Open posities
Lodiers_Mourik_MR07915

HSEQ Manager
Mourik Industry

12-02-2024 - Mourik Industry | Nieuwesluisweg 110 Botlek Rotterdam | HSEQ Manager |

Mourik is een internationaal opererend familiebedrijf en actief in de sectoren (Petro)chemie, energie, infrastructuur, bouw en milieu. Ruim driekwart van de omzet realiseert Mourik in Nederland waar de kernactiviteiten zijn ondergebracht in de divisies Industry en Infra. De divisie Industry (700 vaste medewerkers, aangevuld met circa 300 externen) is al meer dan vijftig jaar een betrouwbare partner op het gebied van technische dienstverlening in de (Petro)chemische industrie, staal-, metaal-, energie, food-, en milieusector. Voor opdrachtgevers verzorgen ze specialistisch werk zoals cleaning, catalyst handling, conservering, civiel- en mechanisch werk. De kracht van Mourik is het aanbieden van integraal multidisciplinair onderhoud. Mourik positioneert zich hiermee als een innovatieve en “One point of contact”-speler. Werk je bij Mourik, dan werk je niet bij zomaar een bedrijf. Mourik is één van de grootste zelfstandige familiebedrijven, meer dan 95 jaar oud. Bij Mourik gaan ze informeel met elkaar om. Het is je en jij. Ze zorgen goed voor elkaar. De lijnen zijn kort. Ze zeggen waar het op staat en als je het goed doet dan merk je dat direct.

Functie
Je geeft leiding aan jouw HSEQ team, bestaande uit vijf Business Partners die op hun beurt totaal 15 veiligheidskundigen in het veld functioneel aansturen. Zelf rapporteer je functioneel aan de Directeur Veiligheid van de holding en hiërarchisch leg je verantwoording af aan de Directeur van Industry Nederland. Je maakt onderdeel uit van het Leiderschapsteam, samen met de operationeel verantwoordelijken van de drie regio’s, de verantwoordelijken van de drie disciplines (Industriële reiniging, Civiel/mechanisch en Stralen/Conserveren) en de Staf Managers (HR, Finance, Commercie, Duurzaamheid, Innovatie en Planning). Het Leiderschapsteam komt maandelijks bij elkaar. 

Profiel
Een voltooide opleiding op minimaal hbo niveau, aangevuld met een opleiding tot Hogere Veiligheidskundige (HVK of MoSHE).

  • minimaal zeven jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare omgeving;
  • je bent een gedreven en enthousiaste HSEQ manager, ondernemend en gericht op optimaliseren;
  • je hebt de juiste mix van empathie, organisatiesensitiviteit en urgentiebesef;
  • je bent zowel pragmatisch als procesmatig in de aanpak en uitvoering;
  • je vindt het belangrijk om met grote regelmaat in het veld te zijn en de projecten te bezoeken;
  • je bent goed in staat vanuit de verschillende abstractieniveaus de zaken te bezien;
  • je bent stressbestendig, besluitvaardig, communicatief en resultaatgericht;
  • je aarzelt niet de uitdaging aan te gaan;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal.

Contact
Lodiers & Partners verzorgt de selectieprocedure. Voor meer informatie of je sollicitatie kun je contact opnemen met Helen Schults via 06 - 82 49 81 07 of schults@lodiersenpartners.nl


 

Geslacht
Deel deze actuele positie:
Lodiers-en-parnters-personeel-helen-schults
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Helen Schults via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden