Open posities
Lodiers-en-partners-Leaseweb-Henk-Witke-2

"Lodiers en Partners onderscheidt zich door de mensgerichte aanpak"

Lodiers-en-partners-Leaseweb-Henk-Witke-3

Henk Witke - Chief operating officer bij Leaseweb

Henk Witke is sinds december Chief Operating Officer bij Leaseweb, een toonaangevend wereldwijd aanbieder van betrouwbare hosting- en clouddiensten. Lodiers & Partners verzorgde het werving- en selectieproces voor deze functie. Hoe heeft Henk Witke het proces ervaren? “Het hele traject had ik het gevoel dat ze naast me stonden."

“Als Chief Operating Officer ben ik bij Leaseweb Global verantwoordelijk voor alle operationele processen, service management en projectmanagement. Via Linkedin zag ik vorig jaar de vacature voor deze positie en heb ik gereageerd. Snel daarna werd ik gebeld door Helen Schults van Lodiers & Partners (Manager Operations & Consultant). Zij legde me uit wat de functie inhield en stelde een aantal checkvragen. Vervolgens heb ik een persoonlijkheidsvragenlijst ingevuld en een week later ben ik uitgenodigd voor een face-to-face meeting met Helen.”

Hoe steek je als mens in elkaar?

“Het eerste gesprek bij Lodiers & Partners was klasse en heel erg mensgericht. De ontvangst was zeer hartelijk. Het eerste gedeelte van het gesprek hebben we gesproken over wie ik ben als persoon. Ook hebben we de resultaten van de persoonlijkheidsvragenlijst doorgenomen.”

Pas je als persoon bij de functie?

“In het begin vroeg ik me af waarom ik zo vroeg in het traject een vragenlijst moest invullen. Dat was nog vóór het eerste face-to-face gesprek met Helen. Later begreep ik waarom. Zo ontstaat er direct een beeld of je als persoon past bij de verwachtingen voor deze functie. Voor mijn gevoel lag er meer focus op de persoonlijke- en de skills match dan op mijn CV en historie. Leaseweb heeft namelijk goed nagedacht over welk type persoon, qua skillset en persoonlijkheid, zij in deze rol willen hebben. Dat gaf mij later in het proces, toen ik op gesprek ging bij Leaseweb, het vertrouwen dat mijn profiel inhoudelijk en karakterologisch matcht met de functie.”

Lodiers-en-partners-Leaseweb-Henk-Witke-1

Grote betrokkenheid

“Mensgericht en meedenkend: zo zou ik deze bemiddeling omschrijven. Zo dacht Helen mee hoe mijn ervaring en competenties aansluiten op de vraag van Leaseweb. Ook toen ik op gesprek ging bij Leaseweb, was de betrokkenheid vanuit Lodiers & Partners zeer groot. ‘s Ochtends belde Helen op om succes te wensen en na afloop belde ze weer om te horen hoe het was gegaan. Ze gaf me het gevoel dat ze het hele traject naast me stond. In mijn loopbaan heb ik meer ervaring met headhunters opgedaan en op basis daarvan kan ik zeggen dat Lodiers & Partners zich onderscheidt door de mensgerichte aanpak.”

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden