Open posities
2021-04-29 12_01_02-Foto silo en vrachtwagen klein

Vervuld - Algemeen Directeur
Megamix Randstad B.V.

29-04-2021 - Megamix Randstad B.V. | Amsterdam, Gouda en Assen | Algemeen Directeur |

Onze opdrachtgever, MegaMix Randstad B.V. in Gouda levert voor elke steen de juiste mortel. Ze is onderdeel van de landelijke MegaMix coöperatie met 12 participerende actieve ondernemers. Deze ondernemersgeest is in alle geledingen terug te vinden. Van chauffeur tot directeur. Van silovuller tot administrateur. Dit uit zich in een klantgerichte houding, oog voor de wensen uit de markt en een dynamische bedrijfsvoering. MegaMix blijft hierdoor voortdurend in beweging! MegaMix Randstad B.V. heeft als enige Nederlandse mortelleverancier zowel 1-kamersilo’s als het duurzame 2-kamersysteem. Deze laatste is goed voor 60% CO2-reductie per ton. MegaMix Randstad B.V. is een joint venture van Dyckerhoff Basal en De Goudse Betonmortel Centrale (GBC).

De Positie

Als Algemeen Directeur rapporteert u aan de twee Commissarissen die de Goudse Betonmortel Centrale en Dyckerhoff Basal vertegenwoordigen in de Joint Venture. U stuurt zowel de locatie in Gouda (met 9 medewerkers) als de Megamix locatie in Assen (met 3 medewerkers) aan. Uw rayon bestaat daarmee uit Groot Amsterdam, Gouda en Assen.‍

Als Algemeen Directeur bent u strategische, commercieel, financieel en operationeel eindverantwoordelijk voor Megamix Randstad B.V. Hierbij zijn er een drietal belangrijke speerpunten, namelijk:

  • Op basis van de verder te ontwikkelen groeistrategie sturen op versterking van marktaandeel, omzet en rendement;

  • Het aansturen van de dagelijkse operatie met oog voor de mensen en installaties;

  • Het versterken van de samenwerking binnen de coöperatie om landelijke kansen samen op te pakken en succesvol te zijn als landelijk Megamix merk.

Verantwoordelijkheden

Als Algemeen Directeur heeft u, vanuit uw commerciële expertise, gevoel voor de markt én bent u met uw technische know how een goede gesprekspartner voor uw klanten en prospects. U bent het gezicht van de organisatie!

U bent hands-on en steekt operationeel de handen uit de mouwen als dat nodig is. Hierbij kunt u denken aan het succesvol laten lopen van de planning en de interne processen. U geeft leiding aan een team dat bestaat uit een Accountmanager, een Technoloog, twee Planners, een Officemanager en twee operators. Daarnaast stuurt u twee Operators aan op de centrale in Assen. Naast de aansturing van uw team bent u verantwoordelijk voor zowel inkoop als verkoop en alle stakeholderrelaties. Wat betreft de Financiële verslaglegging wordt u ondersteund door een Controller vanuit de Goudse Betonmortel Centrale. Tot slot bent u als Algemeen Directeur ook de voorzitter tijdens de aandeelhoudersvergaderingen.

De positie van Algemeen Directeur bij Megamix Randstad B.V. is een hele mooie vervolgstap als u nu Commercieel Manager of Commercieel Directeur bent bij een technisch bedrijf en een eindverantwoordelijke functie ambieert. Samen met uw team bouwt u aan een succesvolle toekomst van Megamix!

Profiel

Voor de positie van Algemeen Directeur herkent u zich in onderstaand profiel:

  • U beschikt minimaal over een HBO diploma, bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde;
  • Daarnaast beschikt u over 5 jaar ervaring in een commerciële management functie binnen een technische omgeving;
  • Als persoon bent u gedreven en standvastig in het bereiken van uw doelen;
  • Daarnaast beschikt u over natuurlijk leiderschap en weet mensen te motiveren en overtuigen;
  • U bent analytisch sterk en u weet de juiste vragen te stellen. Bovendien kunt u goed luisteren;
  • Ook bent u sociaal vaardig en weet u zich goed staande te houden binnen een coöperatie met verschillende belangen;
  • Tot slot bent u een verbinder en weet u mensen enthousiast te maken voor nieuwe ideeën.
Lodiers-en-parnters-personeel-jeroen-hoekstra
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Jeroen Hoekstra via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2023 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden