Open posities
Foto PreZero werving brug

Vervuld
Manager Sales Corporate Accounts
PreZero Nederland

16-06-2023 - PreZero Nederland | Arnhem | Manager Sales Corporate Accounts |

Samen met 16 Key Accountmanagers verantwoordelijk voor corporate accounts: door intensieve samenwerking met klanten, goede en klantspecifieke informatieverstrekking en het continu verder ontwikkelen van nieuwe producten en oplossingen voor afvalmanagement en recycling.

De organisatie 
Als full service afvalmanagementbedrijf ontwikkelt PreZero zich in hoog tempo in een richting die het best kan worden omschreven als ‘van afvalinzamelaar naar grondstoffenleverancier'. De organisatie is actief in de gehele keten van preventie, inzameling, recycling en (energetische) verwerking van veel verschillende afvalstromen en heeft de heldere doestelling: 100 % recycling van afval en een duurzame toekomst. 
PreZero Nederland heeft circa 40 vestigingen en ruim 2.000 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem.


Doel van de functie
De afdeling Sales neemt binnen PreZero een sleutelpositie in. In een markt waar duurzaamheid, milieu en circulair ondernemen een steeds prominentere rol krijgen, is het van wezenlijk belang met maatwerk en innovatie de grondstoffenvraagstukken van haar klant duurzaam op te lossen. 
Voor het team Corporate Accounts zoeken wij een Manager Sales die op betrokken en enthousiaste wijze leiding geeft aan het team van 16 Key Accountmanagers die klanten adviseren over hergebruik, recycling en het tegengaan van verspilling en tegelijkertijd stuurt op commerciële groei. 

De functie
Naast de aansturing van de Key Accountmanagers, bouw je bruggen met verschillende andere afdelingen. Denk hierbij aan Operations, het Tenderteam en Marketing. Jij bent het aanspreekpunt van verschillende (innovatieve) projecten binnen PreZero waarin Sales een belangrijke rol speelt. Op strategisch niveau denk jij mee in het belang van de Sales en bredere organisatie.

De functie heeft daarnaast drie belangrijke speerpunten, namelijk:
-    Het (verder) ontwikkelen en implementeren van het bestaande CRM-systeem.
-    Opzetten van data-analyse en effectief vertalen naar accountplannen.
-    Stimuleren van proactieve houding, zowel in de interne samenwerking als naar klanten toe.

Je maakt onderdeel uit van het Management Team Sales en werkt daarin nauw met elkaar samen.  Ook spar en overleg je veel met de Sales Directeur, aan wie je direct rapporteert.

Kortom, een veelzijdige baan op een afdeling met een spilfunctie binnen een bedrijf met veel potentie dat ertoe doet: midden in de circulariteit. Samen kringlopen sluiten.

Het profiel
Je hebt HBO+ werk- en denkniveau en minimaal tien jaar relevante ervaring en dus een bewezen trackrecord in het salesvak. Ervaring met het professionaliseren van een sales team in een dynamische omgeving vinden we ook belangrijk. Daarnaast ben je resultaat gedreven, ondernemend en ben je in staat om met alle verschillende stakeholders binnen PreZero samen te werken. Tot slot ben je analytisch ingesteld en weet je abstracte (commerciële) vraagstukken vanuit je team en voor je team om te zetten in concreet werkbare oplossingen en acties.

Procedure 
Lodiers & Partners verzorgt de selectieprocedure. Voor meer informatie of je sollicitatie kun je contact opnemen met Mirjam Jager via 06 15 86 08 72 of jager@lodiersenpartners.nl

Lodiers_Mirjam-Jager-website
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Mirjam Jager via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden