Open posities
B_GRENDiA-EU-Hero-01-md

Vervuld
Sales Manager West / Zuid Nederland
Mitsubishi Logisnext Benelux

30-03-2022 - Mitsubishi Logisnext Benelux | Rijswijk | Sales Manager West / Zuid Nederland |

Logisnext Benelux  is een lokale dochteronderneming, 100% eigendom van Mitsubishi Logisnext Europe (MLE). Het is een zelfstandig bedrijf verantwoordelijk voor de verkoop en service en heeft als doelstelling om haar leiderspositie als leverancier van oplossingen voor intern transport materieel en logistiek verder te verstevigen. Logisnext Netherlands biedt een compleet programma hef- en magazijntrucks van het merk Mitsubishi Forklift Trucks, alsmede AGV’s (Automatic Guided Vehicles), magazijnstellingen, vloerreinigingsmachines, trekkers en veiligheidsproducten.
Mitsubishi Logisnext is wereldwijd een toonaangevende leverancier van heftrucks, magazijntrucks, logistieke oplossingen en automatisering. Mitsubishi Logisnext is zoals eerder opgemerkt zelf verantwoordelijk voor het ontwerp , productie, distributie en heeft eigen service organisaties in de verschillende landen.


De functie
Op dit moment bestaat het Sales team Zuid Nederland uit 5 ervaren Accountmanagers. De regio is sterk groeiende en de focus ligt daarom ook op verdere groei. Uitbreiding van het team ligt daarmee in het verschiet. Samen met je team schat je als Sales Manager de kansen in voor Mitsubishi Logisnext in Zuid Nederland, maak je business plannen voor deze regio, stel je aan de hand daarvan doelen vast en help je je team om deze doelen te realiseren. Je zorgt ervoor dat de kwaliteiten van je team optimaal worden benut en verder worden ontwikkeld. Je stimuleert, inspireert, ondersteunt en begeleidt dit proces zowel individueel als teamgericht. 

In de rol van Sales Manager West / Zuid Nederland is het van belang nauw samen te werken met het team key accounts die alle zaken rondom landelijke en internationale klanten coördineren. Eveneens is het onderhouden van contacten met beslissers bij je belangrijkste klanten een belangrijke taak. Je stelt daarmee zeker dat de ervaringen van de klanten continue centraal worden gesteld waardoor je hier als organisatie op in kan spelen. Innovatie, customer intimacy, flexibiliteit en ondernemerschap zijn hierin kernbegrippen. In deze dynamische functie ben je erop gericht de klant succesvol te maken door de logistieke oplossingen die Mitsubishi Logisnext te bieden heeft. Je richt je op zowel verkoop van units als het leveren van service. Daarnaast zul je een bijdrage leveren in de groei van aanverwante diensten en producten zoals automatisering en consultancy. Intern onderhoud je continue contact met de belangrijkste stakeholders zoals de afdelingen Service, Werkplaats Fleet management, Used Equipment en de afdeling Spare Parts.

Het Profiel 
Wij zijn op zoek naar een kandidaat met minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, binnen een B2B omgeving met bewezen succes en affiniteit met logistiek en material handling. Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding of tenminste HBO werk- en denkniveau. Je hebt een goede dosis ondernemerschap en je bent gewend te werken in een continue veranderende omgeving, waarop je met een positieve kijk reageert. Je bent in staat strategisch ‘het grotere’ plaatje te zien en deze door te vertalen naar je team in concrete doelstellingen. Daarnaast ben je een stevige gesprekspartner, concreet en resultaatgericht.

 

Lodiers-en-partners-personeel-ivonne-kramer
Interesse of vragen? U kunt contact opnemen met Ivonne Kramer via e-mail of telefoon.

Hoofdstraat 252, 3972 LK Driebergen-Rijsenburg
+31 (0)343 44 48 68 | contact@lodiersenpartners.nl

linkedin Ontwikkelingen volgen?
© 2024 Lodiers & Partners Privacy Policy Algemene Voorwaarden