kandidaat. Dat blijkt ook: in de praktijk is de kandidaat die het is geworden de perfect fit.”

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2023 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden