Open posities

Vervuld - HR Manager
Avantes

30-04-2021 - Avantes | Apeldoorn | HR Manager |

Onze opdrachtgever Avantes, onderdeel van de Nynomic Group in Duitsland, is 26 jaar geleden gestart in de spectrometrie. Sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende wereldspeler in zowel de ontwikkeling als de productie van state of the art spectroscopie instrumenten en -systemen, alsmede de ontwikkeling van klantgedefinieerde spectrometerconfiguraties. Inmiddels werken ongeveer 90 medewerkers op de hoofdvestiging in Apeldoorn, waar ook de productie en ontwikkeling is gevestigd. Tevens zijn er vestigingen in China en de Verenigde Staten. Daarnaast werkt Avantes met een uitgebreid verkoopnetwerk van 46 distributeurs in 35 landen. Avantes is zowel producent van eigen spetrometers als co-producent van grote OEM fabrikanten. Avantes ontwikkelt en produceert spectrometers, lichtbronnen, software, fiber optics en accesoires. De klanten van Avantes bevinden zich met name in de wetenschap en diverse industrieën, waarbij Avantes, naast ook ingezet wordt om een oplossing op maat te begeleiden. Voorbeelden van industrieen zijn: landbouw en voedsel, farmaceutische producten/chemicaliën, fotonica, verlichting, (bio)medische technologieën, solar, glas en coating, halfgeleider, gemologie en milieu.

Functie

Avantes is actief in een zeer technische en internationale markt. Vanuit HR lever je een belangrijke bijdrage op zowel strategisch als tactisch/operationeel niveau aan de verbeteringsprocessen richting een ondernemende cultuur. Je gaat de organisatie bijstaan hun ambitieuze doelstellingen te realiseren in een veranderende omgeving, waarbij je oog en gevoel houdt voor de bestaande cultuur en soms terughoudendheid voor verandering.

Je ondersteunt de leidinggevenden in enerzijds het creëren van kundige teams en tevreden werknemers door een kwalitatieve en persoonlijke aanpak, anderzijds in het nastreven van de organisatiedoelen met betrekking tot het personeelsbeleid op lange en korte termijn.

Je zorgt ervoor dat je zichtbaar en makkelijk benaderbaar bent binnen de organisatie en biedt toegevoegde waarde richting organisatie en management. Je bent een betrouwbare sparringpartner voor MT, leidinggevenden en medewerkers. Je signaleert en rapporteert knelpunten, tekorten en problemen op het gebied van HRM en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan leidinggevenden en het managementteam.

Je adviseert de CEO en het managementteam bij vraagstukken op het gebied van in-, door- en uitstroom van medewerkers en je zorgt voor de ontwikkeling van het Performance Management Systeem. Je bent verantwoordelijk voor het digitaliseren, efficiënter maken en uitvoeren van de administratieve HR processen en administratie structuren, zoals personeels- en salarisadministratie en managementrapportages.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor operationele HR zaken zoals ziekteverzuimbegeleiding, sollicitatiegesprekken, beoordelingscyclus etc.

Profiel

  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau in de richting van HR en/of Bedrijfskunde met minimaal 8 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een technische/high tech omgeving;

  • Je hebt ruime ervaring in het zelfstandig implementeren van HR instrumenten en -projecten;

  • Je hebt ruime ervaring op het gebied van coachen en ontwikkeling van werknemers;

  • Enerzijds ben je in staat om HR beleid te maken en de strategische koers in beeld te houden, anderzijds ben je pragmatisch en vind je het leuk om met de voeten in de klei te staan;

  • Je bent in staat om vertrouwen te wekken binnen de organisatie en uw team. Niet alleen door kennis, maar zeker ook door je authenticiteit;

  • Je bent hands-on, inspirerend en vernieuwend;

  • Je hebt een sterke overtuigende persoonlijkheid, gericht op samenwerking en verbinding en weet standvastigheid en flexibiliteit goed in balans te brengen;

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré;

  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

5d91cc2e124e07469b1f8bb1_EvelineBecking
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Eveline Becking via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2023 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden