Open posities
Heembeton

Vervuld
Manager Sales
Heembeton

30-11-2021 - Heembeton | Lelystad | Manager Sales |

Onze opdrachtgever, Heembeton is onderdeel van De RuwBouw Groep (DRBG). In samenwerking met Dycore vloeren en Calduran kalkzandsteen biedt DRBG integrale constructieve oplossingen voor de woningbouw. Deze drie bedrijven werken op onderdelen samen, waarbij kennis op het gebied van commercie, financiën, IT, HR, SHEQ, logistiek en productie worden gedeeld, of een klant leverancier verhouding bestaat. Operationeel en commercieel werken ze wel als zelfstandige organisaties met een eigen P&L verantwoordelijkheid en het bijbehorende ondernemerschap.

DRBG maakt weer onderdeel uit van het Ierse CRH concern, een toonaangevende wereldwijde bouwmaterialengroep, met circa 87.000 medewerkers verspreid over circa 3.800 operationele locaties in 31 landen wereldwijd.

Heembeton produceert al 55 jaar prefab wanden voor woningbouw en utiliteitsbouw. Met twee fabrieken en ruim 200 medewerkers bouwen ze daarmee aan zo’n 3000 woningen en is marktleider in dit segment. Naast het produceren van de wanden levert Heembeton ook complete casco’s op inclusief de bouw ter plaatse. Heembeton heeft de ambitie om de nummer 1 prefab beton leverancier van Nederland te worden.

De Functie

Als Manager Sales bent u, als onderdeel van het Heembeton MT Commercieel verantwoordelijk en rapporteert u aan de Directeur van Heembeton. Verder werkt u nauw samen met de andere MT leden van Engineering, Productie, Service, HR en Finance. Uw team bestaat uit vier Accountmanagers, een Technisch Manager, drie Calculatoren, een Technisch Adviseur en een Innovatiemanager. De standplaats is Lelystad en Veenoord, maar in verband met de landelijke klantenportefeuille is het wenselijk als u in het midden van het land woont.

Sinds 2018 is Heembeton weer een zelfstandige organisatie binnen De Ruwbouw Groep. In de tussentijd is er gebouwd aan een nieuw MT en zijn er diverse onderwerpen op de agenda gezet. Er moet nu verder gebouwd worden aan een sterke organisatie en een winstgevende toekomst.

Als Manager Sales bent u Commercieel verantwoordelijk voor Heembeton. Daarmee draagt u zorg voor het maken en uitvoeren van het commerciële plan en het succesvol ontwikkelen en bouwen van het team.

Als Manager Sales bent u samen met de Directeur verantwoordelijk voor het uitzetten van de commerciële strategie passend binnen de gehele bedrijfsstrategie. U stelt het commerciële/marketing plan op en bent verantwoordelijk voor de implementatie en uitvoering van de daaruit voortvloeiende acties. Dit commerciële/marketing plan hangt samen met de gekozen strategie rondom marktsegmentatie verdeeld over de twee fabrieken en de prijsstrategie. Dit betekent dus ook dat je een verbindende rol hebt met de interne stakeholders zoals Productie, Engineering en Productontwikkeling.

Kortom, de positie van Manager Sales bij Heembeton is een uitdagende en veelzijdige rol waarin u het commerciële verschil kunt maken en mee kan bouwen aan de nummer 1 ambitie van Heembeton.

Functie-eisen

• U beschikt over een afgeronde technische of (technische)bedrijfskundige opleiding op minimaal hbo-niveau;

• Daarnaast beschikt u over 10 jaar commerciële ervaring binnen een technische omgeving (productie of aannemerij);

• U heeft ervaring met het aansturen van (project)teams en bent in staat om mensen in beweging te krijgen;

• Als persoon beschikt u over (persoonlijk) leiderschap, standvastigheid en sterke communicatieve vaardigheden;

• U bent analytisch en beschikt over creativiteit om buiten de kaders met oplossingen te komen;

• Tot slot bent u open en benaderbaar en bent u een sterke verbinder waarmee u zorgt voor een sterk teamgevoel en goede samenwerking met klanten en tussen de verschillende afdelingen en bedrijfsonderdelen.

Waarom Heembeton?

• Een uitdagende MT functie bij een sterke speler binnen prefab beton;

• Werken in een gemotiveerd team met mogelijkheden om samen verder te bouwen aan de organisatie, strategie en producten;

• Flexibiliteit in werktijden en -plek;

• Mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien binnen De RuwBouw Groep of binnen CRH-bedrijven;

• Een open no-nonsense werksfeer waarin doordenken, aanpakken en meebewegen centraal staan;

• Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket; waaronder eindejaarsuitkering, 12 ATV-dagen en leaseauto.

Gezien de locaties van de fabrieken en een landelijke klantenportefeuille is het wenselijk als u in het midden van het land woont.

Lodiers-en-parnters-personeel-jeroen-hoekstra
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Jeroen Hoekstra via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden