Open posities
Lodiers-en-partners-kandidaten

Verdere ontwikkeling Lodiers & Partners!

Lodiers-en-parnters-personeel-helen-schults

Helen Schults

Helen Schults benoemd tot Operations Manager

Lodiers & Partners timmert hard aan de weg om de groeiambitie verder te realiseren en ter ondersteuning hiervan wordt Helen Schults benoemd tot Operations Manager. Zij zal vanaf 1 september 2021, naast haar functie als Consultant, vanuit deze nieuwe rol haar bijdrage leveren aan de groei van de organisatie. Helen is al ruim zes jaar werkzaam bij Lodiers & Partners.

Helen Schults: "Het is een nieuwe stap in de ontwikkeling van Lodiers & Partners. Samen met Robert Lodiers en ondersteund door het office- en researchteam, zal ik een rol vervullen in het professionaliseren en optimaliseren van met name de interne organisatie. Verder bouwen aan het succes van onze organisatie. Voor ons is dit het bemiddelen van kandidaten en het gericht aangaan van duurzame relaties.

De mens vormt de rode draad. Het is hierbij van cruciaal belang dat ook de interne organisatie optimaal functioneert, dat vormt mede de basis van een goede dienstverlening. Met een efficiënte werkwijze, goede begeleiding en met ondersteuning van IT en selectie-methodieken, zetten wij onze eigen collega’s in hun kracht. En daarmee onze opdrachtgevers en kandidaten. En daar gaat het om!"

Lodiers-en-partners-executive-search

Margreet van Haasteren 10 jaar in dienst

Op 1 september viert Margreet haar tienjarig dienstverband als Consultant bij Lodiers & Partners. Zij is vanaf het prille begin werkzaam bij de organisatie en zeker van zins nog lang haar bijdrage te blijven leveren aan de verdere groei. Een goed voorbeeld van een langdurende, plezierige en duurzame relatie.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden