Open posities
Boal Productie-86-2

Vervuld
HR Manager
BOAL Extrusion BV

30-08-2023 - BOAL Extrusion BV | De Lier | HR Manager |

Onze opdrachtgever, de BOAL Group, is wereldwijd een toonaangevende speler in de internationale glastuinbouw sector. De BOAL Group, met 550 medewerkers en 265 mio Euro omzet, biedt met de verschillende business units een uitgebreid portfolio van modulaire systemen en oplossingen voor een high-tech overdekte teelt. 
Een van de business units is BOAL Extrusion. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, extruderen en bewerken van aluminium profielen. Met BOAL Extrusion heeft de BOAL Group een unieke positie in de waardeketen met in-house geëxtrudeerd aluminium dat 100% recyclebaar is; een belangrijke onderscheidende factor, vooral in deze tijd van grondstoftekorten. Op deze zelfstandige productielocatie werkt een hecht en loyaal team van ongeveer 130 medewerkers, waarvan 110 medewerkers in productie, techniek en logistiek en 20 medewerkers in commercie en ondersteuning. 


De functie
De functie van HR Manager bij Boal Extrusion is een dynamisch inhoudelijke HR functie in het hart van de organisatie. In deze fase van de organisatie is er behoefte èn ruimte voor verdere professionalisering en ontwikkeling.
In deze rol maak je deel uit van het HR Team en rapporteer aan de CHRO van de BOAL Group. Tevens ben je lid van het MT van BOAL Extrusion en werk je dagelijks samen met het MT bestaande uit een Plant Manager, Commercieel Directeur en Financieel Directeur en sta je in nauw contact met afdelingshoofden en medewerkers. 

Als HR Manager ben je verantwoordelijk voor de juiste afstemming tussen HR en de strategie van de organisatie. Je vertaalt de bedrijfsdoelstellingen naar HR-doelstellingen en je adviseert het MT en leidinggevenden met betrekking tot HR-beleid en de daaruit voortvloeiende interne communicatie. 
Als HR Manager draag je met een scherpe en resultaatgerichte insteek bij aan de verbeteringen binnen de organisatie. Daarnaast krijg je de verantwoordelijkheid voor een aantal overkoepelende HR projecten binnen de BOAL Group. De strategische thema’s die op dit moment een belangrijke rol spelen zijn onder andere: ziekteverzuim, duurzame inzetbaarheid en digitalisering. 

De standplaats van deze functie is de productielocatie van BOAL Extrusion in De Lier.

 
Het profiel

  • afgeronde relevante opleiding op HBO/WO-niveau, zoals: Human Resources of Bedrijfskunde. Kennis van arbeidsrecht is een pre;
  • minimaal 5 jaar ervaring in de rol van (Senior) HR Business Partner, bij voorkeur in een technische of logistieke omgeving met een hands-on mentaliteit;
  • gewend om te werken met verschillende culturen; 
  • naast oplossingen aandragen ook hands-on aan de slag voor zowel operationele, tactische als strategische issues; 
  • ervaring op het gebied van persoonlijke-, team-, leiderschaps- en organisatieontwikkeling; 
  • ervaring met projectmatig werken;
  • ervaring met medezeggenschap (OR);
  • goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.


Procedure 
Lodiers & Partners verzorgt de selectieprocedure. Voor meer informatie of uw sollicitatie kunt u contact opnemen met Mirjam Jager via 06 15 86 08 72 of jager@lodiersenpartners.nl
 

Lodiers_Mirjam-Jager-website
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Mirjam Jager via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden