Open posities
202212143494 (1)

Vervuld
Manager Inkoop
Van Hattum en Blankevoort

22-12-2023 - Van Hattum en Blankevoort | Vianen | Vervuld Manager Inkoop |

Onze opdrachtgever, Van Hattum en Blankevoort, is een vooraanstaande civiele aannemer in Nederland en staat bekend om het ontwerpen, bouwen en onderhouden van civiele constructies voor projecten in de infrastructuur, energie-, wind- en vastgoedsector. Het bedrijf realiseert indrukwekkende, vooruitstrevende projecten zoals de nieuwe zeesluis IJmuiden, maar ook gespecialiseerde opdrachten zoals hoogwatergeulen, gemalen, draaibruggen, kadeonderhoud en ondergrondse parkeergarages in hartje Utrecht.

Functie
De Manager Inkoop volgt marktontwikkelingen nauwgezet en ontwikkelt een strategische inkoopvisie. Hij/zij stimuleert de organisatie en het team om volgens deze visie te werken, met focus op strategisch leveranciersmanagement en duurzame relaties. In samenwerking met de Directeur Contractmanagement en CFO richt hij/zij zich op contractinhoud en kostprijsontwikkelingen. Daarnaast bevordert hij/zij optimalisatie van data-analyse binnen de inkoopafdeling, gelovend in de cruciale inzichten die data biedt voor succesvolle inkoop. Dit wordt bereikt door het opstellen van een helder inkoopbeleid en processen voor efficiënte werkuitvoering.

Profiel
Om succesvol te zijn in deze rol, beschik je over:

  • minimaal 10+ jaar ervaring als inkoper;
  • je hebt ervaring in de civiele branche, op zijn minst veel affiniteit ermee;
  • je hebt een afgeronde opleiding op hbo/wo niveau, bij voorkeur richting Commerciële Economie of Logistics Management;
  • we zien dit als een mooie stap voor iemand die in een centrale managementpositie aan de slag wil.

Verder ben jij iemand die, met een sterk gevoel van vastberadenheid, recht op je doelen afgaat, zonder aarzeling. Sociaal vaardig, weet jij hoe je effectief kan communiceren en relaties kan opbouwen met anderen. Of het nu gaat om werk of persoonlijke interacties, je openheid en vriendelijkheid maken jou benaderbaar en aangenaam in de omgang.

Met een logische geest benader je problemen en situaties met helder denken en analyseer je informatie op een gestructureerde manier. Feitelijk en nauwkeurig in je communicatie, jij baseert je standpunten op concrete informatie en objectieve gegevens. Persoonlijk en empathisch, weet jij hoe je de verbinding moet maken op een menselijk niveau en begrijpt de individuele behoeften en perspectieven van anderen.

Betrouwbaarheid is een kernkwaliteit van jou. Jij houdt je aan beloften, komt afspraken na en wordt gezien als een rots in de branding. Of het nu gaat om werkverantwoordelijkheden of persoonlijke relaties, jij kan worden vertrouwd om consistent en eerlijk te handelen.

Contact
Voor meer informatie of je sollicitatie kun je contact opnemen met Ivonne Kramer via 
06 – 23 98 53 62, kramer@lodiersenpartners.nl

 

Lodiers-en-partners-personeel-ivonne-kramer
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Ivonne Kramer via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden