Open posities
MV2metHaliadeX-1024x576

Vervuld
Manager Operations Office
SIF

10-08-2021 - SIF | Roermond en Maasvlakte | Manager Operations Office | Fulltime

Sif is opgericht in 1948 en is een van de grootste fabrikanten van complete monopile fundatie-oplossingen voor de offshore windindustrie. Door voortdurende investeringen in productiematerieel en uitbreiding van capaciteit voor het produceren van XL monopiles ondersteunt de organisatie klanten bij de realisatie van een gemeenschappelijke doelstelling: het verlagen van de kostprijs van off shore windenergie. Sinds het ontstaan heeft Sif al meer dan 2000 funderingen geproduceerd voor wind op zee en heeft alle grote componenten van vrijwel alle grote offshore oil & gas jackets geleverd. Trots is de organisatie op hun bijdrage aan Windpark Hollandse Kust Zuid. Met 140 windturbines is dit het grootste windpark van de wereld. Dat maakt ze, samen met een oplossingsgerichte mentaliteit, een sterke speler en betrouwbare partner in de markt. Sinds 2016 staat Sif genoteerd aan Euronext Amsterdam.

De Sif locaties in Roermond en 2e Maasvlakte beslaan in totaal een gebied van 72 hectare voor assemblage, coating, opslag en transport inclusief een 600 meter lange diepzeekade met 15,6 meter diepgang en directe toegang tot de Noordzee. De organisatie telt circa 600 medewerkers en kent een sterk pragmatische cultuur met een hoge mate van resultaatgerichtheid en betrokkenheid.

De functie

Als Manager Operations Office stuur je de Operations Office (Bedrijfsbureau) aan en je bent daarmee verantwoordelijk voor de uitvoering van de tijdige en juiste voorbereiding en ondersteuning van de realisatie van projecten ten behoeve van een optimaal verloop hiervan. Je zorgt ervoor dat de processen zo verlopen dat doelstellingen gehaald worden terwijl een bijdrage geleverd wordt aan het continu verbeteren van de organisatie als geheel. De Operations Office is de spil in het web tussen verkoop, engineering, projectmanagement, productie en leveranciers. Je zorgt ervoor dat de orders op de juiste manier worden vertaald van Engineering naar Productie en bent centraal contactpunt voor Operations bij het verzorgen van de juiste analyse en input voor het uitbrengen van tenders. Jouw afdeling ondersteunt de productie op beide locaties (Roermond en Maasvlakte) en is verantwoordelijk voor de planning en samen met inkoop voor de aansturing en communicatie met de relevante (inhouse) leveranciers binnen het primaire productieproces. Dit is een zeer uitdagende rol waarin veel zaken nog mogen worden opgezet, kunnen worden verbeterd en kunnen worden geprofessionaliseerd. Je werkt midden in de dynamische omgeving van de locatie in Roermond. Je gaat deel uitmaken van een sterk bedrijf met groeiambities, trots en vakmanschap waar heel veel ruimte is om je ondernemerschap te tonen. Je draagt bij aan de energietransitie naar groene stroom en je krijgt de ruimte bij gebleken geschiktheid om door te groeien binnen het bedrijf.

Het profiel

Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een afgeronde WO-opleiding, bij voorkeur een Technische (-Bedrijfskunde) studie. Je hebt veel affiniteit met techniek en bij voorkeur heb je ervaring in de zware project industrie. Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een leidinggevende functie in een industriële projecten organisatie. Dankzij jouw sociale en mensgerichte aanpak ben je in staat om samen met en in het team veranderingen door te voeren. Jij bent organisatie sensitief, communiceert met en op alle niveaus, weet goed te schakelen tussen de verschillende rollen/projecten en weet wederzijdse belangen goed te behartigen. Je bent een echte procesdenker. Analytisch en procesmatig sterk met een sterke drive om structureel te verbeteren, je ziet de grote lijn, zonder voorbij te gaan aan details, met de juiste prioriteitstelling.

Lodiers-en-parnters-personeel-margreet-van-haasteren
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Margreet van Haasteren via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden