Open posities
1 - 940x490

Vervuld
Sales Director
Connect Chemicals Group

24-10-2023 - Connect Chemicals Group | Dordrecht | Sales Director |

Organisatie
Onze opdrachtgever Connect Chemicals is een full service leverancier (productie/blending, distributie, sourcing, outsourcing) van Specialty Chemicals. Een betrouwbare partner die ten behoeve van de levering van Specialty Chemicals de regie van de gehele supply chain kan overnemen. Met eigen productie in China, eigen R&D in India en een samenwerking met diverse Aziatische producenten, is Connect Chemicals in staat grondstoffen en producten te leveren die in Europa slechts via enkele partijen verkregen kunnen worden. Dankzij een groot internationaal (kantoren)netwerk biedt de organisatie wereldwijde dekking. Kantoor Dordrecht (5 fte) richt zich op industriële klanten in de Benelux. Ter uitbreiding van het team en uiteindelijk ter vervanging van de huidige Managing Director zijn wij voor Connect Chemicals op zoek naar een enthousiaste Sales Director. 

Functie
Het betreft een strategische sleutelpositie, waar ondernemerschap en leiderschap een voorwaarde zijn voor een succesvolle functievervulling. De beoogde Managing Director is een sterke inspirator en communicator en weet zijn/haar weg in een globale organisatie in een veranderende omgeving met bijbehorende dynamiek. Je bent verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling van de Benelux en je bent erop gericht de organisatie als dé betrouwbare partner neer te zetten bij (potentiële) klanten. Binnen de Benelux ben je circa twee dagen per week bij (toekomstige) klanten en met de Aziatische producenten/leveranciers heb je digitaal contact, waarbij je hen jaarlijks wel een keer bezoekt. Daarnaast ben je een enthousiaste manager voor jouw team. Je weet mensen te verbinden, te coachen en aan te sturen, te inspireren en te motiveren.

Profiel
Wij zijn op zoek naar een kandidaat met minimaal 10 jaar relevante werkervaring in een commercieel eindverantwoordelijke rol. Je hebt een commerciële of (technische) bedrijfskundige opleidingsachtergrond op minimaal hbo-niveau. Ruime ervaring en bewezen trackrecord in een vergelijkbare industrie, te weten de levering van chemische grondstoffen/producten. Jouw standplaats is Dordrecht, waarbij gedeeltelijk thuiswerken uiteraard bespreekbaar is.

Lodiers & Partners verzorgt de selectieprocedure. Voor meer informatie of je sollicitatie kun je contact opnemen met Margreet van Haasteren via 06 – 23 90 58 91 of via vanhaasteren@lodiersenpartners.nl

Lodiers-en-parnters-personeel-margreet-van-haasteren
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Margreet van Haasteren via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden