Open posities
MV2metHaliadeX-1024x576

Vervuld
Manager Compensation & Benefits
Sif Group

09-11-2022 - Sif Group | Roermond | Manager Compensation & Benefits |

Sif
Sif is opgericht in 1948 en is een van de grootste fabrikanten van complete monopile fundatie-oplossingen voor de offshore windindustrie. Sinds het ontstaan heeft Sif al meer dan 2000 funderingen geproduceerd voor wind op zee en heeft alle grote componenten van vrijwel alle grote offshore oil & gas jackets geleverd. Sinds 2016 staat Sif genoteerd aan Euronext Amsterdam. De organisatie telt circa 700 medewerkers en kent een sterk pragmatische cultuur met een hoge mate van resultaatgerichtheid en betrokkenheid. 
Sif heeft een goed gevulde orderportefeuille en een stevige positie in haar markt. De komende jaren wordt nog een flinke groei verwacht, niet alleen in omzet maar ook in producten en in personele bezetting. Het hoofdkantoor is gevestigd in Roermond, hetgeen bij voorkeur de standplaats is voor deze functie. Naast Roermond is er op de Maasvlakte een productielocatie. 

Doel functie
Als Manager Compensation & Benefits word je verantwoordelijk voor de opzet en implementatie van een (nieuw) beloningsbeleid. Je geeft hierbij sturing aan een team van drie HR officers en het is jouw doel dit team naar een hoger niveau te begeleiden. Een heel interessante uitdaging kijkend naar de doelen die HR zich heeft opgelegd.

Functie
SIF heeft zich ten doel gesteld om een ‘Employer of choice’ te zijn, hetgeen erop neer komt dat mensen die bij de organisatie passen, ook daadwerkelijk interesse hebben om te komen én te blijven. Een passend beloningsbeleid, in alle vormen van dien, is hierbij van groot belang. Vanuit deze rol houd je je bezig met marktontwikkelingen, wet- en regelgeving, loonstructuren, bonusstructuren, OR, vakbonden en pensioenen. Voor zowel de korte als de lange termijn. Daar waar het jouzelf aan expertise ontbeert, zorg je ervoor dit alsnog te verkrijgen. In jouw activiteiten word je ondersteund door een drietal HR officers (1 vacature) en ben je sparringpartner van de directie. 

Je maakt deel uit van een dynamische organisatie en ook jouw activiteiten zullen invloed hebben op mens en organisatie. Vanuit jouw rol is het dan ook belangrijk goed contact te houden met alle stakeholders om hierin verwachtingen te managen en veranderingen op een juiste manier de organisatie in te brengen. Bij voorkeur is Roermond jouw standplaats, omdat daar de meeste stakeholders aanwezig zijn. Tegelijkertijd is het ook wenselijk periodiek aanwezig te zijn op de Maasvlakte. En in overleg kan dit ook jouw standplaats zijn. Daarbij is het mogelijk ook eens vanuit huis te werken. 

Het profiel
•    je hebt een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau, bij voorkeur richting HRM, Juridisch en/of bedrijfskunde;
•    je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, gericht op Compensation, benefits en rewards;
•    bij voorkeur heb je ervaring met bonusprogramma’s zoals STIP en LTIP;
•    je bent thuis in Finance en Pensioenen;
•    je herkent jouzelf in de kernwaarden van Sif (eigenaarschap, resultaatgerichtheid en teamwerk);
•    dankzij jouw sociale en mensgerichte aanpak ben je in staat om samen met en in het team veranderingen door te voeren;
•    jij bent organisatie sensitief, communiceert met en op alle niveaus, overziet consequenties en weet wederzijdse belangen goed te behartigen;
•    je bent een echte procesdenker. Analytisch en procesmatig sterk met een sterke drive om structureel te verbeteren;
•    je bent overtuigend en beschikt over goede verbale- en schriftelijke communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands en Engels, Duits heeft een pré;
•    je bent zelf startend, doelgericht, staat stevig in je schoenen en wordt enthousiast van (on)mogelijkheden;
•    je doet wat je zegt en je zegt wat je doet, je bent hierbij open en eerlijk en staat open voor de mening van anderen.

Lodiers & Partners verzorgt de selectieprocedure. Voor meer informatie of je sollicitatie kun je contact opnemen met Margreet van Haasteren via vanhaasteren@lodiersenpartners.nl.

 

Lodiers-en-parnters-personeel-margreet-van-haasteren
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Margreet van Haasteren via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2023 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden