Open posities
Lodiers-en-partners-executive-search-uitnodiging

Vervuld
Manager QHES
Lodiers & Partners

09-10-2023 - Lodiers & Partners | Provincie Utrecht | Manager QHES |

Onze opdrachtgever is een producent (Internationaal multi-site) van verse voedingsmiddelen en levert aan retailers die actief zijn op de Europese markt. Deze snel groeiende organisatie heeft de focus op ontwikkeling op zowel mens als proces niveau. Continue verbeteren, groei van rendement, efficiency verbeteren, meer werken volgens afgesproken processen en procedures en elkaar durven aanspreken om van elkaar te kunnen leren zijn thema’s waar je direct mee te maken krijgt.

Functie
Als Manager QHES ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en handhaven van beleid en procedures op het gebied van kwaliteit, gezondheid, milieu en veiligheid binnen de organisatie. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen en belanghebbenden om te zorgen voor naleving van normen en regelgeving, terwijl je de focus legt op continue verbetering en groei. Het betreft een nieuwe positie binnen het MT van de organisatie waarin ook HR, Finance & IT, R&D, Commercie, Plan & Deliver, Procurement (vacature), Technical Services plus de lokale Plant Managers zijn vertegenwoordigd. Je geeft direct leiding aan vier managers die elk zitting hebben in het OMT van een lokale fabriek, je rapporteert aan de Managing Director.

Profiel
We zoeken een gestructureerde en feitelijke teamspeler die in de basis praktisch is ingesteld, iemand met oog voor detail die gericht is op waarneembare feiten en deze op een logische en realistische wijze kan vertalen en communiceren richting de rest van de organisatie. Iemand die gewend is methodisch en procesgericht te denken en voor wie het geen uitdaging is over diverse locaties op afstand zaken voor elkaar te krijgen. We zoeken een prettige collega, iemand waar mensen graag mee en voor werken en die op geheel eigen wijze samen met het team zorgt dat de gedefinieerde onderwerpen organisatie breed anders gaan leven en beter worden gedragen. Als mens heeft deze nieuwe collega een grote drijfveer voor verandering en is deze bereid de traditie uit te dagen.

Daarnaast heb je:

  • bachelor- of masterdiploma in een relevante discipline (bijv. Voedseltechnologie, Milieubeheer, Veiligheid, Kwaliteitsmanagement);
  • minimaal vijf jaar leidinggevende ervaring in QHES-management binnen de voedselproductie of aanverwante industrie;
  • kennis van nationale- en internationale QHES-voorschriften en-normen;
  • sterke strategische-, analytische-, communicatie- en leiderschapsvaardigheden;
  • proactieve en resultaatgerichte houding, met een sterke focus op continue verbetering.

Contact
Lodiers & Partners verzorgt de selectieprocedure. Voor meer informatie of je sollicitatie kun je contact opnemen met Ivonne Kramer via 06 - 23 98 53 62 of kramer@lodiersenpartners.nl

Lodiers-en-partners-personeel-ivonne-kramer
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Ivonne Kramer via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden