Open posities
Lodiers_TenCate0842-XL

Vervuld - Procurement Manager
L. ten Cate BV

11-10-2022 - L. ten Cate BV | Geesteren | Procurement Manager |

Onze opdrachtgever L. ten Cate is een internationaal bedrijf met oer-Hollandse roots. Met een sterke familiementaliteit maken zij al jaren kwaliteitsondergoed en badkleding. Het is hun missie om de komende jaren weer het meest geliefde ondergoedmerk van Nederland te worden door eigentijdse, comfortabele en duurzame producten te ontwerpen, produceren en leveren. Naast het merk ten Cate produceren zij ook voor grote Nederlandse retailers private label collecties en ontzorgen deze partners in hun supply chain.

Onze Twentse opdrachtgever vindt het belangrijk dat de werkomstandigheden in de hele keten goed zijn. Van het team op het hoofdkantoor tot aan de werknemers bij haar productiepartners en de katoenboeren op het land. Dit doet zij o.a. door het betalen van eerlijke lonen, het verzorgen van een gezonde en veilige werkplek én door te zorgen dat de producten zelf schoon en veilig zijn voor alles iedereen die ermee in aanraking komt. 

Vanuit een financieel stabiele basis werkt ten Cate hard aan het ontwikkelen van een toekomstbestendige professionele organisatie. Een organisatie die zichzelf momenteel opnieuw uitvindt. Ze hebben veel goeds in handen, zo noemen ze hun producten regelmatig ’de best bewaarde geheimen van Twente’.  Een van de wegen die ten Cate is ingeslagen, is om haar ‘sales en productgestuurde’ organisatie om te buigen naar een merk gestuurde organisatie.  Een ander speerpunt is de cultuuromslag waarin nog beter samenwerken (met respect voor elkaars vakgebied) gestimuleerd wordt. De introductie van zelfsturende teams is hier een voorbeeld van. De huidige ERP implementatie gaat bijdragen aan o.a. efficiëntere werkprocessen, goede stuurinformatie en verbetering van de service. 

Bij ten Cate werken 70 medewerkers, waarvan ca. 40 medewerkers op het hoofdkantoor in Geesteren. Eind 2023/begin 2024 zullen zij verhuizen richting een locatie langs de snelweg in de omgeving van Hengelo.

Voor dit leuke Twentse bedrijf zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Procurement Manager

De functie
We hebben een mooie positie te bieden, waar veel eer te behalen valt. Als Procurement Manager overzie je alle inkoopactiviteiten en zorg je ervoor dat de productie kostenefficiënt verloopt en waarbij er samengewerkt wordt vanuit een duurzame gedachte met respect voor de omgeving en elkaar. Tevens ben je verantwoordelijk voor de goederenstromen van productontwikkeling tot levering en de distributie.

Je stuurt de afdelingen Product Ontwikkeling, & Supply Chain aan en stimuleert de onderlinge samenwerking. Jouw opdracht wordt het verder bouwen aan een professioneel team. Dit door te coachen, initiatieven vanuit de groep te stimuleren en het verder ontwikkelen van individuen. Uiteraard breng je waar nodig uniformiteit in processen en werkwijzen aan.

Doelstellingen/ werkzaamheden:
-    opstellen van het leveranciersbeleid;
-    professionaliseren en verbeteren van het operationele proces;
-    vaststellen van inkoopdoelstellingen op basis van voorraadbehoeften en verkoopprognoses;
-    uitvoeren voorraadbeheer; bepalen van minimale voorraad om gewenste servicelevels te realiseren;
-    risicospreiding aanbrengen op productie & leverancier, segment en klant;
-    zorgdragen voor het verstevigen van de relaties met producenten en leveranciers.

Het profiel
-    voor deze functie beschik je over een afgeronde HBO- of WO-opleiding op bijvoorbeeld op het vakgebied van Inkoop en/of (Technische) Bedrijfskunde;
-    heb je aantoonbare managementervaring;
-    heb je gevoel voor handel;
-    woon je in Nederland en beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift;
-    ben je bereid om een aantal keren per jaar te reizen naar het buitenland;
-    standplaats: Geesteren. Er zijn overnachtingsmogelijkheden in de omgeving mogelijk.

We zoeken een teamspeler die in staat is om zowel het individu als het team te laten excelleren. Een hands-on en nuchtere mentaliteit is essentieel. Vanzelfsprekend is de nieuwe Procurement Manager nieuwsgierig en analytisch, energiek en resultaat gedreven. Je hebt een toegankelijke persoonlijkheid en jouw communicatiestijl omschrijft zich als duidelijk en helder. Je bouwt graag mee aan een mooiere organisatie ondanks alle mondiale perikelen. 

Contact
Lodiers & Partners verzorgt de selectieprocedure. Voor meer informatie of jouw sollicitatie kun je contact opnemen met Laura Podgorski via 06-10262071 of Podgorski@lodiersenpartners.nl.
 

Laura kleine
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Laura Podgorski via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden