Open posities
MV2metHaliadeX-1024x576

Vervuld
Manager Production Engineering
SIF Offshore Foundations

29-09-2021 - SIF Offshore Foundations | Roermond | Manager Production Engineering |

Sif is opgericht in 1948 en is door de jaren heen één van de grootste fabrikanten van complete monopile fundatie-oplossingen voor de offshore windindustrie. Door voortdurende investeringen in productiematerieel en uitbreiding van capaciteit voor het produceren van XL monopiles ondersteunt de organisatie klanten bij de realisatie van een gemeenschappelijke doelstelling: het verlagen van de kostprijs van off shore windenergie. Sinds het ontstaan heeft Sif al meer dan 2000 funderingen geproduceerd voor wind op zee en heeft alle grote componenten van vrijwel alle grote offshore oil & gas jackets geleverd.

De Functie

Als Manager Production Engineering wordt u verantwoordelijk voor de maakbaarheid en haalbaarheid van klantorders door het tijdig en compleet opleveren van de voorbereiding van de productieorders ten aanzien van productiemethoden, productie inrichting, routing, tekeningen, instructies, machinebelastbaarheid en productie equipment. Het is uw doel om uw afdeling naar een hoger plan te brengen en invulling te geven aan de toekomstvisie van Sif. Veel van uw tijd besteedt u dan ook aan het sturing geven aan en verder ontwikkelen van uw team. U bent voor hen een inspirator en haalt het beste in hen naar boven. U geeft sturing aan 7 productie engineers, waarvan er 6 in Roermond en één op de Maasvlakte werkzaam is. Uw standplaats is Roermond, maar u bent met enige regelmaat ook op de Maasvlakte.

Functie-eisen

Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een voltooide technische opleiding op minimaal hbo niveau, bij voorkeur Werktuigbouw. Daarnaast heeft u enkele jaren (3-5jaar) ervaring als manager in een bij voorkeur staal producerende omgeving, of ruime ervaring in het aansturen van teams in een projectmatige omgeving. U bent aantoonbaar succesvol als People manager en Teambuilder en u heeft een focus op continue verbeteren. Verdere persoonskenmerken: probleemoplossend, analytisch sterk, hands on, energiek en communicatief vaardig (Nederlands en Engels).

Lodiers-en-parnters-personeel-margreet-van-haasteren
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Margreet van Haasteren via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2023 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden