Open posities
MV2metHaliadeX-1024x576

Operations Support Manager
Sif Group

15-03-2024 - Sif Group | Roermond | Operations Support Manager |

Sif is een van de grootste fabrikanten van complete monopile fundatie-oplossingen voor de offshore windindustrie. De Sif locaties in Roermond en 2e Maasvlakte beslaan in totaal een gebied van 72 hectare voor assemblage, coating, opslag en transport inclusief een 600 meter lange diepzeekade met 15,6 meter diepgang en directe toegang tot de Noordzee. De organisatie telt circa 700 medewerkers en kent een sterk pragmatische cultuur met een hoge mate van resultaatgerichtheid en betrokkenheid. De vraag naar grotere funderingen is aanleiding geweest voor een groot investeringstraject ten behoeve van de bouw van de grootste monopile fabriek ter wereld in Rotterdam. Inmiddels is de bouw gestart met de intentie een volledige ramp-up in 2025. Sinds 2016 staat Sif genoteerd aan Euronext Amsterdam. 

Functie
Als Operations Support Manager zorg je voor een duidelijke visie op en definitie van de ondersteunende processen en werkwijze voor de operationele disciplines op de sites. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van een tijdige en juiste voorbereiding en ondersteuning, nodig voor de realisatie van de projecten. 
De Operations Support Manager vervult een essentiële rol bij de ondersteuning van Sales tijdens de tenderfase. Gedurende het orderproces ben jij eerste aanspreekpunt voor Project Management. Je zorgt ervoor dat de processen zo verlopen dat doelstellingen gehaald worden. Daarnaast zorg je voor de ondersteuning en verbetering van Operations, waarmee een bijdrage geleverd wordt aan een optimale operatie en het continue verbeteren van de (plan)technische processen in de Operations organisatie. Vanuit jouw visie en definities zet je met jouw team de standaards voor de te volgen werkwijzen voor onder andere Engineering, Planning, Maintenance en Facilities.

Het profiel

  • een voltooide technische opleiding op minimaal hbo-niveau, bij voorkeur Werktuigbouw of Operationele Techniek;
  • ten minste vijf jaar relevante ervaring in een leidinggevende functie in een project- en/of productieorganisatie, bij voorkeur staal producerende omgeving;
  • goed analytisch vermogen met gevoel voor data en data-analyses;
  • kennis van ERP systemen en sterke affiniteit met IT;
  • focus op veranderen;
  • taalvaardig, goede integrale beheersing van Nederlands en Engels, Duits is een pre;
  • verdere persoonskenmerken: probleemoplossend, analytisch sterk, hands on, energiek en communicatief vaardig.

Lodiers & Partners verzorgt de selectieprocedure. Voor meer informatie of je sollicitatie kun je contact opnemen met Margreet van Haasteren via 06 – 23 90 58 91 of via vanhaasteren@lodiersenpartners.nl
 

Geslacht
Deel deze actuele positie:
Lodiers-en-parnters-personeel-margreet-van-haasteren
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Margreet van Haasteren via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden