Open posities
Lodiers-Foto-pand-2013

Vervuld
Algemeen Directeur
Alligator Plastics BV

24-01-2023 - Alligator Plastics BV | EINDHOVEN | Algemeen Directeur |

Onze opdrachtgever Alligator Plastics is een internationale, innovatieve spuitgietfabrikant. Het bedrijf telt zo’n 130 medewerkers en heeft 2 productielocaties, in Son en Breugel en Eindhoven, waar 24/7 hoogwaardige kunststofproducten worden geproduceerd. 
Als echte ontwikkelpartner is Alligator Plastics in staat een technisch complex vraagstuk van haar klanten om te zetten tot een oplossing wat resulteert in een innovatief en hoogwaardig kunststofproduct, van idee tot en met executie. De klanten van Alligator Plastics zijn actief in uiteenlopende markten zoals food, automotive, bouw, techniek en opkomende markten zoals new energy. Naast het innovatieve en dynamische karakter is Alligator Plastics een echte mensenorganisatie met zeer betrokken en loyale medewerkers waar sfeer en cultuur een belangrijke pijler zijn onder het succes. 


De functie
Als Algemeen Directeur bent u verantwoordelijk voor het verder optimaliseren en uitbouwen van de onderneming op zodanige wijze dat er continu wordt voldaan aan de klantverwachtingen op het gebied van kwaliteit, levertijd en prijs. Dit alles gepaard gaande met een scherp oog voor een duidelijke visie, de mensen in de organisatie, de markt en innovatie. U wordt verantwoordelijk voor de organisatie in al haar facetten; 
operationeel, commercieel en financieel. U geeft leiding aan het MT wat bestaat uit een Technisch Directeur, HR Manager en Finance Manager. U stuurt zelf de afdeling New Business (3 personen sales en 4 personen ontwikkeling) en ICT (1 persoon) aan. U rapporteert rechtstreeks aan de DGA die in de eerste helft van 2023 naar de achtergrond zal treden. U bepaalt in samenspraak met de DGA de visie en het daaraan gekoppelde strategische bedrijfsbeleid naar de toekomst toe. Deze vertaalt u samen met uw managementteam naar concrete acties t.a.v. afdelingsbeleid, afdelingsdoelen en processen ten einde het bedrijfsresultaat verder te verbeteren. 

De Algemeen Directeur die wij zoeken is een mensenmens die staat voor zijn organisatie, die de belangen van de organisatie behartigt bij interne aangelegenheden, maar ook iemand die de organisatie naar buiten toe kan vertegenwoordigen. U bent een ondernemend, positief en energiek ingesteld persoon bij wie het glas altijd halfvol is. U bent een zichtbaar en toegankelijk persoon met een luisterend oor en oprechte interesse in de ander en u weet wat er speelt. Mensen kunnen van u op aan: u zegt wat u doet en u doet wat u zegt en straalt rust uit in hectische situaties. 

Het profiel  

  • Een afgeronde hbo/wo opleiding in een technische of bedrijfskundige richting;  
  • u heeft minimaal 10 jaar relevante werkervaring in een productieomgeving, waarvan minstens 5 jaar in een leidinggevende rol. Kennis van de kunststof spuitgietbranche is een pré;  
  • u heeft een sterk strategisch inzicht en bent in staat om zowel operationele als commerciële strategieën te vertalen naar actieplannen tot en met de executie;  
  • u straalt vertrouwen uit en u bent mens- en resultaatgericht. Maar bovenal bent u nuchter, iemand die van aanpakken weet en midden tussen uw mensen staat;
  • u beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden: van productievloer tot directie. Daarnaast beschikt u over een flexibele, oplossingsgerichte werkstijl en u bent gefocust op duurzame klantrelaties:
  • overige competenties van u zijn: ondernemend, energiek, positief, empathisch, integer, gestructureerd en doelgericht; 
  • u heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 


Procedure  
Heeft u interesse of heeft u vragen? Neem dan contact op met Maurice Oomens via oomens@lodiersenpartners.nl of 06-23907446.  
 

Lodiers-en-partners-personeel-maurice-oomens
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Maurice Oomens via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2023 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden