Open posities
2

Vervuld
Directeur De Leeuw Installatietechniek
VDK Groep

30-06-2023 - VDK Groep | Boven-Leeuwen | Directeur De Leeuw Installatietechniek |

Sinds 2022 maakt De Leeuw installatietechniek onderdeel uit van de VDK Groep. De Leeuw Installatietechniek is in 1988 als eenmanszaak gestart en doorgegroeid tot het bedrijf wat het nu is: financieel gezond, succesvol, betrouwbaar, servicegericht en met name regionaal werkzaam voor Woningbouwcorporaties en Particulieren. Het bedrijf is gevestigd in Boven-Leeuwen en kent een hecht team van 30 betrokken en loyale medewerkers. 

De functie
Als Directeur ben je verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit en het goede rendement van de projecten die binnen het bedrijf worden uitgevoerd. Je zorgt voor goede afstemming met de opdrachtgevers en begeleidt de projectleiders en uitvoerders die direct bij de projecten betrokken zijn. Je bent verantwoordelijk voor de acquisitie van projecten en werkt daarbij nauw samen met de VDK Groep en de Regio Directeur Zuid.  Je bent verantwoordelijk voor het maken van prognoses op middellange en lange termijn en een adequate periodieke rapportage. Je bent als Directeur de verbindende schakel tussen het bedrijf, de VDK Groep en de collega-bedrijven binnen de Groep.  

Deze functie heeft een aantal specifieke aandachtspunten: 

  • de belangrijke opdracht om het bedrijf de komende jaren een gezonde en duurzame groei te laten doormaken;
  • anticiperen op technische ontwikkelingen en eisen die in het kader van duurzaamheid worden gesteld;
  • opleiden, binden en boeien van medewerkers in een krappe arbeidsmarkt;
  • implementeren van stuurinformatie.

De Directeur van De Leeuw Installatietechniek rapporteert aan de Regio Directeur Zuid van de VDK Groep en geeft direct leiding aan een hecht team van 30 medewerkers, waaronder installateurs die bij de klant werkzaam zijn, projectleiders, werkvoorbereiders en meer ondersteunende functies (Finance, Customer Service, Inkoop). De Directeur werkt vanuit de locatie in Boven-Leeuwen.

Het profiel
Wij zoeken een ondernemende Directeur die situationeel leidinggeeft en mensen inspireert en enthousiasmeert om de gestelde doelen te behalen. Iemand die voorbeeldgedrag laat zien, een no-nonsense mentaliteit en tegelijkertijd voldoende analytische vermogen heeft en planmatig werkt zodat verdere ontwikkeling van de organisatie gerealiseerd wordt. Die gevoel heeft voor tempo en draagvlak en in staat is te reflecteren op zichzelf. Je weet tevens een goede balans te houden tussen dagdagelijkse ‘vraagstukken’ die een oplossing behoeven en de langere termijn uitdagingen waarop je anticipeert en structurele oplossingen biedt. 
Vanzelfsprekend stel je hoge eisen aan kwaliteit en ben je resultaatgericht. Je stelt daarbij niet alleen doelen voor jezelf en voor anderen, maar zorgt er voor deze ook gehaald worden. En daarbij en zeker niet onbelangrijk: je bent organisatiesensitief en hebt respect en waardering voor hetgeen bereikt is.

Procedure 
Lodiers & Partners verzorgt de selectieprocedure. Voor meer informatie of je sollicitatie kun je contact opnemen met Mirjam Jager via 06 15 86 08 72 of jager@lodiersenpartners.nl. 
 

Lodiers_Mirjam-Jager-website
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Mirjam Jager via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden