Open posities
Verkleind 1

Vervuld
Director Sales
PreZero Nederland

28-03-2022 - PreZero Nederland | Arnhem | Director Sales |

Onze opdrachtgever PreZero Nederland,  onderdeel van de Schwarz Groep, die ook eigenaar is van de retailketens Lidl en Kaufland, is een internationaal milieudienstverlener op het gebied van afval- en recyclemanagement. De organisatie is met ruim 30.000 medewerkers actief in 11 landen. Door de volledige waardeketen te analyseren, van productie tot detailhandel, inzameling, sortering en recycling tot hergebruik, is de organisatie in staat om nieuwe kringlopen te ontwikkelen om zo het verbruik van natuurlijke grondstoffen te verminderen. Hierbij heeft de organisatie een heldere doelstelling, namelijk 100% recycling van afval en een duurzame toekomst. Dit betekent dat zij willen versnellen door bedrijven en organisaties te helpen om direct concrete stappen te zetten naar een circulaire economie, waarin ketens worden gesloten en van afval weer nieuwe grondstoffen gemaakt worden. Ook de komende jaren staat PreZero Nederland voor belangrijke uitdagingen en zal de organisatie een belangrijke rol blijven spelen in de steeds veranderende en zich ontwikkelende markt. PreZero Nederland heeft circa 40 vestigingen en ruim 2.000 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem. 

Functie
De Director Sales maakt onderdeel uit van de Country Board van PreZero Nederland, samen met de Director Collection & Operations, Director Finance, Director Processing, Director Material Resource Management, Director HR en rapporteert aan de CEO. De Director Sales is verantwoordelijk voor de commerciële groei en ontwikkeling van de sales organisatie in het algemeen en in het bijzonder voor de transitie naar een meer klant gedreven en ‘toegevoegde waarde’ sales cultuur. Tevens zal de Director Sales als Country Board lid verantwoordelijk zijn voor de beleidsvorming en uitvoering voor de strategische en operationele zaken die horen bij deze ambitieuze onderneming. Het betreft een strategische sleutelpositie, waar eigen initiatief, eigenaarschap en leiderschap een voorwaarde zijn voor een succesvolle functievervulling. De markt is volop in ontwikkeling, hetgeen mogelijkheden biedt om de marktpositie en propositie verder uit te bouwen.  Als Director Sales ben je verantwoordelijk voor de algemene commerciële ontwikkeling van PreZero Nederland en je bent erop gericht de organisatie als dé  duurzaamheidspartner neer te zetten bij (potentiële) klanten.

Profiel
Wij zijn op zoek naar een kandidaat met minimaal 10 jaar relevante werkervaring in een commercieel eindverantwoordelijke rol met een grote salesafdeling.  Je hebt een commerciële of (technische) bedrijfskundige opleidingsachtergrond. Ruime ervaring en bewezen trackrecord op het gebied van het leiden van transformaties en professionaliseren van sales organisaties. Je bent resultaatgericht en vindt het een uitdaging om vanuit jouw ervaring en achtergrond de organisatie mee te nemen in de volgende fase. Je hebt bewezen dat je in staat bent om samen met jouw omgeving veranderingen te realiseren en je weet mensen te enthousiasmeren voor jouw visie en ideeën. Hierbij ben je vasthoudend, doortastend en is het realiseren van doelen een tweede natuur. Je weet mensen te verbinden, te coachen en aan te sturen, te inspireren en te motiveren. De ontwikkeling van  jouw team is een essentieel onderdeel van de functie en je bent in staat om te ontdekken welke kwaliteiten er al aanwezig zijn en wat er nodig is om de teamleden te laten groeien. Dat betekent dat je verankert wat goed gaat en verandert wat voor verbetering vatbaar is. 

Lodiers-en-parnters-personeel-margreet-van-haasteren
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Margreet van Haasteren via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2023 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden