Open posities
Lodiers-en-partners-yunex-traffic-5

Vervuld - Manager Engineering
Yunex Traffic B.V.

11-10-2022 - Yunex Traffic B.V. | ZOETERMEER | Manager Engineering |

Yunex Traffic is een wereldspeler op het gebied van intelligente verkeerssystemen. Ze ontwikkelen, realiseren en onderhouden IT-platformen op het gebied van automatiseringsoplossingen en intelligente systemen voor bruggen, tunnels, keringen, sluizen en (water)wegen teneinde de kwaliteit van leven, de verkeersveiligheid en duurzaamheid te verhogen. 
Yunex Traffic is opgericht en groot geworden onder de paraplu van Siemens, maar inmiddels uitgegroeid tot een onafhankelijke marktleider op het gebied van innovatieve en complexe projecten in de infrastructuur. 


Yunex Traffic is actief in 24 landen over de hele wereld en momenteel worden er slimme mobiliteitsoplossingen ingezet in grote steden over de hele wereld, waaronder Dubai, Londen, Berlijn, Bogota en Miami. Yunex Traffic is momenteel de enige provider die kan voldoen aan alle belangrijke regionale normen in de Europese Unie, het VK, Azië-Pacific en Amerika.

De functie
Als Manager Engineering lever je een bijdrage aan de engineeringstrategie en vertaal je deze strategie vervolgens in tactische en operationele acties naar je medewerkers. Hierbij hoef je dus niet als de inhoudelijke expert op te treden, maar weet je wel vanuit de inhoud richting te geven. Je geeft direct leiding aan een team van ca. 28 engineers, waar het voeren van voortgangs- en ontwikkelgesprekken een belangrijk onderdeel is van je werkzaamheden. Het coachen van de medewerkers en het vaststellen van realistische (ontwikkel)doelstellingen is hierbij van groot belang. Afhankelijk van de situatie is de Manager Engineering zowel taakstellend als begeleidend bezig en moet gevoel hebben welke wijze van benaderen het gewenste resultaat zal opleveren. Ook draag je zorg voor de continuïteit, marktconformiteit en inzet van goed opgeleide medewerkers, op zowel technisch vlak als op soft skills, alsmede voor de gehele resourceplanning op de projecten. 

Het profiel
Als persoon ben je te typeren als een proactieve teamspeler en een ambitieuze People Manager die gedreven is het maximale uit zichzelf en uit het team te halen. Het coachen en ontwikkelen van anderen speelt daarbij een belangrijke rol en door een goede verstandhouding op te bouwen ontstaat er wederzijds begrip. Door je enthousiasme en passie voor het werk weet je anderen te stimuleren en motiveren. Je bent integer, ondernemend, commercieel en beschikt uiteraard over uitstekende communicatieve en leidinggevende vaardigheden. Je weet je werk goed te plannen en organiseren, waarbij je in staat bent om bij veranderende werksituaties je snel aan te passen en je verantwoordelijkheden daarbij niet uit het oog te verliezen. 

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie, beschik je over een afgeronde Technische WO opleiding richting Elektrotechniek, Industriële Automatisering of gelijkwaardig. Je beschikt over minimaal 5 tot 10 jaar werkervaring, bij voorkeur opgedaan in een engineeringsomgeving op het gebied van technische automatisering of IT-innovaties. Je hebt enkele jaren ervaring in lijnmanagement en het aansturen van teams. Je hebt bij voorkeur kennis van IT, technische automatisering zoals PLC en SCADA en system engineering.  Indien je daarnaast kennis hebt van cyber security, Cloud systemen en industriële netwerken is dat een pre. 

Contact
Lodiers & Partners verzorgt de selectieprocedure. Voor meer informatie of je sollicitatie kun je contact opnemen met Ivonne Kramer via 06-23985362 of kramer@lodiersenpartners.nl.

Lodiers-en-partners-personeel-ivonne-kramer
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Ivonne Kramer via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden