Open posities
Lodiers-en-partners-executive-search-uitnodiging

Lodiers & Partners en Lumina Learning

Zoals u van Lodiers & Partners gewend bent realiseren wij bij het bemiddelen van kandidaten voor management- en directiefuncties duurzame relaties. Aandacht voor zowel opdrachtgever als kandidaat is daarbij de sleutel tot succes. Om deze visie nog duurzamer vorm te geven is Lodiers & Partners vanaf januari 2022 samen gaan werken met Lumina Learning.

Bij zowel Lumina Learning als Lodiers & Partners geloven we dat gedegen en onderbouwde zelfreflectie mensen helpt om vanuit authentiek gedrag beter aan te sluiten bij hun omgeving en daarmee sterke persoonlijke en zakelijke relaties op te bouwen. In het bemiddelen van kandidaten voor management- en directieposities vertaalt zich dat in het maken van de juiste match.

Logo-met-splash-990x600
Lodiers-en-partners-interim-management-adequaat-en-snel

Humanistische en inclusieve psychometrie

Lumina creëert een humanistische en inclusieve psychometrie die de volledige diepte en potentie van de dynamiek in de persoonlijkheid van mensen onthult. Daarmee worden types, labels of hokjes-denken vermeden. De volgende generatie leerinstrumenten van Lumina helpen ons de juiste mensen te selecteren en voor te dragen, hun persoonlijke groei te versnellen en uw organisatie verder te helpen.

Advies over het gewenste competentieprofiel

Lodiers & Partners gebruikt deze instrumenten vanaf nu als aanvulling op ons persoonlijke en gedegen selectieproces. Dat begint al bij de intake bij de opdrachtgever waarin we met verschillende stakeholders in gesprek gaan over het bedrijf, de functie en het gewenste profiel van de kandidaat. We bevragen bij onze opdrachtgever onder andere welke competenties en voorkeursgedragingen het beste passen bij de functie en de lange termijn doelstellingen. Ook geven we, onder andere met hulp van de Lumina instrumenten, advies over het gewenste competentieprofiel.

Met de kandidaat bespreken we in een persoonlijk gesprek de uitkomst van de Lumina vragenlijst om zodoende samen een nog beter beeld te krijgen van voorkeursgedrag en competenties. Dit in combinatie met het in kaart brengen van drijfveren, het bespreken van het CV en de ambitie van de kandidaat zorgt voor een duidelijk persoonlijk profiel.

Waardevolle aanvulling

Hiermee is Lumina Learning een waardevolle aanvulling op onze werkwijze die zich laat kenmerken door oprechte betrokkenheid, zorgvuldigheid en daadkrachtig handelen. Hierin ligt de kern van ons succes in langdurige samenwerkingen met opdrachtgevers en kandidaten en daarmee het realiseren van duurzame verbindingen tussen opdrachtgever en kandidaat.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden