Open posities
Aangepast.png

Vervuld
Customer Succes Manager
Toyota Material Handling Nederland

20-12-2021 - Toyota Material Handling Nederland | Ede | Customer Succes Manager |

Onze opdrachtgever Toyota Material Handling Nederland is de Nederlandse tak van Toyota Material Handling Europa (TMHE) en maakt deel uit van Toyota Industrial Corporation (TICO), wereldleider op het gebied van intern transport met circa 66.000 medewerkers waarvan 11.600 in Europa en een jaaromzet van € 17,1 biljoen. Toyota Material Handling Nederland heeft haar vestiging in Ede (Gld), waar tevens een grote, moderne showroom is gevestigd en telt circa 420 medewerkers. Met de topmerken Toyota voor vorkheftrucks en BT voor magazijntrucks is de organisatie marktleider in Nederland en vervult ze een voortrekkersrol op het gebied van intern transport.

De Functie

In deze dynamische functie ben je erop gericht de klant succesvol te maken via de Toyota Material Handling dienstverlening. Je bent eindverantwoordelijk voor de klanttevredenheid en hiermee het genereren van (nieuwe) omzet. Je richt je op zowel verkoop van units als het leveren van service. Daarnaast zul je een bijdrage leveren in de groei van aanverwante diensten en producten zoals automatisering en consultancy. Als Customer Success Manager (key account) ben je volledig verantwoordelijk voor jouw eigen accounts met als doelstelling een optimaal resultaat qua dienstverlening, marge en omzet. Hiertoe geef je sturing aan Key Accountteams en bepaal je de strategie over het te voeren beleid ten aanzien van de specifieke accounts. Service (after sales) speelt hierin ook een belangrijke rol en creëer je waar mogelijk upsell en cross-sell opportunity’s. Je hebt beslissingsbevoegdheid ten aanzien van de verkoopprijzen, promotieactiviteiten en specifieke klantcondities binnen de daartoe gestelde grenzen/doelstellingen en in overleg met de Market Operations Manager.

Profiel

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie beschik je over een afgeronde technische opleiding op hbo niveau en heb je minimaal 10 jaar relevante werkervaring in bij voorkeur de kapitaalgoederenbranche en/of de logistiek. Je hebt goede kennis van logistieke dienstverlening en TCO. Je hebt ervaring met lange verkooptrajecten middels tenders en je weet key accountteams te motiveren en te begeleiden. Netwerken en relaties opbouwen is jouw tweede natuur, waarbij je oog hebt voor zowel de lange als de korte termijndoelstellingen. Je vindt het belangrijk te ‘integreren’ in het primaire proces van de klant en doet er alles aan met alle geledingen binnen de klantorganisatie contact te hebben.

Lodiers-en-parnters-personeel-margreet-van-haasteren
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Margreet van Haasteren via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden