Open posities
Bruil 1

Vervuld
Business Unit Directeur
Bruil

08-09-2021 - Bruil | Ede | Business Unit Directeur |

Onze opdrachtgever, Bruil, is een innovatieve en ervaren producent en leverancier van betonmortel, droge mortel en (architectonisch) prefab beton voor woningbouw- en utiliteitsbouwprojecten. Daarnaast zijn ze met het merk Coba succesvol als leverancier in de afbouwmarkt. Tot slot is Bruil ook een ontwikkelende bouwer waarmee ze vorm geeft aan nieuwe bouwconcepten, die ze in de praktijk toetsen en vervolmaken. Bruil is al 115 jaar een familiebedrijf en ze zijn trots op hun onafhankelijkheid waar inmiddels de vierde generatie aan het roer staat. Inmiddels werken er ongeveer 300 betrokken medewerkers en heeft Bruil een flexibele schil van ongeveer 100 medewerkers.

Vernieuwend en verantwoord bouwen is voor Bruil een vanzelfsprekendheid. Zo werken ze al enkele jaren aan het revolutionaire 3D printen van beton. Deze en andere innovaties vinden hun oorsprong in hun missie om in 2025 voorop te lopen als het gaat om digitalisering én het realiseren van een forse reductie van primair grondstoffenverbruik.

De business Unit Bruil Betonmortel (transportbeton) is producent en leverancier van hoogwaardige en gecertificeerde betonmortels voor kleine en grote bouwprojecten. Bruil heeft met zes betoncentrales een dekking over Midden-Nederland. De zes betoncentrales staan in: Woerdense Verlaat, Veenendaal, Geertruidenberg, Deventer, Lochem en Wageningen.

De positie

Als Directeur Betonmortel maakt u deel uit van het Directieteam van Bruil. Dit team bestaat uit de Directeur Droge Mortel/Coba, Directeur Prefab, Adjunct Directeur Prefab en een stafvertegenwoordiging vanuit Finance, HR, Kwaliteit en Inkoop, Digitalisering en Strategie en Marketing. U rapporteert u aan de Holding Directeur. Het MT van Betonmortel bestaat uit twee Productiemanagers, een Commercieel Manager en een Kwaliteitsmanager waaraan u leiding geeft. Daarnaast wordt u financieel ondersteunt door een Controller. Uw standplaats is Ede, maar u bent natuurlijk regelmatig op de Betoncentrales te vinden!

Als Directeur Betonmortel bent u commercieel, financieel en operationeel verantwoordelijk voor het bedrijfsresultaat van Bruil Betonmortel. Naast de dagelijkse leiding en aansturing van het bedrijf zijn er op dit moment een drietal pijlers waar u zich concreet voor in gaat zetten:

  1. (Proces)optimalisatie
  2. Changemanagement
  3. Mens en Cultuur (mensen maken het verschil!)

Dit doet u een concurrerende vechtersmarkt, waarbij verbetering van de marge van de businessline transportbeton met name is te realiseren door efficiency verbetering. Optimalisatie en structurering van de interne processen en werkwijzen vragen hierbij bijzondere aandacht.

Functie-eisen

Voor de positie van Directeur Betonmortel herkent u zich in onderstaand profiel:

• U beschikt minimaal over een Hbo-diploma;

• Daarnaast heeft u minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring op MT of Directieniveau binnen een technische en/of logistieke omgeving;

• Ervaring binnen de bouw of bouwgrondstoffen (toelevering) is een pré;

• Daarnaast heeft u aantoonbare ervaring met verbeterprogramma’s zoals LEAN en Continuous improvement;

• Als persoon bent u een verbinder en weet u mensen enthousiast te maken voor nieuwe ideeën;

• U kunt goed luisteren en heeft oog voor de mens;

• Verder bent u in staat om strategisch (vooruit) te denken, staat u open voor verandering om het beter te maken én kunt u de mensen hier vervolgens in mee krijgen;

• U beschikt over natuurlijk leiderschap waarmee u mensen in beweging krijgt en motiveert;

• U staat open voor ideeën van anderen en u heeft samenwerking hoog in het vaandel staan;

• Tot slot bent u gedreven en standvastig in het bereiken van uw doelen.

Bruil 1
Bruil 2
2015nov.02-105443 - Bruil - Sander Hendriks-2 (33)
Lodiers-en-partners-personeel-maurice-oomens
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Maurice Oomens via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2023 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden