Open posities
2021-05-17 14_19_35-Clipboard

Vervuld
Financieel Directeur
Andritz Gouda

16-06-2021 - Andritz Gouda | Waddinxveen | Financieel Directeur |

Onze opdrachtgever ANDRITZ Gouda BV is onderdeel van de beursgenoteerde ANDRITZ Group uit Graz, Oostenrijk. ANDRITZ Gouda ontwikkelt en produceert apparatuur voor thermische processen in de chemische, voedingsmiddelen en afvalverwerkende industrie en is gespecialiseerd in complete oplossingen voor o.a. de productie van babyvoeding en het drogen van afvalwaterslib. Nieuwe toepassingen kunnen worden getest in het eigen proeflaboratorium in Waddinxveen. In Nederland bestaat de organisatie uit ca 130 fte.

De Functie

Als Financieel Directeur ben je een verbindende factor binnen een veranderende en ontwikkelende organisatie. In al jouw activiteiten ben je erop gericht om jouw medewerkers te laten excelleren, zodat zij goed in staat zijn hun functie tot volle tevredenheid uit te voeren. Voor jouw overige in- en externe stakeholders ben je goed benaderbaar en stel je hen in staat met de juiste financiële overwegingen de juiste zakelijke beslissingen te nemen. Jij maakt het mogelijk de financiële ontwikkelingen te vertalen naar heldere stuurinformatie. Je bent ook operationeel betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden en draagt zorg voor maand-kwartaal en jaarafsluitingen. Je stimuleert samenwerken en markt- en klantgericht werken en je hebt een actieve rol als het gaat om het opstellen van het jaarlijkse operationele plan. De rol van Financieel Directeur heeft ook een global karakter waarin je moet optreden en communiceren met andere ANDRITZ entiteiten over de “Gouda”-producten. De Financieel Directeur rapporteert direct aan de Managing Director, welke hij waarneemt tijdens zijn afwezigheid, en maakt onderdeel uit van het MT.

Profiel

Wij komen graag in contact met kandidaten die een afgeronde HBO-/WO opleiding hebben, bij voorkeur een bedrijfseconomische richting. Minimaal 10 jaar managementervaring op financieel gebied is cruciaal en je hebt ervaring met een projectenorganisatie in de maakindustrie (machinebouw, bouw, engineering). Ervaring met een complexe internationale matrixorganisatie is pré en ervaring met inrichting/ verbetering en beheer van (financieel administratieve) processen/ systemen en interne controlemaatregelen is een must. Verder dien je ervaring te hebben met SAP en BI tools. Je acteert in een internationale omgeving en daardoor is naast de Nederlandse taal, ook de Engelse taal gewenst. Kennis van de Duitse taal is een pré.

Lodiers-en-parnters-personeel-margreet-van-haasteren
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Margreet van Haasteren via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden